Yenilik Gelmeyecek Eskitelim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Yenilik Gelmeyecek Eskitelim

Mesaj gönderen KraToSs »

3.5 Yıldır oyuna güncelleme gelmiyor ama bir umut besleyen kitle var gerçi kitle demek bile istemiyorum zor bela toplam sunuculardaki kişi sayısı kaçki ? en azından birleşme olsa sunucuların bu konuyuda açmam

Şimdi 25 29 seviyelerde oyunda bulundum nickim adım tanıyan bilir 39da kuklacıda başlayan biri olarak şunları söylemelıyım;

ÇOK SIKILDIM ARKADAŞ!!

Hergün holde lp kasmaktan aynı tip yetenek kombinasyonuyla 2 adet 5244 savaşçıyı karşı karşıya getırıp yine aynı tılsımlarla vs attırmaktan düellolardan sıkıldım

39 sunucu olsa kötümü olurdu akıla gelir öneride bulunur fakat nafile

önerim şudur herkes kendi sunucusunda 39 sevıye karakter açsın ve kendi aramızda turnuvalar düzenleyelım Veya 29 çokmu zor değil emin olun şimdikinden zevklı yada er meydanıda olabılır? farklı yetenek farklı eşyalarla ? çokmu zor ? "amann kim uğraşcak" demeyin deneyin

çünkü bu oyunda alman ok ucu kolye düşürmek 5 büyücü dizmekten daha zor !

39un güzelliğide buydu herkes herkes değildi BİREYSELDİ
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Yenilik Gelmeyecek Eskitelim

Mesaj gönderen KraToSs »

Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikizler92 »

39 lwl olduğu dönemde herkes yeni seviyeler gelsin diye resmi forumu konularla resmen patlatıyordu çünkü bıkmıştık artık oyunda herkes 39 seviye olmuştu herkesin çantalarında gözlük ve herkesin tesla + dış alman + ok ucu itemleri vardı emınonu meteor ve ada gibi 3 adet küçük bölge var dı haliyle millet sıkıldı.
Şimdi yıllar geçti aradan o zamanları istiyoruz ama gelse bile yine sıkılıcaz onu yapacaklarına oyunu kapatsınlar aynı mantık çünkü onlıne oyunlar geriye değil ileriye yönelik yatırım yapmak zorunda
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ikizler92 »

ayrıca 39 seviye zamanında bir büyücü resmen çöptü element savaşçı bile bir büyücüyü 3 vuruşta kesiyordu durdurmayı atıyordu ve ne kutup ne hapis hiç birşey yapamıyor ölmeyi bekliyordu büyücü durdurmadan 15 20 canla kurtulsa bile savaşçının deparı zaten işini bitiriyordu çifteyi söylememe gerek yok ve alman ok ucu ile tek attığını hiç söylemeye gerek yok
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

ikizler92 yazdı:ayrıca 39 seviye zamanında bir büyücü resmen çöptü element savaşçı bile bir büyücüyü 3 vuruşta kesiyordu durdurmayı atıyordu ve ne kutup ne hapis hiç birşey yapamıyor ölmeyi bekliyordu büyücü durdurmadan 15 20 canla kurtulsa bile savaşçının deparı zaten işini bitiriyordu çifteyi söylememe gerek yok ve alman ok ucu ile tek attığını hiç söylemeye gerek yok
Söylediklerinde haklılık payı var ama karşıdaki savaşçının üstü yabana atılacak birşey değil
eksikler bulunur bulunur ve kapatılır çokmu zor 1 2 skillin yerini değiştirmek yada 39da zihin saldırısı yeteneğı eklemek aynı olay 49un başlarındada vardı değilmi hatta 44lük alman savaşçıların mılyonluk büyüleri sırf zihin tutulması ile alması ??
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Yeni MMORPG çıkınca kendi düşünceme göre istanbul kıyamet vakti diye bir oyun kalmayacak yeni oyunda bizi avantajlı başlatabilirler sadece.

