TTNET e güvenimiz kalmadı..? :'(
Re: TTNET e güvenimiz kalmadı..? :'(
39bin küsür kp vardı ttnet hesapbımda 3 kere ardı ardına günlerde çıktığım girdiğim zamanlarda 36 bin kalmıştı bi anlam vermeemiştm demekki aynı durum
ark o oyunun geri sarması ile olmus 1 olaydır sizle 1 alakası yoktur + oyundan çıkarken lütfen ALT+F4 yerine ESC ye basıp çıkıs yapınız bu sebeple hesabınız o an kaydedilip çıkar ve bir şeyinize bişi olmaz...!!!DaRKNiqHT yazdı:39bin küsür kp vardı ttnet hesapbımda 3 kere ardı ardına günlerde çıktığım girdiğim zamanlarda 36 bin kalmıştı bi anlam vermeemiştm demekki aynı durum
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
tmm teşekkürler
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Bir GM den yanıt bekliyoruz TTNET de sorun varmı yokmu.
Varsa bize neden haber verilmedi?
Eğer yoksa neden sadece TTNET hesaplarımıza bişeler oluyorda MYNET ve SOBEE ye olmuyor?
Varsa bize neden haber verilmedi?
Eğer yoksa neden sadece TTNET hesaplarımıza bişeler oluyorda MYNET ve SOBEE ye olmuyor?
Kardeş siz bir şeylerinizi kaptırıyorsunuz sonra TTNet diyorsunuz. Bana niye ne kadar zamandır hiçbir şey olmadı?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Sariyerli
- Zincir Bozan

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Öncelikle parası , çarı ve benzeri şeylerini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun. Söyleyecek 2 kelamım var
Ben 4 karakterimide TTneT e taşıdım ve taşıdığım günden beri hiç sorunda yaşamadım ne para ne çar kaybı Allah korusun bundan sonrada yaşamayız inşAllah
Ancak bence sorunu evvela kendinizde arayın çünkü geçen gün daha 46m lik para aktarımı yaptım para aktarımından sonrada birşey olmadı.
Ben 4 karakterimide TTneT e taşıdım ve taşıdığım günden beri hiç sorunda yaşamadım ne para ne çar kaybı Allah korusun bundan sonrada yaşamayız inşAllah
Ancak bence sorunu evvela kendinizde arayın çünkü geçen gün daha 46m lik para aktarımı yaptım para aktarımından sonrada birşey olmadı.
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- mert1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
Ben ttnet oynuyorum 2 aydır bir sorunla karşılaşmadım şu ana akdar memnunm
IIALTAİRII
- xSAYGINBEYx
- İskele Babası

Arkadaşlar burda TTNET'le alakalı bişe yok tamamen sizle alakalı bir şeyler var TTNET'de
bir hata oldumu düzeltilir eski haline geri döner çar silinme çalınma gibi olaylar sizle alakalı bişedir.
Not : Daha iyi ve Güvenilir oyun için TTNET,SOBEE üyeligine geçiş yapmanızı tercih ederim.
bir hata oldumu düzeltilir eski haline geri döner çar silinme çalınma gibi olaylar sizle alakalı bişedir.
Not : Daha iyi ve Güvenilir oyun için TTNET,SOBEE üyeligine geçiş yapmanızı tercih ederim.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Arkadaşlar siz beni anlamıyorsunuz neden Mynet ve Sobee üyeliklere bişe olmuyo sadece TTNET e oluyor ve kimi arkadaşlarda bu durumdan şikayetçi.
TTnet üyeliği çıktığından beri kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.