Bu Da Bizim Resmimiz....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Bu Da Bizim Resmimiz....

Mesaj gönderen tokyo2drift »

ALEM BUYSA KRAL SEN MİSİN? ABİSİ SEN BIRAK BU OYUNU SANA KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR KAZANDIRIYO )
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
asd53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asd53 »

bana bak oresmı hemen ordan kaldır sen kımle dalga gecıyosun alayınız rahatsız zaten baska bırını bul dalganı gecıcek böyle sacmalıklarınıza alet etmeyın bıdaa kım oldugumu anlamıssındır heralde empastan sevgiler:@ :evil:
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Kardesımız daha cok genc,malesef etrafındakı kısılere olan ozentısı yuzunden bu yastakı kardeslerımız bu tur sozler telafuz edebılıyorlar.

Kod: Tümünü seç

Layn dinqiL Senın yaşın kaç kral mıRal konuşuon Aileden terbiye sayqı qöRmedşn mi Lan Boyun KadaR konuş Tbe yaw Bı Koysam %90'ı Boşa qitCeq

Bu arada soylemeden gecemıyecem,yazdıklarınızı anlamak ıcın Arkeolok cagırmam gerekıyor.Lutfen dılımızı kullanırken dıkkat edelım.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
Akskriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Akskriz »

seni severdim :D
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

Alem Buysa Kral Benim

Herkes kendini kral sanıoR ama bilmiyorlar Yönetmen Benim İstediğime Rol vEririm İstediğime yol....

Herkez baksın İşine Akıllı........
Senin artstliğin kime kardeş bu laflar ne böle senın artistliğin kime aile terbiyesi almadın mı lan sen ne biçim konusuyorsun volkanın dediği gibi bir vursam yarısı boşa gider
Recep abi sanada katılıyorum aynen

Ahmet sen aile terbiyesi aldınmı peki abisi ? sende bize artisleniodun klavye basında eyer benle tutusmak istiyorsn gaziantepe gel .
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

hepiniz haklısınız millet oyun çoluk çocuk kaynıo sweetxintikamm gibi Cesurxkaptan gibi v.s sahıslarla oyunun tatı tuzu ve en önemlisi oyunun anlamını kaçırdılar simdide manyagın teki gelmis ben kralım die konular açıyor yazık oldu ya 3 yıllık oynadıgım oyunun halii işte :(
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
Nightwalker
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Nightwalker »

ben çocukluğumu mahallede arkadaşlarımla misket oynayarak futbol oynayarak ve hatta uzun eşşek oynayarak geçirirdim.Şimdiki fırlamalar gıçhım kadar monütöre bakarak geçiriyolar reelde görse korkudan altına zıçar klavyeden ahkam kesiyorlar şimdiki çoluk çocuklar böle...
Resim
Lodos Asteğmen Nıghtwalker
LODOS KUKLACI KOMUTANLIĞI
Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kuzey »

ben cocuklugumu aynen misket futbol deniz kenarında kardesimle oynayarak geçirdim:D qıc kadar cocuklar oyunda gelip artislik yapıyorlar beni deli ediyolar.bence 16 yas altı bu oyunu oynamasın.yeter ya bu bebeler klavyeden artsilik yapıyolar.gercekte görse altına sıcar ,bir tane vursam %90 sı boşa gider d:
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Böyle Konuları Forumdan Yazma Ark Gel Karşımıza Çık Adama bak
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ben cocuklugumu aynen misket futbol deniz kenarında kardesimle oynayarak geçirdim:D qıc kadar cocuklar oyunda gelip artislik yapıyorlar beni deli ediyolar.bence 16 yas altı bu oyunu oynamasın.yeter ya bu bebeler klavyeden artsilik yapıyolar.gercekte görse altına sıcar ,bir tane vursam %90 sı boşa gider d:

kardeş sana bie ögüt vericem ''Artistligini Klavyede Degil Karşımda Göstericeksin'' benden sana tavsiye sana artistlenen bir velete sölersin oda yaşını bilir işitir :D ;)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön