Konu 1: TopKapıda Satılan 900 m'lik tılsımlar
- hasturkler51
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Team solo mid
Re: Konu 1: TopKapıda Satılan 900 m'lik tılsımlar
Söz konusu tılsımlar çok pahalı ve çoğu oyunucunun erişemeyeceği tılsımlar. Şifacıları güçlendirmek için yapılmıştır.Güncellenecektir eminim.
Oyun para sınırı 999m iken 900m lik malzemenin satılması saçma 
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Benim Görüşüm Olayın Büyücülerden Çıkıcağıdır Savaşçı Ve Şifacıların Da Baya Etkin Olacağı Bi Bölge Gelicek Çünkü Bu Durumda 6 Büyücü Gaffar Kesmek Diğer Savaşçı Ve Şifacıların Gerekliliğini Azaltıyor.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
O tılsımlar dan alan illa ki olmuştur fakat bana göre gereksiz bir tılsım.
kedi
Bu tılsım yeni bölgede lazım olacak. Tılsıma bakarak çok rahat söyleyebiliriz ki en azından 1 tane grup bölgesi niteliğinde bir yer gelecek.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Gereksiz tılsım olacagini dusunmuyorum.Kimbilir belkide isimize cok yarayacaktir,parası olan alır ne diyelim,oda ayrı bir sorun oluşturur ya neyse bakalım 
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Herşeyi de güncellemeye yormamak lazım. Oradaki Büyü Bozma reçeteleri de pahalı ancak güncelleme için demiyorsunuz
Ben oyundaki hiçbir tılsımın güncelleme için olduğunu düşünmüyorum.Görevler haricinde hiçbir maden materyal güncellemeye çıkartamaz bizi diye düşünüyorum.Belki tılsımlara düzeltme yapılır o ayrı tabi.
Konuya gelirsek, güzel tılsımlar ancak çok pahalı. Fiyatta düzenleme yapılabilir yada Büyü Bozma gibi reçetelendirilebilir aynı fiyattan ki ticarette görelim kendilerini
Ben oyundaki hiçbir tılsımın güncelleme için olduğunu düşünmüyorum.Görevler haricinde hiçbir maden materyal güncellemeye çıkartamaz bizi diye düşünüyorum.Belki tılsımlara düzeltme yapılır o ayrı tabi.
Konuya gelirsek, güzel tılsımlar ancak çok pahalı. Fiyatta düzenleme yapılabilir yada Büyü Bozma gibi reçetelendirilebilir aynı fiyattan ki ticarette görelim kendilerini

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Hol eklentisi ile herkes de astronomik rakamlar elde edildi. Kimse bu kadarını beklemiyordu. Düzeltmeye çalıştılar ama tek yapabildikleri bu paraları çekmek için oyuna arz lodos bayrak, tılsım reçeteleri vs eklemek. Yani boşu boşuna almış olursunuz bu tılsımı ve bayrakları. Büyü bozma için aynısını diyemiyeceğim.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

FiratCakiroglu yazdı: ↑08 Tem 2017 23:54 Herşeyi de güncellemeye yormamak lazım. Oradaki Büyü Bozma reçeteleri de pahalı ancak güncelleme için demiyorsunuz![]()
Konuya gelirsek, güzel tılsımlar ancak çok pahalı. Fiyatta düzenleme yapılabilir yada Büyü Bozma gibi reçetelendirilebilir aynı fiyattan ki ticarette görelim kendilerini![]()
Retaliation yazdı: ↑09 Tem 2017 13:22FiratCakiroglu yazdı: ↑08 Tem 2017 23:54 Herşeyi de güncellemeye yormamak lazım. Oradaki Büyü Bozma reçeteleri de pahalı ancak güncelleme için demiyorsunuz![]()
Konuya gelirsek, güzel tılsımlar ancak çok pahalı. Fiyatta düzenleme yapılabilir yada Büyü Bozma gibi reçetelendirilebilir aynı fiyattan ki ticarette görelim kendilerini![]()
![]()