Neden Yardımdan Uzağız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Neden Yardımdan Uzağız ?

Mesaj gönderen erbayyy »

İkv nin ilk başlarda tutulmasının en büyük sebebi oyuncunun kendi kendine kasılabiliyor olmasıydı.Fakat grup bölgeleri ile oyun tamamen grupsallaşmaya döndü malesef
.....
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Retaliation yazdı:Merhaba dostum.Dediklerinin harfi harfine,noktasından virgülüne haklısın.Zamanında ben de yardım istemiştim çt için,şifam için.Şifa oynayan herkese sempatim vardır.Eğer x görevini yapmadıysan beraber yaparız.Yeterki yanında dolusuyla Kudret iksirin olsun.Biraz internetten de video izlemeni istiyorum ki eğer bölgeyi bilmiyorsan.Loncamda yer olsaydı seni loncama da dahil ederdim.Yani sözün özü panik yok,gideceğiz.Oyundaki karakterlerimi biliyorsun.Belki savaşçımın adını bilmiyorsundur.Senin için alta yazayım.

Yamanıı
Çok teşekkür ederim eksik olma , uygun bir zamanda dahil olmak isterim gruba.
erbayyy yazdı:İkv nin ilk başlarda tutulmasının en büyük sebebi oyuncunun kendi kendine kasılabiliyor olmasıydı.Fakat grup bölgeleri ile oyun tamamen grupsallaşmaya döndü malesef
Kesinlikle haklısınız , gruplaşınca da çıkara döndü tüm olay , kendi itemini gözetir oldu herkes.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Oyunu bırakma nedenim...
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Oyundaki bu sorunun tek bir cevabı var o da şu; oyunu oynayanlar zevk için oynandığını unutmuşlar...
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

FireFighter095 yazdı:Merhabalar ; Eminönü sunucusunda şifacıyım, 2 gün önce çt girebilmek için gerekli görevleri yaptım ve girebiliyorum artık ÇT'ye ancak şöyle birşey var , çt atıcak arkadaşlar neden full + full şifacı yahut büyücü yahut tank arıyorlar ? Neden ÇT tecrübesi olan karakter arıyorlar ? ÇT amacı üzerimizi dizmek ve eğlenmek değil mi ? Çt'den geçtim oyunun amacı bu değil mi ?

Benim üstüm ibni sina dizili ve büyü şifam 1188 . Tamam düşük olabilir , haklısınız , ancak bu çt girmeye engel olmamalı . Dışlanmamalıyız.

Adam soruyor büyü şifan kaç , diyorum 1188 , cevap vermeye bile tenezzül etmiyor .

Tecrübemiz olmayabilir ; siz bizi alın ki tecrübemiz olsun , sanki siz tecrübeli mi başladınız oyuna ? İllaki hata yapacaz , belki büyük belki küçük ama öğrenecez sonuçta ne yapılır ne edilir.

Görüyorum forumda herkes çevren varsa dizersin , yoksa sefil oynarsın diyorlar.Bu ve bunun gibi oyunları bu kadar oyun içinde kalp kıracak , HIRSIZLIK yapacak kadar ciddiye almayın lütfen . Siz bize bilgilerinizi aktarın ki biz de bir yerlere gelelim , biz de aktaralım diğer arkadaşlara.

Geçen gün bir şifacıyla muhabbet ederken dedi : kenanda bb kaçırdığım için beni fişledi ordaki y2 , grup bölgelerine giremiyorum , bırakıyorum oyunu dedi ve muhtemelen bıraktı.Hiç görmedim onu ne zamandır.

Benim durumumda bir sürü arkadaş var tüm sunucularda . Herşeyi fazlasıyla bilen , oyunun Tanrısı gibi olan arkadaşlar( sözüm meclisten dışarı ) yüzünden çoğu kişi bıraktı oyunu.Sonra diyorlar zevk almıyoruz , kimse kalmadı. E kalmaz tabi.

Çok iyi hatırlarım , öncelerden BÖLGEDEN yada KLANDAN şu göreve , şu kadar arkadaş lazım , şu kadar destek lazım yazılınca o görevin olduğu yerde bir ordu adam toplanırdı.Şimdi görüyorum bangır bangır bağırıyoruz şu göreve adam lazım diye 1 Allah kulu da geleyim demiyor.

Ülkemizde üzücü hadiseler olduğu zaman sunuculardaki arkadaşlar toplanıp atıyorum mısır çarşısından komutana yürüyüş yapılır , İstiklal Marşımız söylenirdi ARZıyla LODOSuyla.

Herkes yönetime atıp tutuyor yenilik gelmediği için ama sizler , itemlerinizi fullemiş arkadaşlar( sözüm meclisten dışarı ) , yeni gelen arkadaşların elinden tutarsanız , kendi çıkarınızı gözetmeyi bırakırsanız belki oyunda bir kıpırdama olur , belki oyun içindeki insanlık yerini bulur.

Bana bu konuda hak verebilirsiniz yada vermeyebilirsiniz , sizin görüşünüze kalmış.Sadece dillendirmek istedim düşündüklerimi.

Zamanınızı çaldığım için hakkınızı helal edin , iyi forumlar...
Sen biraz bölge at bir kaç eksiğin kaldığında uzayan bölgelerden sıkılacaksın. Herkes bi an evvel bölgeden çıkmak istiyor çünkü item alamamak insanı sinirlendiriyor ve elinden gelse 5 dk kesip çıkacaklar. Artık büyü girmek de zor met 23+ m1+bb3 olacak ki seni gruba alsınlar maalesef oyun bu halde. Bölegeye girmek istiyorsan sen toplayacaksın grubu.
HAYATResimDIR
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Öncelikle şu oyunda TANIDIĞIN değil, DOSTUN olmadığı sürece normal bir karakterle bir iş yapamıyorsun. Yapmak isteyenlere de engel olurlar.

Örnek,
Asasız normal bir karakteri Gaffar'a ben almak isterim ama diğer grubun üyeleri kabul etmediğinde mecburen karakteri alamıyorum.

İKV eskisi gibi değil, oyuncular eski oyuncular değil..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Daha dün başıma gelen bir olayı aktarayım , junon için şifacı arıyordu ve geleyim dedim.Tamam gel dedi.

Gittiğimde aldığımız mesaj buydu.

Bu arkadaş kendi deyimiyle oyun parasıyla milyarlıkmış.Afedersiniz ama insan olamadıktan sonra o milyarların bi anlamı kalmaz.

Resim

Arkadaşı ifşa etmek istemediğim için karaladım etrafı
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ADS1940 »

Beyazkosk sunucusunda bir suru dusuk hasarli arkadasi sirf parayla goturenlere inat ct migrat siginaga goturdum Sonuc şu

1 ay once kenana goturdugum adam Reel parayla aldigi tilsim ve oyun parasiyla aslan kesildi karsimda yani anliyacaginiz yardim etme hevesimiz bile kalmadi ..
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Bunları keşke karakterini fulledikten sonra yazsaydın.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

PARJISUNG yazdı:Bunları keşke karakterini fulledikten sonra yazsaydın.
Farkeden birşey olmazdı.Oyuna döndüğüm günden beri yardım isteyen herkese elimden geldiğince yardım ettim ve bu şekilde devam edecektir ve ediyorda.
Karakterlerini dizip , oyuna ve yönetime atıp tutacak kadar ne yaşattı bu oyun size.
Şöyle bir sözle bu muhabbeti bitiriyim : Besle kargayı oysun gözünü...
İyi geceler...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön