Katil eden tipitipler.
Re: Katil eden tipitipler.
Ön(-üm)deki madene depar ile koşan sevgili oyuncular,bir alış-veriş muhabbetinde teklifiniz nedir? sorusuna;sunucu piyasasına göre hak geçmesin biraz da ben katayım diyerek fiyat söylediğimiz vakit "kg,bb" gibi kısaltmalar kullanılarak bilakis hiç cevap vermeye tenezzül etmeyen saygı değer oyuncular,herhangi bir görevin olduğu vakit o görev hakkında bir oyuncuya soru sormak veyahut o görev hakkında yardımcı olabilmesini rica ettiğimiz vakit cevap ver(-e)meyen "cool" oyuncular ve hem konu içerisinde hemde dile getiremediğimiz oyuncu tiplemelerini selam olsun, unutursak kalbimiz kurusun!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
sığınakta bile full y2 girmeye çalışan psikopatlar.
full y2 olsam ne işim olur benim sığınakta
birde şu en iyi tılsımları alıp çifteyle adam öldüren defansif savaşçılar yok mu...
ama onların suçu değil suç o tılsımları üreten mühendis kardeşimizde.
full y2 olsam ne işim olur benim sığınakta
birde şu en iyi tılsımları alıp çifteyle adam öldüren defansif savaşçılar yok mu...
ama onların suçu değil suç o tılsımları üreten mühendis kardeşimizde.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
"GM oyundan çık, lag yapıyor!" şehir efsanesine inanan sevgili kardeşlerimiz; sizi de unutmadık.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Gerçek hayatta elde edemediği saygınlığı, oyundaki gücüyle kurmaya çalışan insanları çok fazla yadırgamıyorum.Gerçek hayatta çekingen olmak, arkadaş kuramamak %100 onların suçu değil.Fakat oyunda kendince kurduğu imparatorluk çerçevesinde veya vaktini oyuna fazla harcaması sayesinde elde ettiği "yetkilerle" sanal bir ego geliştiren insanlara gerçekten üzülüyorum.
aynen katılıyorum hocam.turkoxHAMSTER yazdı: ↑13 Nis 2017 20:06 Gerçek hayatta elde edemediği saygınlığı, oyundaki gücüyle kurmaya çalışan insanları çok fazla yadırgamıyorum.Gerçek hayatta çekingen olmak, arkadaş kuramamak %100 onların suçu değil.Fakat oyunda kendince kurduğu imparatorluk çerçevesinde veya vaktini oyuna fazla harcaması sayesinde elde ettiği "yetkilerle" sanal bir ego geliştiren insanlara gerçekten üzülüyorum.
- karagol25
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Karagöl Team
Ç.T Önünde Ayak Çekiyordun Abi Gruba Alın Diyen Tiplere Uyuz Oluyorum Halbuki Kendisi Ayak Çekiyor

Onu Tutacaksın Böle Lan Ben Sana Ayakmı Çekiyoruoooummmm Diye Diye Döveceksin.
Onu Tutacaksın Böle Lan Ben Sana Ayakmı Çekiyoruoooummmm Diye Diye Döveceksin.
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders Of Anatolia