Yenilik Gelmeyecek Eskitelim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Yenilik Gelmeyecek Eskitelim

Mesaj gönderen KraToSs »

Barbarosxhizir yazdı:39 lvl zamanı Vs atan biri olarak sadece rakibimin hangi elemnt hasarı giydiğini öğrenmek için karakter açar ve her karakterde bir dirence verirdim Vs atar hangi karakter az hasar alıyorsa daha sonra ona göre bir kombinasyon yapıp Vs atardım sadece 1 hafta öğrenmek için beklediğimi biliyordum çünkü herkes kendine göre set oluşturmuştu ama şimdi Bıçak ..

üşengeçlikten bunu denemedim ama üstüm full almandı ok ucuna param yoktu sadece eski rus ayakkabım vardı :) adı şanı yeter
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Yenilik Gelmeyecek Eskitelim

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

KraToSs yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:39 lvl zamanı Vs atan biri olarak sadece rakibimin hangi elemnt hasarı giydiğini öğrenmek için karakter açar ve her karakterde bir dirence verirdim Vs atar hangi karakter az hasar alıyorsa daha sonra ona göre bir kombinasyon yapıp Vs atardım sadece 1 hafta öğrenmek için beklediğimi biliyordum çünkü herkes kendine göre set oluşturmuştu ama şimdi Bıçak ..

üşengeçlikten bunu denemedim ama üstüm full almandı ok ucuna param yoktu sadece eski rus ayakkabım vardı :) adı şanı yeter
Alman set ve hızar ile atılan kiritiğin verdiği tat yeter :)
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön