İlk İkv Maceranız (GRUP BÖLGELERİ)
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
İlk İkv Maceranız (GRUP BÖLGELERİ)
Benim ilk maceram Şifa ileÇemberliye ilk defa girip Gaffara geldiğimizde Gaffarı çekerken Çemberi açmam idi. Küfürlerin hatti hesabı yok ama Sonuna gelirsek Mev asa mev ceket zehir asa ve Ruh döven asa çıktı

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: İlk İkv Maceranız (GRUP BÖLGELERİ)
Genel etkileşimde paylaşsan daha çok ilgi görür sonuçta '' KONU DIŞI ''değil yazdıkların .xHASANBEYx yazdı: ↑08 Haz 2017 23:40 Benim ilk maceram Şifa ileÇemberliye ilk defa girip Gaffara geldiğimizde Gaffarı çekerken Çemberi açmam idi. Küfürlerin hatti hesabı yok ama Sonuna gelirsek Mev asa mev ceket zehir asa ve Ruh döven asa çıktı![]()
![]()
kedi
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: İSTİLA
herkes Genel etkileşime yazabilir önemli olan Konu dışına yazmak dostum
(şaka)
Yanlış olduğu için kusura bakma dikkat etmedim
Yanlış olduğu için kusura bakma dikkat etmedim

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
- erenkaya12345
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Vasiyet
Ilk girdigim bolge siginaklar idi 750 buyu hasariyla zorla almislardi gruba ejder asam yok diye
Bolgeye girdigimde hic bir acemilik cekmedim cunku internet kafe ortaminda oynadigim icin daha onceden defalarca gordugum yerdi
Bolgeye girdigimde hic bir acemilik cekmedim cunku internet kafe ortaminda oynadigim icin daha onceden defalarca gordugum yerdi
Ekinler baş verince köz buzağı Topal lamazmış
İlk girdiğim grup bölgesi tabii ki Sığınak idi maalesef ilk girişimde bir şey düşürememiştim.
Migrat'a ilk girdiğimde ise Nucleus Zırh düşürmüştüm.
Çemberlitaş'a ilk girişimde de Kıyamet Zırh ile çıkmıştım haliyle GBM-X görevini tamamlamak ümidiyle girmiştik sağ olsun değerli bir ağabeyim sayesinde, Tılsım sunucusunda anım çoktur. Kıyamet Asa ise zaten girmeyi kolaylaştırması ümidiyle ürettiğim bir şaheser.
Migrat'a ilk girdiğimde ise Nucleus Zırh düşürmüştüm.
Çemberlitaş'a ilk girişimde de Kıyamet Zırh ile çıkmıştım haliyle GBM-X görevini tamamlamak ümidiyle girmiştik sağ olsun değerli bir ağabeyim sayesinde, Tılsım sunucusunda anım çoktur. Kıyamet Asa ise zaten girmeyi kolaylaştırması ümidiyle ürettiğim bir şaheser.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
O zamanlar Meran sunucusunda oynuyorum. Ejder asam yoktu, Halil diye bir tanıdık abim sağolsun sığınak grubuna almıştı beni. Tahmin edeceğiniz üzere şalter bakıyorum, öldüm. En baştan gelirken peşime devriye fare takmışım, haberim yok. Kenan'ın canı %1'ken grup telef olmuştu. Halil abi sağolsun, bayağı bir küfür yememi engellemişti o gün. Tılsım sisteminin yeni geldiği zamanlar dostlar, kimse de düzgün yok tılsım falan.
İlk migrat maceram da yine Halil abi sayesinde oldu. Sığınağa girdiğimin ertesi günüydü. İlk girişimde Nucleus zırh, ikinci girişimde Alternatör zırh düşürünce gruptakiler bir daha istemediler beni. Şanslarını çalıyormuşum.
İlk çemberlitaş deneyimim ise x ile başladı. Teşkilat sunucusunda arkadaşımın oyunda tanıştığı bir arkadaşı almıştı. M1 falan yoktu, elimde sadece Kıyamet Asa (^) vardı.
İlk migrat maceram da yine Halil abi sayesinde oldu. Sığınağa girdiğimin ertesi günüydü. İlk girişimde Nucleus zırh, ikinci girişimde Alternatör zırh düşürünce gruptakiler bir daha istemediler beni. Şanslarını çalıyormuşum.
İlk çemberlitaş deneyimim ise x ile başladı. Teşkilat sunucusunda arkadaşımın oyunda tanıştığı bir arkadaşı almıştı. M1 falan yoktu, elimde sadece Kıyamet Asa (^) vardı.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

Özür dilerim hocam ben yanlış yere yazmışım cevabı mı, kusura bakma tekrardan ..
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Herkes gibi ben de Sığınaklarda başladım grup bölgelerine. Şifacıydım. CK atamamaktan, Y2'li arkadaşların kuyruğunun dibinden ayrılmamaktan azar işittim. Bir oldu, iki oldu, artık üçüncü de işi çözdüm. İlk ne düşürdüm hatırlamıyorum. 
Migrat'ta hiç sıkıntı çekmedim zira YouTube üzerinden videolarını izleyip kavramıştım.
Çemberlitaş'ta sürünüyordum. Bir ara oyunu bırakma raddesine geldim grup bulamadığım için. Bir loncaya girdim ve onlar da beni birkaç kez gruba aldılar. İlk GBM-X görevimde Mevlana Ayakkabı düştü. O gün halının üstünde diz üstü kayarak canımı yaktığımı hatırlıyorum.
Migrat'ta hiç sıkıntı çekmedim zira YouTube üzerinden videolarını izleyip kavramıştım.
Çemberlitaş'ta sürünüyordum. Bir ara oyunu bırakma raddesine geldim grup bulamadığım için. Bir loncaya girdim ve onlar da beni birkaç kez gruba aldılar. İlk GBM-X görevimde Mevlana Ayakkabı düştü. O gün halının üstünde diz üstü kayarak canımı yaktığımı hatırlıyorum.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

Retaliation yazdı: ↑09 Haz 2017 14:40 Herkes gibi ben de Sığınaklarda başladım grup bölgelerine. Şifacıydım. CK atamamaktan, Y2'li arkadaşların kuyruğunun dibinden ayrılmamaktan azar işittim. Bir oldu, iki oldu, artık üçüncü de işi çözdüm. İlk ne düşürdüm hatırlamıyorum.
Halının üstünde? abooo
kedi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Retaliation yazdı: ↑09 Haz 2017 14:40 O gün halının üstünde diz üstü kayarak canımı yaktığımı hatırlıyorum.

ölüm tatlı bir hayal oldu artık