Yeni bölge ve geliş tarihi üzerine tahminler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yeni bölge ve geliş tarihi üzerine tahminler

Mesaj gönderen Joule »

En Kötü Bu Senekı Gamex Te Tarih Verirler.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

LEPRECHAUN yazdı: 05 Tem 2017 22:42 Perihan ipucu kafamı kurcalıyor eğer Karaköy gelmeyecese neden paylaşıldı ?
İlla Karaköy olacak diye bir şey yok. Ha sanmayın ki ben Karaköy olmaz diyorum. 74 faciasında fare adamlar ve insanların sulh mütarekesini bozan üçüncü şahıslardı. Bu üçüncü şahıslar, ileride kendilerini bize Çemberlitaş'ta gösterecekler ve Kissless denilen ne idüğü belirsiz bir zatın ismi dolaşacak. Yani düşünüyorum da, yılanın başını komple ezmek varken, Karaköy gelebilir de gelmeyebilir de ancak Tangriss daha mı yakın desek?
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Retaliation yazdı: 06 Tem 2017 09:40
LEPRECHAUN yazdı: 05 Tem 2017 22:42 Perihan ipucu kafamı kurcalıyor eğer Karaköy gelmeyecese neden paylaşıldı ?
İlla Karaköy olacak diye bir şey yok. Ha sanmayın ki ben Karaköy olmaz diyorum. 74 faciasında fare adamlar ve insanların sulh mütarekesini bozan üçüncü şahıslardı. Bu üçüncü şahıslar, ileride kendilerini bize Çemberlitaş'ta gösterecekler ve Kissless denilen ne idüğü belirsiz bir zatın ismi dolaşacak. Yani düşünüyorum da, yılanın başını komple ezmek varken, Karaköy gelebilir de gelmeyebilir de ancak Tangriss daha mı yakın desek?
O zaman ben de holün sonunda bir bölge girişi bulunmasını dile getirip arttırıyorum. KİSSLESS +2
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön