Arkadaşlar Bu Herife nedir onu bile bilmiyorum adi soysuz pislik herifin önde gidenidir Haksız yere onu bölgeye almadim diye ana avrat girip Ayrı Çarlardan Şikayet Etmiştir Ve Söylemiştir ve Haksız yere Şikayet etmiştir Sırf onu bölgeye almadım diye :evil: :evil: :evil: :evil: Bu Herifinde Sus yemesi gibi bir durum varmi 5 gün şimdi oyuna giremeyeceğim mi ben yani?
1.ss
https://hizliresim.com/zVWBDR
2.ss
https://hizliresim.com/ZVrE6o
İKV HAKSIZ YERE ŞİKAYET
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV HAKSIZ YERE ŞİKAYET
Tanrı aşkına biraz kitap okuyun. Yabancı biri girse görse bu cümleleri türkçeden sogur.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
sen boş konuşuyorsun yazdıklarımdan i ve ı harfi olabilir kardeşim bundan sanane olay çıkarma sen şimdi konuya yorum yap normal yazış şeklime yorum yapacağına.
- kordugum
- Demirci Çırağı
aga o degilde olay çok karmaşık o küfür etmiş sen susturma almışsın nasıl oluyor bu işIIxSoulflyxII yazdı:sen boş konuşuyorsun yazdıklarımdan i ve ı harfi olabilir kardeşim bundan sanane olay çıkarma sen şimdi konuya yorum yap normal yazış şeklime yorum yapacağına.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
işte sorunda orda olayı anlamak için pm attıgımda bu çardanda şikayet ettim susturma yıyeceksın dedı ve sonuç
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
Vallahi iyi güldüm.
Olayı çözemedim. Ama haksız yere susturma cezası aldığını düşünüyorsan. Kayıtlı kullanıcı adın mail adresinse ona telefonun ise telefonuna gelen mesajdaki şikayet numarası gibi birşey olması gerekiyordu onun ile birlikte www.istanbuloyun.com'da desteğe başvur. Haklı isen susturma cezan kaldırılacaktır.
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
nadiren de olsa yönetim yanlışlıkla ceza verebiliyor itiraz et böyle bir durum var ise kaldırirlar.

- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
supporta bildir, sebebini belirtirler bir aksilik varsa kaldırırlar 
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yolcu
Küfür etmesen bile artık hakaret ve tehdit yollu bir şey dediysen ondan da ceza almış olabilirsin. Bende sövmediğim halde 1 ay içinde iki kez 3 günlük susturulma cezası aldım. İtiraz ettiğimde rahatsız edici davranışta bulunduğumu söylediler ve cezayı geri almadılar.
Eğer küfür, hakaret ve tehdit tarzı birşey söylemedim diyorsan destek iletişim formu üzerinden itirazda bulun. Birini şikayet ettiğinde eğer gereksiz şekilde şikayet ediyorsan ceza alacağını belirtiyorlar ve bu kişi seni kasten şikayet ettiyse onun ceza alması gerektiğini düşünüyorum.
Eğer küfür, hakaret ve tehdit tarzı birşey söylemedim diyorsan destek iletişim formu üzerinden itirazda bulun. Birini şikayet ettiğinde eğer gereksiz şekilde şikayet ediyorsan ceza alacağını belirtiyorlar ve bu kişi seni kasten şikayet ettiyse onun ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

Jasmine
DrJasmine
sshinobi yazdı:Tanrı aşkına biraz kitap okuyun. Yabancı biri girse görse bu cümleleri türkçeden sogur.
Dostum adamın yazılarına bahane bulacağına bizim kullandığımız kelime ''Allah''tır.
Ayrıca türkçe öyle yazılmaz ''Türkçe'' yazılır. Sogur değil soğur olması gerekir....