TTNET GİZLİ PROJESİ
Re: TTNET GİZLİ PROJESİ
Anadolu comari olmaktan iyidir, tazminat falan kazaniyosun
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bir Tarihçi olarak bu söylediklerinizi hayretle okudum. Şaşırdım. Kader Mühürleri oyunu OLİMPİYATLAR mantığı üzerine kurulmuş bir oyundur ki Olimpiyatlar Olimpos Dağı vs gibi konuyu uzatmadan direk söylüyorum onların Türk ile alakası yok biz o vakit Göktürk Devletiyle bozkırlarda Çinlilerin peşindeydik
Bunu söylemek çok saçma gelecek size ama
Aydınlanın. İstanbul Kıyamet vaktı 1945-2000 ve sonrasını anlatan bir oyun ki bu dönemde Türkiye Cumhuriyeti topraklarında ve ilelebet öyle kalacak bir yerde geçiyor yani İstanbul da.
Yani bir oyun Tanrı geçiyor diye konuşmayın unutmayın ki ezan Türkçe okunduğunda Tanrı Uludur ! denildi Türkçeleştirildi Tengri Uludur denilmedi.
Tengri Gök Tanrı inancıdır.
Bu söylediklerim de Tarihle de alakası yok asıl azıcık bilgisi olan birisinin açıklayacağı şeyler.
Bunu söylemek çok saçma gelecek size ama
Yani bir oyun Tanrı geçiyor diye konuşmayın unutmayın ki ezan Türkçe okunduğunda Tanrı Uludur ! denildi Türkçeleştirildi Tengri Uludur denilmedi.
Bu söylediklerim de Tarihle de alakası yok asıl azıcık bilgisi olan birisinin açıklayacağı şeyler.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Anadoluda ne işin var o zaman , hem beğenmiyor hem de üste çıkıyor.Klasik kazma kürek sahibi.Yargucu yazdı:Anadolu comari olmaktan iyidir, tazminat falan kazaniyosun
Sen nerelerdeydin üstat trollDuMaNisTT yazdı:Bir Tarihçi olarak bu söylediklerinizi hayretle okudum. Şaşırdım. Kader Mühürleri oyunu OLİMPİYATLAR mantığı üzerine kurulmuş bir oyundur ki Olimpiyatlar Olimpos Dağı vs gibi konuyu uzatmadan direk söylüyorum onların Türk ile alakası yok biz o vakit Göktürk Devletiyle bozkırlarda Çinlilerin peşindeydik![]()
Bunu söylemek çok saçma gelecek size amaAydınlanın. İstanbul Kıyamet vaktı 1945-2000 ve sonrasını anlatan bir oyun ki bu dönemde Türkiye Cumhuriyeti topraklarında ve ilelebet öyle kalacak bir yerde geçiyor yani İstanbul da.
Yani bir oyun Tanrı geçiyor diye konuşmayın unutmayın ki ezan Türkçe okunduğunda Tanrı Uludur ! denildi Türkçeleştirildi Tengri Uludur denilmedi.Tengri Gök Tanrı inancıdır.
- DreamCatcheR
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sen nerelerdeydin asıl İKV'nin eski denetmeni, şimdilerde de KM'nin test ekibine girmek için Baki'ye yağ çeken küçük erkek. :mrgreen: Ne oldu, almadılar mı seni KM'ye ondan mı yine oyunu ve yönetimi karalamaya başladın. :roll:EYUNAL yazdı:Sen nerelerdeydin üstat troll

-
Elwing
Konu kişisel tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
İyi forumlar.