zırh mı~ceket mi
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: zırh mı~ceket mi
Şahsi fikrimi sorarsan ne ceket ne de zırh. Hiçbirisini üretme derim. Oyun içerisinde bana ulaşabilirsen elimde bir kaç parça bayan savaşçı tank eşyası mevcut. Onları hediye edebilir veya uygun fiyata satabilirim, nasıl kabul edersen. Yine klan değiştirmen senin için sorun olmayacaksa bir süreliğine Arz klanına geçersen loncamız ile seni Çemberlitaş'a götürebiliriz. Belki nasibin vardır eşya alırsın ve üretmene gerek kalmaz.
Oyun içerisinde Arz klanından, Raiders Of Anatolia loncasından beni sordurarak veya forumdan mesaj atarak ulaşabilirsin. Esen kal.

- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Teşekkür ederim itemler ve teklifiniz için makul bi fiyata alabilirimBilgeTonyukuk yazdı:Şahsi fikrimi sorarsan ne ceket ne de zırh. Hiçbirisini üretme derim. Oyun içerisinde bana ulaşabilirsen elimde bir kaç parça bayan savaşçı tank eşyası mevcut. Onları hediye edebilir veya uygun fiyata satabilirim, nasıl kabul edersen. Yine klan değiştirmen senin için sorun olmayacaksa bir süreliğine Arz klanına geçersen loncamız ile seni Çemberlitaş'a götürebiliriz. Belki nasibin vardır eşya alırsın ve üretmene gerek kalmaz.Oyun içerisinde Arz klanından, Raiders Of Anatolia loncasından beni sordurarak veya forumdan mesaj atarak ulaşabilirsin. Esen kal.
Bence üretme kolaylıkla düşürebilirsin gibime geliyor.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Evet ilk tüm denememi gerçekleştirdim ancak bişey düşmedi
işin garibi sığınak ve migrattanda bir şey düşmüyor acaba bendemi bir sorun var diye kuşkulanmaya başladım. Yakında düşmemesi halinde desteğe mesaj atacağım
gerçi alacağım yanıt şans yüzdesiyle alakalı olacak bundan şüphem yok 
- HARBILAZ
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Selam,
Bence artık Mısır Çarşısı'nda beklemeyi bırakıp Meteor Bölge'sine geçmenin zamanı geldi. Artık savasçının Çemberlitaş'ta korteks bozma dışında pek birşey yaptığı yok ( gerçi herkesde Büyü Bozma III var) ama olsun bi fırsatını bulup girersen kısa zamanda Karekter'ini dizebilirsin.
Sana bol şans dileyip ufaktan yol alıyorum
Bence artık Mısır Çarşısı'nda beklemeyi bırakıp Meteor Bölge'sine geçmenin zamanı geldi. Artık savasçının Çemberlitaş'ta korteks bozma dışında pek birşey yaptığı yok ( gerçi herkesde Büyü Bozma III var) ama olsun bi fırsatını bulup girersen kısa zamanda Karekter'ini dizebilirsin.
AcademiciaN
HARBILAZ
DoctorDre
Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
HARBILAZ
DoctorDre
Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler en kısa zamanda geçeceğimHARBILAZ yazdı:Selam,