Forumun En Cool Kullanıcıları
Re: Forumun En Cool Kullanıcıları
Benim de adım geçmiş, teşekkür ederim düşünceleriniz için 
Antegar-detay
- DUZCELI
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bedrin Aslanları
[quote="SkyBlue"]Eskiye nazaran şimdi kimse kalmadı ki. Yalnız İhsan kardeşimle (Atsız), pinti nam-ı diğer Eviren karrrşimin yeri ayrıdır bende.[/quote]
karrrrşini yesinler senin

Neredeyse 7-8 yıldır şu oyunu oynuyorum, Yöneticilerden herhangi birini tanımanın egosunu taşıyan oyuncu kitlesine sahip tek oyun bu ya

Oyun bu arkadaşım 5 para etmez bir oyun
karrrrşini yesinler senin
Neredeyse 7-8 yıldır şu oyunu oynuyorum, Yöneticilerden herhangi birini tanımanın egosunu taşıyan oyuncu kitlesine sahip tek oyun bu ya
DÜZCELİ(49)
Bedrin Aslanları Loncası
[www.bedrinaslanları.com]
Bedrin Aslanları Loncası
[www.bedrinaslanları.com]
Senin nick'i ne zaman görsem kahkaha atıyorum nedense.SkyBlue yazdı:Eskiye nazaran şimdi kimse kalmadı ki. Yalnız İhsan kardeşimle (Atsız), pinti nam-ı diğer Eviren karrrşimin yeri ayrıdır bende.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tabi ki TOLGARDA
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Neden acaba? Merak ettim doğrusu.Sparineus yazdı:Senin nick'i ne zaman görsem kahkaha atıyorum nedense.SkyBlue yazdı:Eskiye nazaran şimdi kimse kalmadı ki. Yalnız İhsan kardeşimle (Atsız), pinti nam-ı diğer Eviren karrrşimin yeri ayrıdır bende.
karrrrşini yesinler seninDUZCELI yazdı:[quote="SkyBlue"]Eskiye nazaran şimdi kimse kalmadı ki. Yalnız İhsan kardeşimle (Atsız), pinti nam-ı diğer Eviren karrrşimin yeri ayrıdır bende.
Ego mu? Estağfurullah karşiiim. Yasin'i 5-6 yıldır tanıyorum ben. Bu da yönetici olmadan önceki zamana dayanıyor. O zamanda böyleydim. Şimdi de böyleyim. Bir ego artışı olmadı. Yada tamam tamam oldu. Biraz gururlandım. Bizim kerata nerelere gelmiş diye sevindim.
Neyse karrrrşiiim beş para etmez oyunun forumunda seninle daha fazla konuşmak istemiyorum. GG WP
En son AFRASiYAB tarafından 09 Haz 2015 21:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelime kaldırıldı.
Sebep: Argo kelime kaldırıldı.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
karrrrşini yesinler seninDUZCELI yazdı:[quote="SkyBlue"]Eskiye nazaran şimdi kimse kalmadı ki. Yalnız İhsan kardeşimle (Atsız), pinti nam-ı diğer Eviren karrrşimin yeri ayrıdır bende.
Öyle bir kurgu içinde oyun oynuyor ki bizim millet senin söylediğin gibi her biri gm yönetici tanıyorum tripleriyle egolarını tatmin etmeye çalışıyor
Loncamızdan(dediğim , 2007 den beridir ekibimizin grup adı) birine 2009 da Bizzat Fevzi Beyden GM daveti geldi Loncaca kabul etmedik millet gelmiş yönetici tanıyorum tripleriyle milletten ona üstün bakmasını hissetmek istiyor
Game Master'lar kafasına göre seni GM alıyorum diyemez canım kardeşim.Sallarken ufak sallayalım oldu ?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Sparineus yazdı:Game Master'lar kafasına göre seni GM alıyorum diyemez canım kardeşim.Sallarken ufak sallayalım oldu ?
Fevzi Bey'in Game Master olduğunu sana kim demişse getir karşıma yüzüne tükürüyüm
Bir iş yerine gidiyorsun.Hiç Tanımadığın bir adam seni önce sınar tanır sonra seni işe alır değil mi ?
Ama o iş yerindeki patron senin arkadaşın ise seni diğer adamı aldığı gibi başvuru formu ile mi işe alır yoksa direk mi alır.
O zaman ki ikv den bahsediyoruz dikkatini çekersem. 2008 2009 dan bahsediyoruz. Oyun daha senin şuan oynadığın SOBBE VEYA TTNET'E bağlı değilken idi güzel kardeş.
Hayatta hiçbir şey olamamış sizlere böyle şeyler garip geliyor seni de anlıyorum kusura bakma.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Oyun Sobee'ye bağlı değildi demek. Evet, anlıyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
Hortumu kendilerine bağladılar kendilerine