Sosyal deney Yardım Eden Yokmu ?
Re: Sosyal deney Yardım Eden Yokmu ?
Holden çıkmayan xenotim için kendini satıcak bir şahıs gelmiş burda sosyal deney videosu çekiyor.Sen önce kendi aklına yardım et biraz geliştir.3 5 m için milletin ağzına düşme.1 level çar açıp küfür etmek çocuk işidir.Loncam diye övündüğün kümeste onlarca hırsız var.Millete o bu hırsızmı loncama alim mi diye soracağına git kendin araştır.Bu unsurları geç ondan sonra istediğin videoyu çekersin.Sana millet değil Allah yardım etsin kardeş
Gizlenmiş İçerikGöster

Videonun son 5 saniyesi önceden kurgulanmış gibi geldi :mrgreen: Zaten sonuçta 1 seviye biri gelse bana sorsa o seviyede benim yardımım gereken bir görev yok ama ileride olursa yardım ederim tarzında bi yanıt verirdim.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Cogu kisiler yapabildigi halde grevleri sag soldan yardim istiyor. Kimse tembellige alismasin cunku tembelligi tadan bi daha vazgecmez sadece gb grevleri ve boss grevlerine yardim eden birisiyim
Carpie Diem
Bu arkadaş bir şeyleri göstermek istiyor fakat zaten kimse kimseye yardım etmemekte boşuna video çekmeye gerek yoktu. Başta sen olmak üzere; sanki sen yardım isteyenlere yardım ediyorsun. Bende seni oyunda gördüğümde yardım istemiştim fakat göremedim böyle yardım sever kişiyi bu videoyu başkası yapsa belki daha iyi olabilirdi. Yardım eden ve yardım etmeyi seven kişiler var ama bu sen değilsin ve boşuna kimseden 1 lvl hesap açıp yardım demeye gerek yok. Önce o iyilik içinden gelecek sonra 1 lvl çar açıp bu videoyu çekersin.
Diğer video ise hol dür o videoda gerçekten iyim sever insan bulmak çok zor ve o dediğini kimse yapmaz hemen arz hesaba girip kesiyorlar böyle bencil insanlarla oyun oynamak çok zor. Herkes sabit görüşlü kimse kimseye yardım etmez olmuş emek veren kişinin emeğine saygı duyan yok.
Sevdiğim bir söz vardır.
Değiştirmeye kalkma; Kendinden başkasını...
Bak ne güzel söylemişler bu sözü...
Diğer video ise hol dür o videoda gerçekten iyim sever insan bulmak çok zor ve o dediğini kimse yapmaz hemen arz hesaba girip kesiyorlar böyle bencil insanlarla oyun oynamak çok zor. Herkes sabit görüşlü kimse kimseye yardım etmez olmuş emek veren kişinin emeğine saygı duyan yok.
Sevdiğim bir söz vardır.
Değiştirmeye kalkma; Kendinden başkasını...
Bak ne güzel söylemişler bu sözü...
adama oyunda selam verdim videolarını takip ediyorum dedim, beni yasaklılara ekledi :?
gelmiş bide burda kendince sosyal deney yapmış
gelmiş bide burda kendince sosyal deney yapmış
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Bu adam akıllanmayacak hiç 
Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!