aynen Paran varsa sorun değil.XxxChesTeRxxX yazdı:Ben şifacımı sokabiliyordum ama çok nadir sokuyordum mevlana asası olmadığı için. En son düşündüm taşındım üreteyim dedim sonra bir gaffar grubuna girdim bi baktımki mevlana asaRetaliation yazdı:Vahdet teşekkür ederim sen bu foruma yıllarını verdim o yüzden sana bir şey sormak istiyorum sence mevlana asa üretmeli miyim yoksa motordan düşen asayı parlatmalı mıyım ? Hangisi daha iyi olur ?Ondan sonrada grup bulmam çok kolaylaştı zaten. İşin sırrı asada üst başta değil üstün efsunsuz olsun elinde mevlana olsun bakmadan alır millet üstüne
ilk işin funditores zırhı düşürmek olsun sonra grup aramaya başla. Şifacı aramaktan sıkılan gruplar illaki alır seni öyle öyle üstünü dizmeye başlarsın
![]()
Bizim sunucuda üstünü full üreten adamlarda var. Full kıyamet üretip sonra Gaffara giren tanıdığım var.
Fakat ben gene param olsada üretmem. Ortam eskisi gibi değil. Şifacıda kk olsun yeter.
200 tane kk var de alırlar
Yok ben uğraşamam vaktim yok. Dersen üretirsin. Sana kalmış bir şey. Hangi politikayı izleyeceğini sen belirleyecen.