Görev kısmına kesinlikle katılıyorum bende Tangriss'in anahtarının Karaköy'de olacağını düşünüyorum.TOLGA yazdı: ↑18 Tem 2017 10:13 Tüm metni okuduktan sonra şunları eklemek isterim; Tangriss geçidi tüm oyuncular için kolay olmadığından ötürü İdris'in oradan giriş sağlanabilir, ben de bu kanaatteyim. Tangriss geçidinin ise ne zaman açılacağı ve Gezgin Şehir ile ne zaman karşılaşacağımız bir bilinmez. Şöyle de bir fikrim vardı; Tangriss'ten geçmek isteyen oyuncular tıpkı Çemberlitaş'a girmek isteyenlerin Ada ve bazı zincir görevleri bitirdiği gibi, Karaköy görevlerini de bitirmesi gerekir. Yeni bir harita, görevler, dahilinde görev itemleri ve yeni efsun isimleri de getirecektir.
Muhtemel Güncelleme:Karaköy-Teori ve Varsayımlar.
-
Sedokaptan
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Re: Muhtemel Güncelleme:Karaköy-Teori ve Varsayımlar.
Tangriss'in anahtarı değilde (çünkü onu aldık ve işe yaramadı) Karaköy de bir başka Tangriss olabilir.(Çalışan Tangriss)
-
Sedokaptan
- Salgın Koruyucusu

-
Sedokaptan
- Salgın Koruyucusu

Keşfetmemiz gereken daha çok kapının olduğunu, Centurion ve Hol-Saat'in yeterli olmadığını da söyledim ve burası berrak bence. Çünkü holdeki giriş hem yer olarak hem de zaman olarak absürd gibiSedokaptan yazdı: ↑18 Tem 2017 20:40Tabiiki orası öyle. "Anahtar" sembolik bir kelime zaten.Tangrisse giden yolun Karaköy'den geçtiğini düşünüyorum sadece![]()
- xSERDARBEYx
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: SON
Bekleyip göreceğiz 
[](https://hizliresim.com/pW2mRm)
SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX