İKV HAKSIZ YERE ŞİKAYET
- Alexandrite
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Re: İKV HAKSIZ YERE ŞİKAYET
Umarım "Tanrı" kelimesinin Türkçe, "Allah" kelimesinin Arapça olduğunu biliyorsundur. Lakin bu yazdığın yorum ile bilmediğini düşünüyorum. Yanılıyorumdur umarım.Seven yazdı:sshinobi yazdı:Tanrı aşkına biraz kitap okuyun. Yabancı biri girse görse bu cümleleri türkçeden sogur.
Dostum adamın yazılarına bahane bulacağına bizim kullandığımız kelime ''Allah''tır.
Ayrıca türkçe öyle yazılmaz ''Türkçe'' yazılır. Sogur değil soğur olması gerekir....
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
biri bana burda. ne loup bitigini soylermi karmasik bi konu konu sahibi pek anlatamamista
Carpie Diem
Dostum umarım sende biliyorsundur ki Tanrı kelimesi Müslüman Aleminin kullanması doğru değildir.busecalikk yazdı:Umarım "Tanrı" kelimesinin Türkçe, "Allah" kelimesinin Arapça olduğunu biliyorsundur. Lakin bu yazdığın yorum ile bilmediğini düşünüyorum. Yanılıyorumdur umarım.Seven yazdı:sshinobi yazdı:Tanrı aşkına biraz kitap okuyun. Yabancı biri girse görse bu cümleleri türkçeden sogur.
Dostum adamın yazılarına bahane bulacağına bizim kullandığımız kelime ''Allah''tır.
Ayrıca türkçe öyle yazılmaz ''Türkçe'' yazılır. Sogur değil soğur olması gerekir....
Allah demek doğru olandır. Ayrıca Arapça olduğunu biliyorum. Ben sadece Tanrı kelimesinin bizlere uzak olduğunu anlatmaya çalıştım...
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Peki o arkadaşın müslüman olmayabileceği ihtimalini düşündün mü? Direk "biz" sınıfına almadan evvel. Müslüman olup olmadığını bilmiyorum. Onun yaptığı davranışta yanlış ama sizin davranışınızda bir o kadar yanlış bana göre. İnsanların seçtikleri kelimeye -hakaret,küfür vs. olmadığı sürece- karışma hakkına sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Ben ANNEMİN bile bana karışmasından rahatsız olurdum mesela.Seven yazdı:Dostum umarım sende biliyorsundur ki Tanrı kelimesi Müslüman Aleminin kullanması doğru değildir.busecalikk yazdı:Umarım "Tanrı" kelimesinin Türkçe, "Allah" kelimesinin Arapça olduğunu biliyorsundur. Lakin bu yazdığın yorum ile bilmediğini düşünüyorum. Yanılıyorumdur umarım.Seven yazdı:sshinobi yazdı:Tanrı aşkına biraz kitap okuyun. Yabancı biri girse görse bu cümleleri türkçeden sogur.
Allah demek doğru olandır. Ayrıca Arapça olduğunu biliyorum. Ben sadece Tanrı kelimesinin bizlere uzak olduğunu anlatmaya çalıştım...
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
Selam arkadaşlar;
Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Benzer tutumunuzu bir başka konuda sürdürmemenizi önemle rica ederiz.
İlaveten: Konu sahibi IIxSoulflyxII; durumu iletmeniz gereken yerin forum kanalı değil, İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz birimi olduğunu hatırlatırım. İlgili birime müracaat etmeniz halinde gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım.
İyi eğlenceler.
Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Benzer tutumunuzu bir başka konuda sürdürmemenizi önemle rica ederiz.
İlaveten: Konu sahibi IIxSoulflyxII; durumu iletmeniz gereken yerin forum kanalı değil, İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz birimi olduğunu hatırlatırım. İlgili birime müracaat etmeniz halinde gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım.
İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!