Muhtemel Güncelleme:Karaköy-Teori ve Varsayımlar.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sedokaptan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kabadayılar

Re: Muhtemel Güncelleme:Karaköy-Teori ve Varsayımlar.

Mesaj gönderen Sedokaptan »

TOLGA yazdı: 18 Tem 2017 10:13 Tüm metni okuduktan sonra şunları eklemek isterim; Tangriss geçidi tüm oyuncular için kolay olmadığından ötürü İdris'in oradan giriş sağlanabilir, ben de bu kanaatteyim. Tangriss geçidinin ise ne zaman açılacağı ve Gezgin Şehir ile ne zaman karşılaşacağımız bir bilinmez. Şöyle de bir fikrim vardı; Tangriss'ten geçmek isteyen oyuncular tıpkı Çemberlitaş'a girmek isteyenlerin Ada ve bazı zincir görevleri bitirdiği gibi, Karaköy görevlerini de bitirmesi gerekir. Yeni bir harita, görevler, dahilinde görev itemleri ve yeni efsun isimleri de getirecektir.
Görev kısmına kesinlikle katılıyorum bende Tangriss'in anahtarının Karaköy'de olacağını düşünüyorum. :D
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Tangriss'in anahtarı değilde (çünkü onu aldık ve işe yaramadı) Karaköy de bir başka Tangriss olabilir.(Çalışan Tangriss)
Sedokaptan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Serinplay yazdı: 18 Tem 2017 20:19 Tangriss'in anahtarı değilde (çünkü onu aldık ve işe yaramadı) Karaköy de bir başka Tangriss olabilir.(Çalışan Tangriss)
Tabiiki orası öyle. "Anahtar" sembolik bir kelime zaten.Tangrisse giden yolun Karaköy'den geçtiğini düşünüyorum sadece :)
Sedokaptan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sedokaptan yazdı: 18 Tem 2017 20:40
Serinplay yazdı: 18 Tem 2017 20:19 Tangriss'in anahtarı değilde (çünkü onu aldık ve işe yaramadı) Karaköy de bir başka Tangriss olabilir.(Çalışan Tangriss)
Tabiiki orası öyle. "Anahtar" sembolik bir kelime zaten.Tangrisse giden yolun Karaköy'den geçtiğini düşünüyorum sadece :)
Keşfetmemiz gereken daha çok kapının olduğunu, Centurion ve Hol-Saat'in yeterli olmadığını da söyledim ve burası berrak bence. Çünkü holdeki giriş hem yer olarak hem de zaman olarak absürd gibi :)
Kullanıcı avatarı
xSERDARBEYx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: SON

Mesaj gönderen xSERDARBEYx »

Bekleyip göreceğiz 😁
[![image](https://i.hizliresim.com/pW2mRm.jpg)](https://hizliresim.com/pW2mRm)

SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX

“Genel Etkileşim” sayfasına dön