dikkat dagitmanin süresi yok ki bozsa bir daha atabilirTOLGARDA yazdı:Bb3 ile sen de dikkat dağıtmayı bozabilirsin met 2 3 yerine takıp nasılsa adam zırh kırılmasını bozmuyor mu
8 Yıllık Büyücü Deneyimim Yetersiz Kaldı
Re: 8 Yıllık Büyücü Deneyimim Yetersiz Kaldı
Teşekkürler, ben cahilmişim. Artık değilimmstfmrt yazdı:dikkat dagitmanin süresi yok ki bozsa bir daha atabilirTOLGARDA yazdı:Bb3 ile sen de dikkat dağıtmayı bozabilirsin met 2 3 yerine takıp nasılsa adam zırh kırılmasını bozmuyor mu
EstağfurullahTOLGARDA yazdı:Teşekkürler, ben cahilmişim. Artık değilimmstfmrt yazdı:dikkat dagitmanin süresi yok ki bozsa bir daha atabilirTOLGARDA yazdı:Bb3 ile sen de dikkat dağıtmayı bozabilirsin met 2 3 yerine takıp nasılsa adam zırh kırılmasını bozmuyor mu
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşçı kesmenin 2 pratik yolu vardır.
1-) Sıfır Kelvin Set + DK3
2-) Ateş 1-3 ve DK-3
Fizikle olacak şey değil. Adı üstünde savaşçı, belirli bir zırhı var.
2-) Ateş 1-3 ve DK-3
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Savaşçı diye genellemen yanlış dostum. Belirli bir zırhı olsa bile ofansif savaşçı ve tank savaşçı çok farklıdır. Birisi 75 lerde iken diğeri 30 iki katından fazla fark var. İşin aslı ben ofansif savaşçıya 3 kere vurduğumda ölüyor (konsantrasyon yeteneği ile). Yeteneği kullanmasamda çok çok bir fark olmuyor o arkadaş ölüyor. Ofansif savaşçı fizikselle olacak iştir.HollyShit yazdı:Savaşçı kesmenin 2 pratik yolu vardır.
2-) Ateş 1-3 ve DK-3
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Def 2 3 ve depar I tilsimi yetiyor o kadar tilsima gerek yok büyü kesmek icin
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Tabanca
Dk ye verip elek buz yap bakıyım ozaman görürüm ben o savaşçıyıikizler92 yazdı:Öncelikle herkese merhabalar her savaşçı büyücü veya şifacı oynayan arkadaşların bu konuyu dikkatle okumasını ve mümkünse eğer yorum yapmasını rica ediyorum.
Elimde Yaklaşık olarak 7 8 adet 3. seviye tılsım bulunmakta %150 durduran ve %50 yavaşlatan buz tılsımı m1 met 2 3 dahil olmak üzere.
Şu zamana kadar çok fazla büyücü ile tank ve şifacı ile ws attım ve genel olarak hatta ve hatta attığım bütün ws leri deneyimim ve tılsımlarım sayesinde kazanmış bulunmaktayım.Deyim yerindeyse bir büyücünün kitabını yaz deseler yazabilicek kadar uzun süre büyücü oynadım matematiksel hesaplamalarını bile en ince ayrıntısına kadar yaptım![]()
Buraya kadar okudunuz ve diyeceksiniz ki kendini övmek için mi konu açtın ? Tabii ki hayır
Geçtiğim günlerde bir tank arkadaşla ws attım (tanklarla ws atmaya alışkınım ve her zaman da kazandım ) ve inanılmaz derecede çaresiz kaldım hiç bir yetenek ve hiç bir tılsım kombinasyonuyla bu arkadaşı yenemedim
Bu arkadaşın deparı 10 saniye kısaltan tılsımı mevcut ve 3. seviye dikkat tılsımı var ws başlar başlamaz bu arkadaş deparla üstüme geliyor ve bana dikkat dağıtmayı atıyor ben fizik ve buz vurana kadar kafama 5000 i yiyorum çifteyle !
Yapıcak hiç bir hamlem kalmıyor ! 1 fizik daha vurup kıtlemek istiyorum oda ne !! Zihin toplama 3 tılsımı ile fiziğimi bozdu ! Buz direnci 300 ve zırhı +60 olan bu arkadaşı yaklaşık 90 canla 15 saniye kilitledim ! deparı attıktan 5 saniye sonra kitlediğimi hesaplarsak (depar tılsımıyla depar yenılenme süresi 30 saniye ) 30-5 = 25 hapis süresi 15 saniye
25-15 = 10 saniye 2. deparı atana kadar 10 saniyede indirmek zorundayım alem-i cihan olsa indiremez ama şansımı denerim derken oda nee ? sarsılmaz 15 puan !! ve bu arkadaş sarsılmazı bittikten sonra deparı basıp 15 dikkat tılsımınıda kafama geçiriyor 2 çifte darbesiyle beni indiriyor !!
Daha Önce hiç bu kadar savunmasız kalmadım hiç bir şey yapamıyordum ve aklıma hiç bir yetenek ve tılsım kombınasyonu gelmedi çaresiz ve savunmasızdım sonuç olarak yaklaşık 15 el ws atmamıza rağmen sadece 1 el kazanabildim ayrıca bu arkadaş 15 puanlık zihin toplama ile zırhı kırılınca zırhını tekrar toparlıyor krtık buzlarımı bile bozabiliyordu !
Bu yazıyı okuyan GM DEV farketmez her hangi bir yetkili test sunucusunda test etsin def 2 3 dıkkat 3 depar 3 zihin toplama 3 tılsımları olan sarsılmazı 15 puan olan bir tankın karşısına bir büyücü koysun ve büyücünün ne kadar savunmasız ve çaresiz kaldığını görsün ve ve ve bu adaletsizliğe mutlaka bi el atsın
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Döverim ülen,hepinizi döverim !
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Yorumlara şöyle bir göz gözdirdimde, oyunu tam anlamıyla öğrenemeyen çok kişi var : )

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
çember yap diyen arkadaşlara hayret ettim vs başladı büyücü dk kırmak için yaklaşana kadar tank bi çifteyle vurdu büyü dksını yaptı bu arada ve yanına girdi savasçının savasçı eline bıçak kılıç yada yücelen balyoz neyse taktı 2. atak la öldü zaten büyücü çember atsada ne fayda büyücü ölüdten sonra çemberde vurmuyo vursa bile işini bilen savasçı dkyi bozar büyük ihtimalle
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Birincisi defansifi fizik buzla kesemezsin tamam defansı kesmek zor olabilir fakat kesilmicek diyede bişey yk madem cok tılsımın var ßunları bi takta öyle bi at elek lll tesla lll bb 3 buz 3 bunlar kırmızı olanlar maviye medi tılsımları + buzları da tak dene ama teslanı 15 yapmayı unutma baktın adam sana vurcak dibinde artık kullanıcak yeteneğin kalmamış uzaklaşmak icin solucan item giyde yüksek vurmasın kac senedir büyücü oynadığını yazmışsın basit geldi bana o yazdıkların
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?