Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Abi yenilince bir tek şunu demelerini anlamam:
Pc kötü
yahu pc o kadar kötüyse bu oyunu oynayamazdın zaten , lag var de belki internet bağlantıdan kabulüm.oyunu kaldırabilcek minimum sistem benim bilgisayar pc kötü derim ama bunu ws bahanesi etmem , lag vardır demişsemde cidden lagdandır
Oyundaki bir takım donmalar pcnizin kötülüğünden değil internet bağlantınızdan kaynaklanır şunu iyice bi yerleştirin kafanıza.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx yazdı:Abi yenilince bir tek şunu demelerini anlamam:
Pc kötü
yahu pc o kadar kötüyse bu oyunu oynayamazdın zaten , lag var de belki internet bağlantıdan kabulüm.oyunu kaldırabilcek minimum sistem benim bilgisayar pc kötü derim ama bunu ws bahanesi etmem , lag vardır demişsemde cidden lagdandır
Oyundaki bir takım donmalar pcnizin kötülüğünden değil internet bağlantınızdan kaynaklanır şunu iyice bi yerleştirin kafanıza.
Bağlantı 8 Gb Ram 512 Mb... Gelde kasmadan oyna
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Nan Delikurt ferroyu yenıyosn benı Neden yenemıosn la ezme bölqeden atıp tutuyoR bide ynildiqini inkar ediyR fotolar
Titxdelikurt 0 Byböceq 1
Titxdelikurt 0 Byböceq 2
Titxdelikurt 0 Byböceq 3
Titxdelikurt 0 Byböceq 4
Vs Sonucu 5-3 Yendim Delikurutu hala bölqeden ötüyoR .
Burdada ws atarken pc ' ım dondu diye kaçtıqı an xD haLbuki bahane atmaya calısıyoR deLikürt seni...
Delikurt adam ol , birde bana diyorsun fotolara burda seni 3-0 yendim diyoRsun hani ? Delıkurt sen karaktersizin birisin orda burda maval okuyan haysiyet yoksunusun , millete iftira atman yetmedi bölgeden byböceqi ezdim diyorsun ? hani nerde bakayım vs sonucu seni 5-3 yendım inkar et bakayım ..
kaç kez dedim delikurtu delikürt diye anmayın diye.arkadaşın taktığı lakap o o yüzden atalarınıza küfretmek zorunda değilsiniz
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
42 LwL büyü iLe deLikurtLa daLqa qeçdiqim anLar.. eziq kac defa kesiLdi 42 LwL büyüye :mrgreen:
KaçaRken.. xD
Nere kaçıon Lan ezüq.. :lol:
Tuana deLiKurt faRketmez JokeR koYaR affetmez.!!
BunLar bi kaç ay önceki fotoLar.. Oyunu bıraktıqım için artık kesemiyorum ama qördüqüm diqer fotoLara bakınca arkadaşLar deLikurtu keserek yokLuqumu aratmamış eyw saoLun.. :lol:
Ek oLarak miLLet bunu madara ediyo bu maLda haLa oyuna dewam ediyoya en çok ona qüLüyorum #@!? deLikurt kardan adam oLur senden adam oLmaS #@!? :mrgreen:
Delikürt yalakası ulubay seninde ne olduqunu biliyoruz oqe uzatma ..
Ah ah snn kafakoparan üretin bana diye yalvardıqın qünleri biliriz la item dizdide kendini bişey sanıyo velet istersen 5*0 yen velet snn qibi ben yendim diyip çocuk qibi sevinip foruma foto koymuyorum ben cnm qel oyuna wsye o zamndan bu zamana derenin altındna çok su aktı delikurt yalakası deilim doqruları konuşuyorum ben cnm snn qibi qidip parası olanlara yalakalık yapmıyom allahıma çok şükür..