Bu oyunu ne yenilik ne de başka bir şey kurtarabilir.Derindeki Sıra bence her şey normal ve güzeldi.Element itemler felan hiç değilse emin olun şahaserler oyuna eklenmeden önce daha fazla kombinasyon yapabiliryorduk.Kolye ve yüzüge neyse dedik o zamanda idare edilebilirdi,fakat ondan sonra tek düz sistem oluşturmaya başladı hiç bir kombinasyon yapamadık herkesde aynı şahaserler ve daha ileri gitti çemberliyle herkesin üstü aynı oldu.Aradaki yüksek hasar farkından dolayı eski itemler kalktı rafa herkezde aynı şey gezmeyle başladı kombinasyon bir şey yok.Tılsım sistemi birazda bunun için geldi oyunda farklı bir sistem oluşturmak içindi herkesde aynı şey olmasın diye,fakat bana göre buda başarısız oldu bu saatten bölgelerin dağılımı holde 49 olmaları felanda sayarsak,naylon çarları oyun artık çöp oldu, ana konudan bağımsız gitti bunları demiyorum bile tılsımlar yine herkes aynı tılsımları taktı çünkü tılsım sayısı o kadar azki ve oyuncular biraz daha ugraşsın diye hem bölgeyi savaşa açmışlar hemde zorlaştırmışlar,herkes tek düze sistem böyle oyun olmaz,kritik atan kesiyor böyle işmi olur bunu bile şansa açık bırakmışlar basit basit o kadar tılsım yapacaklarına 4 tane yine işi batırmışlar işte oyun bitti bence yenilik felan kurtarmaz benim görüşüm zaten gelmez gelsede kurtarmaz.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

KraToSs yazdı:viewtopic.php?f=59&t=29456

İyi seyirler..
YemeLik yazdı:Yeni MMORPG çıkınca kendi düşünceme göre istanbul kıyamet vakti diye bir oyun kalmayacak yeni oyunda bizi avantajlı başlatabilirler sadece.

Bu oyunu ne yenilik ne de başka bir şey kurtarabilir.Derindeki Sıra bence her şey normal ve güzeldi.Element itemler felan hiç değilse emin olun şahaserler oyuna eklenmeden önce daha fazla kombinasyon yapabiliryorduk.Kolye ve yüzüge neyse dedik o zamanda idare edilebilirdi,fakat ondan sonra tek düz sistem oluşturmaya başladı hiç bir kombinasyon yapamadık herkesde aynı şahaserler ve daha ileri gitti çemberliyle herkesin üstü aynı oldu.Aradaki yüksek hasar farkından dolayı eski itemler kalktı rafa herkezde aynı şey gezmeyle başladı kombinasyon bir şey yok.Tılsım sistemi birazda bunun için geldi oyunda farklı bir sistem oluşturmak içindi herkesde aynı şey olmasın diye,fakat bana göre buda başarısız oldu bu saatten bölgelerin dağılımı holde 49 olmaları felanda sayarsak,naylon çarları oyun artık çöp oldu, ana konudan bağımsız gitti bunları demiyorum bile tılsımlar yine herkes aynı tılsımları taktı çünkü tılsım sayısı o kadar azki ve oyuncular biraz daha ugraşsın diye hem bölgeyi savaşa açmışlar hemde zorlaştırmışlar,herkes tek düze sistem böyle oyun olmaz,kritik atan kesiyor böyle işmi olur bunu bile şansa açık bırakmışlar basit basit o kadar tılsım yapacaklarına 4 tane yine işi batırmışlar işte oyun bitti bence yenilik felan kurtarmaz benim görüşüm zaten gelmez gelsede kurtarmaz.

şu linkdeki zamanlar olsun varım yoğum oyunda çöp olsun ıtemsiz gezeyim yeterki sileyim ful karakterleri atayım oyun paramı çöpe
Zwartan gitti oyun bitti 200m sınırı koymuş adam bilmem 5 senedir arttıramıyorlar sebep çünkü zwartan bu işden anlayan tek insan kimse yok şuan ttnet sağolsun
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

Turuncu ve mor item saçmalığı ortadan kalkmalıdır.Daha öncede bir çok konuda bahsettim.Serverda tek item vardı eskiden.Nerede şimdi...
Yönetimede bu konuda yazdım.Eğer yeni level getirceksnz turuncu item istemiyoruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

39 lvl zamanı Vs atan biri olarak sadece rakibimin hangi elemnt hasarı giydiğini öğrenmek için karakter açar ve her karakterde bir dirence verirdim Vs atar hangi karakter az hasar alıyorsa daha sonra ona göre bir kombinasyon yapıp Vs atardım sadece 1 hafta öğrenmek için beklediğimi biliyordum çünkü herkes kendine göre set oluşturmuştu ama şimdi Bıçak ..
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

39 lvl zamanı Vs atan biri olarak sadece rakibimin hangi elemnt hasarı giydiğini öğrenmek için karakter açar ve her karakterde bir dirence verirdim Vs atar hangi karakter az hasar alıyorsa daha sonra ona göre bir kombinasyon yapıp Vs atardım sadece 1 hafta öğrenmek için beklediğimi biliyordum çünkü herkes kendine göre set oluşturmuştu ama şimdi Bıçak ..
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön