zırh mı~ceket mi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: zırh mı~ceket mi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Şahsi fikrimi sorarsan ne ceket ne de zırh. Hiçbirisini üretme derim. Oyun içerisinde bana ulaşabilirsen elimde bir kaç parça bayan savaşçı tank eşyası mevcut. Onları hediye edebilir veya uygun fiyata satabilirim, nasıl kabul edersen. Yine klan değiştirmen senin için sorun olmayacaksa bir süreliğine Arz klanına geçersen loncamız ile seni Çemberlitaş'a götürebiliriz. Belki nasibin vardır eşya alırsın ve üretmene gerek kalmaz. :) Oyun içerisinde Arz klanından, Raiders Of Anatolia loncasından beni sordurarak veya forumdan mesaj atarak ulaşabilirsin. Esen kal.
Resim
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen AHDElVEFA »

BilgeTonyukuk yazdı:Şahsi fikrimi sorarsan ne ceket ne de zırh. Hiçbirisini üretme derim. Oyun içerisinde bana ulaşabilirsen elimde bir kaç parça bayan savaşçı tank eşyası mevcut. Onları hediye edebilir veya uygun fiyata satabilirim, nasıl kabul edersen. Yine klan değiştirmen senin için sorun olmayacaksa bir süreliğine Arz klanına geçersen loncamız ile seni Çemberlitaş'a götürebiliriz. Belki nasibin vardır eşya alırsın ve üretmene gerek kalmaz. :) Oyun içerisinde Arz klanından, Raiders Of Anatolia loncasından beni sordurarak veya forumdan mesaj atarak ulaşabilirsin. Esen kal.
Teşekkür ederim itemler ve teklifiniz için makul bi fiyata alabilirim :) oyunda olduğum bir vakitte size ulaşmaya çalışırım. Yarın üretmeyi planlıyordum ancak düşmemesi halinde üretsem daha iyi olacak sanırım
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

Ahde vefasızlık etti demesinler...

VEFA (Büyücü) Karaköy
Ahdevefa (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Bence üretme kolaylıkla düşürebilirsin gibime geliyor. ;)

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Evet ilk tüm denememi gerçekleştirdim ancak bişey düşmedi :D işin garibi sığınak ve migrattanda bir şey düşmüyor acaba bendemi bir sorun var diye kuşkulanmaya başladım. Yakında düşmemesi halinde desteğe mesaj atacağım :D gerçi alacağım yanıt şans yüzdesiyle alakalı olacak bundan şüphem yok :)
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
HARBILAZ
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen HARBILAZ »

Selam,

Bence artık Mısır Çarşısı'nda beklemeyi bırakıp Meteor Bölge'sine geçmenin zamanı geldi. Artık savasçının Çemberlitaş'ta korteks bozma dışında pek birşey yaptığı yok ( gerçi herkesde Büyü Bozma III var) ama olsun bi fırsatını bulup girersen kısa zamanda Karekter'ini dizebilirsin.

Sana bol şans dileyip ufaktan yol alıyorum :)
AcademiciaN
HARBILAZ
DoctorDre

Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

HARBILAZ yazdı:Selam,

Bence artık Mısır Çarşısı'nda beklemeyi bırakıp Meteor Bölge'sine geçmenin zamanı geldi. Artık savasçının Çemberlitaş'ta korteks bozma dışında pek birşey yaptığı yok ( gerçi herkesde Büyü Bozma III var) ama olsun bi fırsatını bulup girersen kısa zamanda Karekter'ini dizebilirsin.

Sana bol şans dileyip ufaktan yol alıyorum :)
Teşekkürler en kısa zamanda geçeceğim :)
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

“Genel Sohbet” sayfasına dön