49 level 27 ex ve üzeri nasıl yaparım ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
STARK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: 49 level 27 ex ve üzeri nasıl yaparım ?

Mesaj gönderen STARK »

İlk önce denemek için 2 farklı çarda İflis ve Kadimi 99 exte ilk vurarak yapacam, Bi gelişme oldukça buraya yazarım
Cevaplarınız için Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Değişik bir fikir sunucam :D
Saatte'ki slotları ilk vurup kesilse daha çok verebilir mi acaba şans attırıcılarda alınsa :)
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

STARK yazdı:İlk önce denemek için 2 farklı çarda İflis ve Kadimi 99 exte ilk vurarak yapacam, Bi gelişme oldukça buraya yazarım
İflis görevi olan bir karakter olmalı ve en az iki kişi olmalı ilk vurarsan kesemesin. Tam olmeye yakın çıkablirsin ilk vurup digerleri öleceginden.
İlk vuran dışındaki kişiler ölürr ona göre kesim yapman gerekir. son vuruşta gruptan çıkman lazım.

Kadimdede ilk vurup senin ölmemen için bir şifa bulundur.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

ARZLODOS yazdı:
STARK yazdı:İlk önce denemek için 2 farklı çarda İflis ve Kadimi 99 exte ilk vurarak yapacam, Bi gelişme oldukça buraya yazarım
İflis görevi olan bir karakter olmalı ve en az iki kişi olmalı ilk vurarsan kesemesin. Tam olmeye yakın çıkablirsin ilk vurup digerleri öleceginden.
İlk vuran dışındaki kişiler ölürr ona göre kesim yapman gerekir. son vuruşta gruptan çıkman lazım.

arkadaşla aynı sunucudayız ve kadim işini ben denedim.

lonca arttırıcı + yüzde 50 arttırıcı artı plus artı yüzde 50 (sobee hediyesi) arttırıcı ile kadime ben vurdum 15 kişilik bir ekip kesti ex 13 oldu bende inanamadım.

hatta arkadaş hayretler içinde team istedi öyle baktı.

sanırım kenanı öldürme görevi bu iş için ideal onu deneyeceğim.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Kesinlikle en çok Exp veren İfliss'dir
Plus olmayan bir karakterime kesmiştim az önce girdim baktım 27 Exp'i var. Attırıcılar olursa 45 üstü rahat olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Vezirx27 yazdı:Kesinlikle en çok Exp veren İfliss'dir
Plus olmayan bir karakterime kesmiştim az önce girdim baktım 27 Exp'i var. Attırıcılar olursa 45 üstü rahat olur diye düşünüyorum.
evet hidra ve ifliss hemen hemen aynı ext'teler fakat söyle bir sıkıntı var yeşili kestiğimizde grupta 4-5 kişi vardı 48 lvl'dim.

yaklasık 40 ex felan verdi. fakat tek kadime vurdum ex 99'du ve 13 ex verdi şaka gibiydi.

iflis biraz sıkıntılı ayrıca kenan görevi ve kenan daha cok verecektir diye düşünüyorum 3 kişiyle kesildiğinde.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

0LIVERA yazdı:
ARZLODOS yazdı:

arkadaşla aynı sunucudayız ve kadim işini ben denedim.

lonca arttırıcı + yüzde 50 arttırıcı artı plus artı yüzde 50 (sobee hediyesi) arttırıcı ile kadime ben vurdum 15 kişilik bir ekip kesti ex 13 oldu bende inanamadım.

sanırım kenanı öldürme görevi bu iş için ideal onu deneyeceğim.
Görevin olması gerekir direk vurma ile normal ex alırsın. Hata var Kadim pencesi düştümü bari.
47 levelde yaptıgında 40 ex garantisi varken 49 da levelde 30 ex vermesi gerekir neden öyle oldu acem. Birde artıcıların varsa 13 ex vermesi imkansız Kadimin ex+görev limitimi düştü.
Belki diger görevler ile değişeblir yesil kesmek lazım o zman 99 exdeken dgierinde rüsteme gonderiyor orda veriyor surda veriyor taksim edilmiş olablir.

Yesilllllllllll kesin da birde. 40 ex olması gerekir. artıcılar hariç. 47 leveldeken Sadece artıcı vardın yüzde 50 karakterim 47 level 37 exdin 47 level 85 ex olmuştum.
hatta arkadaş hayretler içinde team istedi öyle baktı.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Yukarda alıntı hatası oldu galiba.

Yesil görevini teşkilat subayı veriyor. Gözlemi yaptıktan sonra 49:99 ex kadar kesmeli sonra yesile vurmalı.

Ama bir ara yüzde 100 ex artıcı virlmiştin. Plus+yüzde 100 artıcvı ile biri 40 küsür ex yapmıştın bunu geçilecegini zannetmiyorum ama olmaz olmaz diye bişi yok simdide lonca artıcılarımız var.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 0LIVERA »

ARZLODOS yazdı:Yukarda alıntı hatası oldu galiba.

Yesil görevini teşkilat subayı veriyor. Gözlemi yaptıktan sonra 49:99 ex kadar kesmeli sonra yesile vurmalı.

Ama bir ara yüzde 100 ex artıcı virlmiştin. Plus+yüzde 100 artıcvı ile biri 40 küsür ex yapmıştın bunu geçilecegini zannetmiyorum ama olmaz olmaz diye bişi yok simdide lonca artıcılarımız var.

evet kadimi aldım kadim görevim varken tek basıma vurdum ve sorunsuzca kestik arttırıcı + (hediye arttırıcı) + lonca arttırıcı + plus vardı.

hediye arttırıcının içerğinde sizin arttırıcılarınız ile toplanır yazıyordu.

ve saçmalanan olay oldu hidrayı bir kestik hem görev oldu hem hidradan ex geldi ve ex 13 :D

acaba sadece hidradan gelen ex'imi saydı. (peşine görev ex'i geldi ama kabul etmedi) gibi bir şey'de olabilir
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Ahaha ulan yazık ya oyuncular yapacak bir şey bulamayınca bunlarla uğraşıyorlar :D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön