Yeni bölge ve geliş tarihi üzerine tahminler
Re: Yeni bölge ve geliş tarihi üzerine tahminler
En Kötü Bu Senekı Gamex Te Tarih Verirler.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
İlla Karaköy olacak diye bir şey yok. Ha sanmayın ki ben Karaköy olmaz diyorum. 74 faciasında fare adamlar ve insanların sulh mütarekesini bozan üçüncü şahıslardı. Bu üçüncü şahıslar, ileride kendilerini bize Çemberlitaş'ta gösterecekler ve Kissless denilen ne idüğü belirsiz bir zatın ismi dolaşacak. Yani düşünüyorum da, yılanın başını komple ezmek varken, Karaköy gelebilir de gelmeyebilir de ancak Tangriss daha mı yakın desek?LEPRECHAUN yazdı: ↑05 Tem 2017 22:42 Perihan ipucu kafamı kurcalıyor eğer Karaköy gelmeyecese neden paylaşıldı ?
O zaman ben de holün sonunda bir bölge girişi bulunmasını dile getirip arttırıyorum. KİSSLESS +2Retaliation yazdı: ↑06 Tem 2017 09:40İlla Karaköy olacak diye bir şey yok. Ha sanmayın ki ben Karaköy olmaz diyorum. 74 faciasında fare adamlar ve insanların sulh mütarekesini bozan üçüncü şahıslardı. Bu üçüncü şahıslar, ileride kendilerini bize Çemberlitaş'ta gösterecekler ve Kissless denilen ne idüğü belirsiz bir zatın ismi dolaşacak. Yani düşünüyorum da, yılanın başını komple ezmek varken, Karaköy gelebilir de gelmeyebilir de ancak Tangriss daha mı yakın desek?LEPRECHAUN yazdı: ↑05 Tem 2017 22:42 Perihan ipucu kafamı kurcalıyor eğer Karaköy gelmeyecese neden paylaşıldı ?