Konu 1: TopKapıda Satılan 900 m'lik tılsımlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hasturkler51
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Team solo mid

Re: Konu 1: TopKapıda Satılan 900 m'lik tılsımlar

Mesaj gönderen hasturkler51 »

Söz konusu tılsımlar çok pahalı ve çoğu oyunucunun erişemeyeceği tılsımlar. Şifacıları güçlendirmek için yapılmıştır.Güncellenecektir eminim.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Oyun para sınırı 999m iken 900m lik malzemenin satılması saçma ':)
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Benim Görüşüm Olayın Büyücülerden Çıkıcağıdır Savaşçı Ve Şifacıların Da Baya Etkin Olacağı Bi Bölge Gelicek Çünkü Bu Durumda 6 Büyücü Gaffar Kesmek Diğer Savaşçı Ve Şifacıların Gerekliliğini Azaltıyor.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

O tılsımlar dan alan illa ki olmuştur fakat bana göre gereksiz bir tılsım.
kedi
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Bu tılsım yeni bölgede lazım olacak. Tılsıma bakarak çok rahat söyleyebiliriz ki en azından 1 tane grup bölgesi niteliğinde bir yer gelecek.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Gereksiz tılsım olacagini dusunmuyorum.Kimbilir belkide isimize cok yarayacaktir,parası olan alır ne diyelim,oda ayrı bir sorun oluşturur ya neyse bakalım :disappointed_relieved:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Herşeyi de güncellemeye yormamak lazım. Oradaki Büyü Bozma reçeteleri de pahalı ancak güncelleme için demiyorsunuz :relaxed:
Ben oyundaki hiçbir tılsımın güncelleme için olduğunu düşünmüyorum.Görevler haricinde hiçbir maden materyal güncellemeye çıkartamaz bizi diye düşünüyorum.Belki tılsımlara düzeltme yapılır o ayrı tabi.
Konuya gelirsek, güzel tılsımlar ancak çok pahalı. Fiyatta düzenleme yapılabilir yada Büyü Bozma gibi reçetelendirilebilir aynı fiyattan ki ticarette görelim kendilerini :slightly_smiling_face:
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Hol eklentisi ile herkes de astronomik rakamlar elde edildi. Kimse bu kadarını beklemiyordu. Düzeltmeye çalıştılar ama tek yapabildikleri bu paraları çekmek için oyuna arz lodos bayrak, tılsım reçeteleri vs eklemek. Yani boşu boşuna almış olursunuz bu tılsımı ve bayrakları. Büyü bozma için aynısını diyemiyeceğim.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

FiratCakiroglu yazdı: 08 Tem 2017 23:54 Herşeyi de güncellemeye yormamak lazım. Oradaki Büyü Bozma reçeteleri de pahalı ancak güncelleme için demiyorsunuz :relaxed:
Ben oyundaki hiçbir tılsımın güncelleme için olduğunu düşünmüyorum.Görevler haricinde hiçbir maden materyal güncellemeye çıkartamaz bizi diye düşünüyorum.Belki tılsımlara düzeltme yapılır o ayrı tabi.
Konuya gelirsek, güzel tılsımlar ancak çok pahalı. Fiyatta düzenleme yapılabilir yada Büyü Bozma gibi reçetelendirilebilir aynı fiyattan ki ticarette görelim kendilerini :slightly_smiling_face:
:+1:
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Retaliation yazdı: 09 Tem 2017 13:22
FiratCakiroglu yazdı: 08 Tem 2017 23:54 Herşeyi de güncellemeye yormamak lazım. Oradaki Büyü Bozma reçeteleri de pahalı ancak güncelleme için demiyorsunuz :relaxed:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön