Kasa erişimi ve oyundan atma hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
AMEN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Kasa erişimi ve oyundan atma hk.

Mesaj gönderen AMEN »

Hocam bu kadar uzun zamandan beri olan sorunun çözümünün de bulunamaması enteresan. Bizim milletimiz her yerde olduğu gibi burada da kendini gösteriyor. Saçmalığın daniskası kesinlikle. Yukarıdaki arkadaş demiş güncelleme ile çözülür. Hocam bunun bu kadar büyük bir güncellemeye gerek kalmadan çözülmesi gerek. Ki güncelleme de ne zaman gelir orası meçhul.
offalena
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen offalena »

Diğer bilgisayarıma da ikvyi kurmak istedim. Kurulma aşamasında bir sıkıntı çıkmadı ancak, GTX 970M ekran kartım olmasına rağmen 15 fps alıyordum. GTA 5 gibi bir oyun 60 fps, bu nasıl oluyor dedim? Ekran kartını güncelleyeyim dedim ve yaptım. Bu sefer oyuna girdiğim anda, birkaç saniye sonra kritik hata alıyorum. Oyundan atıyor. :DDD
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Oynadığım dönemlerde bazen öyle bir kasmalar oluyordu ki hala o var mı bilmiyorum itemi sürüklerken kendiliğinden bırakırdı. Kısacası item'i silme riski doğuyordu yanlışlıkla bile olsa .
kedi
AMEN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AMEN »

Oyunun optimizasyon ayarlarında sorun var sanırım. Çünkü daha düşük özellikler ihtiva eden Windows 7 kurulu bilgisayarımda hiçbir hata almaz iken daha geçen senenin özelliklerini barındıran Windows 10 bilgisayarımda sürekli hata alıyorum. Sırf bu yüzden de Windows 7'ye dönmek istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

Bende hiç öyle bi sorun olmadı valla. Ama fps sorununun çözülmesi gerek düz yürüyemiyorum.
AMEN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AMEN »

Hocam Windows 10 sistemlerde oluyor sanırım bu hata. Sizin işletim sisteminiz farklı olabilr.
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

12 yıllık oyun artık paslandı sanırım. bu gibi mekanik hatalar olabiliyor maalesef. kasayı açmamayı dene derim. :) kasa lazım diyosan Eminönü yada Meteor bölgelerini ziyaret etmende fayda vardır. :) daha az hata alman umuduyla keyifli oyunlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Win10 kullanıyorum , böyle bir hata ile hiç karşılaşmadım.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
AMEN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AMEN »

Caffeine yazdı: 07 Tem 2017 13:11 12 yıllık oyun artık paslandı sanırım. bu gibi mekanik hatalar olabiliyor maalesef. kasayı açmamayı dene derim. :) kasa lazım diyosan Eminönü yada Meteor bölgelerini ziyaret etmende fayda vardır. :) daha az hata alman umuduyla keyifli oyunlar dilerim.
Olabilir hocam bu gibi hatalar. Ancak giderilmesi gerekiyor. Bütün karakterlerimde kasa erişimi var sırf Eminönü ve Meteor Bölgelerinde kasalara gitmeyeyim diye. Para vererek satın aldığım bir hizmetten faydalanamayacaksam ne anlamı var. En basitinden şöyle düşünün otobüse biniyoruz kart basıyoruz ama bizi gitmemiz gereken yere götürmüyor.
AMEN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AMEN »

Burak8154 yazdı: 07 Tem 2017 14:29 Win10 kullanıyorum , böyle bir hata ile hiç karşılaşmadım.
O zaman spesifik bir durum söz konusu hocam. Ben dahil birçok kişide olduğu gibi sizin gibi olmayanlarda var demek ki.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön