EheheTabipYarbay yazdı:Senin fikrinde mantikliIIxSaDoSaDoxII yazdı:Savasçı ve Şifacın kolaylıkla grup bölgesine girer.Takılarını ve dirençlerini ayarla yeter.Eğer büyücü için grup bölgesi düşünüyorsan m1 üretmende fayda var derim.
Şuanda en güzel ve mantıklı olay senin için holde kasmak yerine artırıcı olan bir loncaya girerek kendine özelde artırıcı alarak maden çekmek olur.Neden böyle dedim çünkü bende geri başladım oyuna aynı olayı yapıyorum çok şükür 300-400mik maden çektik 10 gündeSende böyle yaparak belki 1 ay içinde 2 tılsım parası kadar maden kasabilirsin
Bu bir tavsiye sonuçta yinede sen bilirsin
![]()
10 gün'de 400m yakin maden cekmissin bide su var sendeki sans ondada varmi acaba balli
![]()
Ne Yapmalıyım ?
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Re: Ne Yapmalıyım ?
Aynı şey tılsımlar için de geçerli def 2 3 %100 hasar arttırır sen def 2 2 takıp %50 ekleyerek %150 hasara ulaşamazsın sadece yüksek olan çalışırIIxSaDoSaDoxII yazdı:Lonca artırıcı ile kendine özel artırıcı alırsan şansın %120 oluyor böylece çektiğin her madenden 2 torba garanti çıkıyor, %20 şansla 3.torba çıkma ihtimali var.GunAtesi yazdı:Lonca arttırıcı ile kendime aldığım bir arttırıcı katlanıyor mu ? Markette katlanmıyor yazıyor diye denemedim . Belkide yanlış anladım .
Katlanma olayına gelecek olursak kendine özel olan %30luk ve %60lık artırıcı alırsan ikisi katlanıp %90 olmaz demek istiyor.Sadece %60lık artırının işler.Bİlgine sunarım...
Bence ilk iş olarak şifacını kasmalısın cidden ibni sina parçalarla gurp bölgesinden çıkmazsın ve üstüne yine yanına loncadan birini bulup holde maden kasabilirsin
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yni Bir yüz
Lonca ve kendi artırcın ile e.ö meteor ve adada maden çekmen sana daha fazla para kazandırır.E.ö de 2 gün takıl bak bi durum nasıl oluyor.Savaşçnla 23 madenci 23 sarraf 23 lokman vermen yeterli.
Sadece elmas altın gibi safı çıkanlardan toplama adaçayı kantaşı kalay kuvars demir ceviz bide kasa al savaşçına saf çıkınca kasaya atarsın yer sorunu olmaz.Ben 3 ayda 3 tılsım ürettim sadece e.ö madenlerini toplayarakbeyazköşkte beni bilen bilir zaten.
Tercih senin ama...
Sadece elmas altın gibi safı çıkanlardan toplama adaçayı kantaşı kalay kuvars demir ceviz bide kasa al savaşçına saf çıkınca kasaya atarsın yer sorunu olmaz.Ben 3 ayda 3 tılsım ürettim sadece e.ö madenlerini toplayarakbeyazköşkte beni bilen bilir zaten.
Tercih senin ama...

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Beyler şimdi size en mantıklısını söylüyeceğim tabi sadece tılsım üretmek ise amaç kimisi loncasına yardım etmek için girer ona birsey diyemem. hepiniz şurda maden çek burda maden çek 1 ay tılsım üretirsiniz demişsiniz. Onun yerine gidin adam akıllı bir işte gün 60 tl çalışın 2 günde 120 tl bu da bir tılsım demektir geriye kalan 28 gün size kalıyor oyuna bu kadar zaman yatırmanıza gerek yok

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: R U S
Barbarosxhizir yazdı:Beyler şimdi size en mantıklısını söylüyeceğim tabi sadece tılsım üretmek ise amaç kimisi loncasına yardım etmek için girer ona birsey diyemem. hepiniz şurda maden çek burda maden çek 1 ay tılsım üretirsiniz demişsiniz. Onun yerine gidin adam akıllı bir işte gün 60 tl çalışın 2 günde 120 tl bu da bir tılsım demektir geriye kalan 28 gün size kalıyor oyuna bu kadar zaman yatırmanıza gerek yok
Düz mantık hayat kurtarır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Millet olarak bu konuda iyiyizTtaymmm yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Beyler şimdi size en mantıklısını söylüyeceğim tabi sadece tılsım üretmek ise amaç kimisi loncasına yardım etmek için girer ona birsey diyemem. hepiniz şurda maden çek burda maden çek 1 ay tılsım üretirsiniz demişsiniz. Onun yerine gidin adam akıllı bir işte gün 60 tl çalışın 2 günde 120 tl bu da bir tılsım demektir geriye kalan 28 gün size kalıyor oyuna bu kadar zaman yatırmanıza gerek yok
Düz mantık hayat kurtarır.![]()