İkv Güncelleme. Hkç
Re: İkv Güncelleme. Hkç
Bilgi sızdırılma durumu yaşanabileceğini zannetmiyorum.Forumdan takip ettiğim kadarıyla Nerull bile TürkTelekom'dan gelicek talimatlar üzerine açıklama yapabiliyor.Oyun artık kurumsal bir şirketin elinde o yüzden sadece beklemek lazım...
- Lucenzo
- Banega
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Arkadaş haklı.Şu an gidip 'Elimizde bir paket mevcut' deseler dahi,Türk Telekom izin vermedikçe oyuna bu paketi süremezler.VLadistok yazdı:Bilgi sızdırılma durumu yaşanabileceğini zannetmiyorum.Forumdan takip ettiğim kadarıyla Nerull bile TürkTelekom'dan gelicek talimatlar üzerine açıklama yapabiliyor.Oyun artık kurumsal bir şirketin elinde o yüzden sadece beklemek lazım...
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Aynen çok doğru söylemişsin bu yapılanlar bile iyi bir çalışma Türk Telekom emir vermediği halde.
VLadistok yazdı:Bilgi sızdırılma durumu yaşanabileceğini zannetmiyorum.Forumdan takip ettiğim kadarıyla Nerull bile TürkTelekom'dan gelicek talimatlar üzerine açıklama yapabiliyor.Oyun artık kurumsal bir şirketin elinde o yüzden sadece beklemek lazım...
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Benimle Aynı Fikirdeyseniz Küçücük Bir Umut var bu oyunda.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Güncelleme gelecekse bile(%20 ihtimal) 1 Nisan'da en ama en iyi ihtimalle sadece duyurusu yapılır.2012 yılına kadar testlerinin yapılmadığını ve daha sonra da yapılsa illa ki sızdırma olacağını varsayarsak, daha testleri bile yapılmamış bir güncellemenin pat diye ortaya çıkması imkansız. Zaten yaklaşık 3 senedir forumu takip ediyorsanız yüzlerce konuda İKV ve Güncelleme adlı tartışmaları yaptık,yapıyoruz. İhtimallerin çok düşük olma sebeplerini şimdiye kadar tartıştık ve bitti. Duygusal davranıp, beklentilere girmek için artık çok geç.
- KOCATURK
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Souls
Merhaba;
Şu sızdırma konusuna değinmek istiyorum. Bence sızdırılması gerekmiyor. Kimse bir şeyi sızdırmak zorunda değil. Bence bu değişimler tesadüf olamaz. Bunların yapılması gerekliydi evet, ama 4 yıl içersinde yapılmayan şeyler bir anda yapılıyorsa bir iş var demektir. Neticede gönüllü ekip her zaman oyun ile ilgilendiğini belirtiyor ama bu zamana kadar yapılmamı şeyler neden 10. yılda yapılsın ki? Mutlaka Sobee ekibi oyuncularının yüzlerini güldürmeyi becerecektir.
Şu sızdırma konusuna değinmek istiyorum. Bence sızdırılması gerekmiyor. Kimse bir şeyi sızdırmak zorunda değil. Bence bu değişimler tesadüf olamaz. Bunların yapılması gerekliydi evet, ama 4 yıl içersinde yapılmayan şeyler bir anda yapılıyorsa bir iş var demektir. Neticede gönüllü ekip her zaman oyun ile ilgilendiğini belirtiyor ama bu zamana kadar yapılmamı şeyler neden 10. yılda yapılsın ki? Mutlaka Sobee ekibi oyuncularının yüzlerini güldürmeyi becerecektir.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Umarım mesajım kaldırılmaz ama Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu (siyasi, ekonomik vs.) göz önüne alırsak Türk Telekom dahil hiç bir firmanın yatıırım yapacağını zannetmiyorum. Mevlüt Bey'in de dediği gibi İKV gidebildiği kadar gider. Bakalım nefesi tükenecek mi? Sizi bilmem ama ben nefes bitene kadar burdayım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
-
- Cin Avcısı
Hayırlısı gençler bir güncelleme gelse oyuna döner miyim orası meçhul
ama illa ki göz atarım.