İlk İkv Maceranız (GRUP BÖLGELERİ)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Re: İlk İkv Maceranız (GRUP BÖLGELERİ)

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba,

Hoş bir konu bende katılım göstermek istedim :)
Sığınaklar ve Migrat grup bölgeleri yeni geldiği zaman büyük bir ilgi vardı herkes sırada diğer oyuncuların çıkması için bekliyordu tabi o zamanların gözdesi savaşçılarda bizde 5 savaşçı 1 tanede 46 level büyücü olmak üzere bölgeye giriş yapmıştık :D oyunda Ecel Getiren üretenlerin sayısı bir elin 5 parmağını geçmemiştir grubumuzda 1 kişide Ecel getiren vardı bu şekilde bütün Yaratıkları kese kese ilerliyorduk taki Fedailere gelene kadar :) kanatma attıklarından dolayı Fedailerden ileri gidememiştik. Ah eski günler 😂
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

BayTerapi yazdı: 09 Haz 2017 16:13
Retaliation yazdı: 09 Haz 2017 14:40 Herkes gibi ben de Sığınaklarda başladım grup bölgelerine. Şifacıydım. CK atamamaktan, Y2'li arkadaşların kuyruğunun dibinden ayrılmamaktan azar işittim. Bir oldu, iki oldu, artık üçüncü de işi çözdüm. İlk ne düşürdüm hatırlamıyorum. :)

Migrat'ta hiç sıkıntı çekmedim zira YouTube üzerinden videolarını izleyip kavramıştım.

Çemberlitaş'ta sürünüyordum. Bir ara oyunu bırakma raddesine geldim grup bulamadığım için. Bir loncaya girdim ve onlar da beni birkaç kez gruba aldılar. İlk GBM-X görevimde Mevlana Ayakkabı düştü. O gün halının üstünde diz üstü kayarak canımı yaktığımı hatırlıyorum.

Halının üstünde? abooo :D
Acı vericiydi ama o anki keyfe değmişti. :)
SalurBeyi yazdı: 09 Haz 2017 18:06
Retaliation yazdı: 09 Haz 2017 14:40 O gün halının üstünde diz üstü kayarak canımı yaktığımı hatırlıyorum.
Resim

:') :') :')
Resim
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

ilk girdiğimde sığınak ve migrattan bişey düşmemesine karşın çemberlitaşa yakın zamanda ilk defa girdim çünkü m1 m23 tılsımım yok :D ilk girişimde sadece yolsavaşçısı kestik ve kıyamet zırh düştü
Sahira

Stodig

drNOVALGİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön