Bir güncelleme işareti daha
Re: Bir güncelleme işareti daha
Öncelikle soruyu soran arkadaş benim ve bu hata defalarca geliştirici ekibe iletildi diye düşünüyorum bugün bir Facebook grubunda da gördüm eğer isterseniz fotoğraf gönderebilirim mobildeyim şuan Nerull'un açıklaması ise FY tarafından silindiği için yükleyip linkini imzama koydum.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Bahsedilen konu sunucu bakımı ile düzelecek cinsten değil. Bence bu kadar emin konuşmayın arkadaşlar. Tabi diğer bir ihtimal daha var ama onu es geçmek istiyorum 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
2,5 yıldır yenilik yapılmıyor. Düşünebileceğimiz 2 seçenek var:
1) Bu kadar bekledik, demek ki çok büyük bir eklenti gelecek-
2) Bu zamana kadar yapmayan İKV bundan sonra da yapmaz-
Kalpler 1'den yana ama hadi hayırlısı
1) Bu kadar bekledik, demek ki çok büyük bir eklenti gelecek-
2) Bu zamana kadar yapmayan İKV bundan sonra da yapmaz-
Kalpler 1'den yana ama hadi hayırlısı
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Alınan bilgilere göre İKV güncellemeyi getirecek "İKV Sır Açığa Çıkıyor" veya Tangris'li bir başlık türünde bir şey olmasını bekliyoruz. Alt yapı hazır fakat şuan ki olayın bununla bir alakası yok :roll:
En son DuMaNisTT tarafından 07 Eyl 2015 19:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Konu nerelere geldi :ugeek: :ugeek:DuMaNisTT yazdı:Alınan bilgilere göre İKV güncellemeyi getirecek "İKV Sır Açığa Çıkıyor" türünde bir şey olmasını bekliyoruz. Alt yapı hazır fakat şuan ki olayın bununla bir alakası yok :roll:
Artık sanada inanmıyoz qnq bunlar değil güncelleme çay bile getiremezDuMaNisTT yazdı:Alınan bilgilere göre İKV güncellemeyi getirecek "İKV Sır Açığa Çıkıyor" veya Tangris'li bir başlık türünde bir şey olmasını bekliyoruz. Alt yapı hazır fakat şuan ki olayın bununla bir alakası yok :roll:
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Sora yazdı:Artık sanada inanmıyoz qnq bunlar değil güncelleme çay bile getiremezDuMaNisTT yazdı:Alınan bilgilere göre İKV güncellemeyi getirecek "İKV Sır Açığa Çıkıyor" veya Tangris'li bir başlık türünde bir şey olmasını bekliyoruz. Alt yapı hazır fakat şuan ki olayın bununla bir alakası yok :roll:
WesTSooN
kordugum görmesinSora yazdı:Artık sanada inanmıyoz qnq bunlar değil güncelleme çay bile getiremezDuMaNisTT yazdı:Alınan bilgilere göre İKV güncellemeyi getirecek "İKV Sır Açığa Çıkıyor" veya Tangris'li bir başlık türünde bir şey olmasını bekliyoruz. Alt yapı hazır fakat şuan ki olayın bununla bir alakası yok :roll:
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bakın oraya buraya katılıp katılması katılmaması önemli değil
Güncelleme paketi hali hazır durumda 2013 den bugüne aynı tarihi verdim bekleyin :roll: