Oyundaki Lag!
Re: Oyundaki Lag!
Bende Diyorum niye acayip kasıyor bu oyun
Sağolun bilgilendirme için
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
ProfessionaL yazdı:Yaptığınız yorumu 2 kere okuyup sonra gönderiniz o zaman... Benım sorunuma cevap vermekte senın görevin unutmaman dileğiyle.KIZILBEY yazdı:Ortada herhangi bir suçlu yok, Suçlanan yok!... Uyarmak benim görevim ve bu görev doğrultusunda da uyardım, o kadar. Yönetimden ilgi bekleyen insanların, gösterilen ilgi karşısında bu kadar sert olmasını anlayamıyorum!...
Karşılıklı iyi niyetin zedelenmemesi ümidiyle!...
Görende cinayet işledik sanacak.
Karşılıklı iyi niyetin zedelenmemesi ümidiyle!...
Görevimin ne olduğu konusunda yardıma ihtiyacım olduğunda herkesten önce size başvuracağım!...
Tartışmayı uzatmaktansa kesin bir tavırla kuracağım tek cümle; bu tavrınız(kendi konunuzu rapor etmek) tekrar edecek olursa, yaptırım uygulayacağım, bilginiz olsun.(Hakkımda bir ipucu vermek isterim; kendi konunuzu raporlamak yerine bana özel mesaj yazabilirsiniz! Cevabsız kalmayacağından emin olabilirsiniz!)
Karşılıklı İYİ NİYETİN ZEDELENMEMESİ ümidiyle!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
İyi sende lag vardı meran sunucusu kapandı dün.ProfessionaL yazdı:Selam ,
Dün akşam saatlerinde bende bilinmedik bir lag oluştu. Bunun sebebi benım pcden mı yoksa oyunla ilgili bir hatadanmı kaynaklandığını öğrenmek istiyorum.
Sorunlarımı yazayım ;
1) İstanbul kıyamet vakti giriş sayfası düne kadar 3 snde açılırken bugun 30 sn açılıyor.
2) Oyuna girene kadar pc cok yavas.
3) Yeteneklerden "AĞIR VURUŞ" kullandığımda pc donuyor.
Bu sorunları yaşayan başka arkadas varmı ? Hata oyundan mı kaynaklanıyor yoksa benım pc ilemı ilgili bir sorun mu ?
Windows 7 kullanıyorum. Önceden gayet iyi oynuyordum oyunu.
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA