Kıyamet'in Tanıkları - Bölüm 1
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Kıyamet'in Tanıkları - Bölüm 1
İlginç, hoş, gizemli, merak uyandırıcı. Beklemedeyim.
görev metinleri sıkıntısı mı
Gelecek konu da ya direkt olarak Top Secret başlığını ya da geriye kalan ufak ama etkili detayları paylaşırım. Bu konunun üzerine 1 2 parça daha bir şeyler ekleyebilirim fakat destek ekibinden gelmesi gereken bir cevap var.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Muhteşem olmuş hayranlıkla okudum diyebilirim. Devamını gerçekten merak ediyorum, ellerine sağlık.
Oyunu bırakmış olsam da böyle iştah açıcı, heyecanlandırıcı konuların daimi takipçisiyim. İKV kadar güzel kurguya sahip bir oyun daha tatmadım. Devamlı çözülmeyi bekleyen konular var. Bilmiyorum rastlamışsınızdır belki, eskiden ben de sizinki gibi konular paylaşıma sunardım buralarda. Sır dolu konuları aydınlatma konusunda son dönemin marka ismisiniz. Emeğinize sağlık HollyShit diğer bölümleri merakla bekleyeceğim, sevgilerimle 
2009-2013
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Çok başarılı bi çalışma olmuş tebrikler
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Küçük bir hatan var Beyaz Şapkalı Adam Migrat'ta ki kapının açılmayacağını ve diğer kapının nerede olduğunu bilmediğini söylüyor. Metinde bildiğini söylüyor yazmışsın.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel ama okumadım yani nasıl okuyayım
Tüm görev metinleri elinde depolamış ama forum üzerinden paylaşmak yasakmstfmrt yazdı:görev metinleri sıkıntısı mı
Gelecek konu da ya direkt olarak Top Secret başlığını ya da geriye kalan ufak ama etkili detayları paylaşırım. Bu konunun üzerine 1 2 parça daha bir şeyler ekleyebilirim fakat destek ekibinden gelmesi gereken bir cevap var.
Ciddi misin çok büyük şeyler kaçırıyorsun daha önce bu bilgilerin bir kısmı forum üzerinde farklı konular olarak vardı hepsi bir araya toplanmış mesela kimse Phil'den bahsetmiyordu şimdiye kadarkordugum yazdı:Güzel ama okumadım yani nasıl okuyayım
Ciddi misin çok büyük şeyler kaçırıyorsun daha önce bu bilgilerin bir kısmı forum üzerinde farklı konular olarak vardı hepsi bir araya toplanmış mesela kimse Phil'den bahsetmiyordu şimdiye kadarkordugum yazdı:Güzel ama okumadım yani nasıl okuyayım
Gizem Adası'nda gizemli görevlere devam etmen gayet başarılı. İKV dünyasının sırlı generallerinden daha etkin görünüyorsun!
Sanırım Gaffar Bey sana çok kızacak..
Sanırım Gaffar Bey sana çok kızacak..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN