Güncelleme photoshop ile gelmiyor kardeşBarbarosxhizir yazdı:boyle yetenekleri degerlensirselerdi şimdiye guncelleme gelirdi
AFRASİYABIN AVATARI
Re: AFRASİYABIN AVATARI
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
canım benim tum güncellemeyi gönülluler yapacaksa alınacak akcelerdende pay alsınlar. Devler gelistirir tasarım konusunda başarılı olanlarda yardımcı olur gözünü sevim laf kalabalığı yapma :SSora yazdı:Güncelleme photoshop ile gelmiyor kardeşBarbarosxhizir yazdı:boyle yetenekleri degerlensirselerdi şimdiye guncelleme gelirdi

- batuhan67645
- Cin Avcısı
Yani AFRASİYAB Dev Loper yardımcılıgına Adaymı dıyoruzBarbarosxhizir yazdı:canım benim tum güncellemeyi gönülluler yapacaksa alınacak akcelerdende pay alsınlar. Devler gelistirir tasarım konusunda başarılı olanlarda yardımcı olur gözünü sevim laf kalabalığı yapma :SSora yazdı:Güncelleme photoshop ile gelmiyor kardeşBarbarosxhizir yazdı:boyle yetenekleri degerlensirselerdi şimdiye guncelleme gelirdi
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
Onun için birkaç fırın ekmek lazım:(batuhan67645 yazdı:Yani AFRASİYAB Dev Loper yardımcılıgına Adaymı dıyoruzBarbarosxhizir yazdı:canım benim tum güncellemeyi gönülluler yapacaksa alınacak akcelerdende pay alsınlar. Devler gelistirir tasarım konusunda başarılı olanlarda yardımcı olur gözünü sevim laf kalabalığı yapma :SSora yazdı:Güncelleme photoshop ile gelmiyor kardeşBarbarosxhizir yazdı:boyle yetenekleri degerlensirselerdi şimdiye guncelleme gelirdi

kilitlemeyi unutmussun
AFRASiYAB yazdı:Selam arkadaşlar;
Konunun farklı yönlere çekilmemesi adına, konuya cevap yazma ihtiyacı duydum. Avatarım kişisel bir tasarımdır. Vücut kısmı Büyük Hol bölgesinde yer alan klan delilerine ait olup, kafa kısmı sevdiğim bir film karakterinden esinlenerek tasarlanmıştır. Resmin tam boyutunda elinde saklı ırklardan birisinin silahı yer almakta olup, sağ kolunda da Meran uygarlığının bir takım metinlerinden dövme bulunmaktadır. Yani anlayacağınız kurgu içerikli bir tasarımdır, oyunun ilerleyen dönemlerinde böyle bir şeyin tasarlanacağını söyleyemeyiz.İlerleyen zamanda bir Kıyamet Günlüğü yazarsam, günlük kapağım olarak resmin tam boyutunu sizler ile paylaşabilirim. İyi eğlenceler dilerim.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Eski adını neden değiştirdin peki mütefekkir 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Arkadaşlar resimdeki adam İzzetin El Kassam Tugayı Komutanı Ebu Bin Zikzak Malafat'ül Şakşakiye'dir. DAEŞ'in oyunlarına gelmeyin.
Konularım
YA OHA YA yemin ediyorum şaşkınlıkla okudum olm hiç mi film izlemiyorsunuz hiç mi sinemaya gitmiyorsunuz ya? Bende kendime asosyal diyorum koskoca Johnny Depp'in fotosunu tanımadınız öyle mi? YUH diyorum,susuyorum.Yeni gelecek bölgede ki npc boss demişler töbe gece gece güldüm

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Kusura bakma filmle pek aram yok genelde belgesel izlerim :ugeek:Sparineus yazdı:YA OHA YA yemin ediyorum şaşkınlıkla okudum olm hiç mi film izlemiyorsunuz hiç mi sinemaya gitmiyorsunuz ya? Bende kendime asosyal diyorum koskoca Johnny Depp'in fotosunu tanımadınız öyle mi? YUH diyorum,susuyorum.Yeni gelecek bölgede ki npc boss demişler töbe gece gece güldüm
bakarsınız ilerde johnny depp oyuna gelir npc olur
saç ektirmiş heralde kel değil miydi bu :shock:
pardon pardon başka johny ile karıştırdım :mrgreen:
pardon pardon başka johny ile karıştırdım :mrgreen: