Vezirx27
Yazı dilini mükemmel kullanan,tanışılması gereken ve bence Caps yarışmasında ilk 3'e girmesi gerekn bir arkadaş.Ayrıca günlüğü de inanılmaz güzel.
Yeni Bir Forum Oyunu:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
Re: Yeni Bir Forum Oyunu:
Günlüğünden tanıyorum sifacisina asa dusurmekte benim gibi sıkıntı yaşayan bir arkadaş retaRetaliation yazdı:Vezirx27
Yazı dilini mükemmel kullanan,tanışılması gereken ve bence Caps yarışmasında ilk 3'e girmesi gerekn bir arkadaş.Ayrıca günlüğü de inanılmaz güzel.

- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
kerimcan123 resmine bakılırsa ekşın resimleri ve zevkten anlayan biri. :twisted:

Bende sizi baya eskiden hatırlıyorum hatta OKALİPTUS çarıyla bölge girmişliğimizde vardır diye hatırlıyorum.uzunyillarsonra yazdı:"ZowieN" Son 2-3 senedir oyuna ayda yılda bir girsem de daha öncesinde "Conquerror" adlı karakterini oyundan hatırlıyorum bi tanışıklığımız olmasa da aramızda kötü bişeyin geçtiğini de hatırlamıyorum.
Never beleive someone who tells who they are.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Bende sizi baya eskiden hatırlıyorum hatta OKALİPTUS çarıyla bölge girmişliğimizde vardır diye hatırlıyorum.uzunyillarsonra yazdı:"ZowieN" Son 2-3 senedir oyuna ayda yılda bir girsem de daha öncesinde "Conquerror" adlı karakterini oyundan hatırlıyorum bi tanışıklığımız olmasa da aramızda kötü bişeyin geçtiğini de hatırlamıyorum.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Son zamanlarda forumda gördüğüm ve okuduğum konulardaki iletileri göze batmayan türden birisin diyebilirim. Aklım diyor ki nabıza göre şerbet verenlerden... 
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Güzel savaştığını düşündüğüm, kendisinin sunucuma geldiği zamanlarda da bu durumu tecrübe ettiğim kişi.
Tez vakitte bu oyunu bırakmasını ve oyunculuğunu ödüllü platformlarda değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Oyunu kurallarına göre oynayın arkadaşlar. Cevabınız 3 aşamadan oluşmalı.
Tez vakitte bu oyunu bırakmasını ve oyunculuğunu ödüllü platformlarda değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Oyunu kurallarına göre oynayın arkadaşlar. Cevabınız 3 aşamadan oluşmalı.
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
Forumda paylaştığı çizimleri ve fan art türü yarışmalardaki performanslarıyla gerçekten yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.GLaDOS nickiyle Kuklacıda bulunduğum zamanlarda kendisini sık sık Arz Çemberlitaş girişinde görürdüm muhabbet etme şansımız maalesef olmadı.Aynı dertten muzdarip olduğumuz bölge ve klan kanalından yapılan kışkırtıcı söylemleri umursamamasını ve bu bağlamda çizgisinden ödün vermemesi gerektiğini naçizane tavsiyem olarak değerlendirmek isteyebilir.

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kadıköy Acil
Aynı sunucuda bulunup savaşından zevk aldığım, oyunculuğunu beğendiğim,keşke arz olmasa dediğim birisi.
Son..
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Savaşmayı ve gerçek bir sportmen olduğunu düşündüğüm biri.