:? Pek mümkün değil belki konu içerisinde Mütefekkir'i övdüğün için kıyak geçilebilirSOSYELDENEY yazdı:Yetkililerden ricam konuyu silmemesi ve konu dışına taşımaması
Forumun En Cool Kullanıcıları
Re: Forumun En Cool Kullanıcıları
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
"Cool" kelimesini son yıllarda sık sık duysak da, tam manasını bilmiyordum. Yalan yok.
Şimdi şahsımın zikredildiği böyle bir konu açılınca, araştırma ihtiyacı hissettim. "Havalı olmak" ve "Karizmatik olmak" manasına geliyor, doğru mudur?
O zaman teşekkür ederek; görünen nesne değil, gören göz güzeldir diyelim. Sevgilerimle.
Dipnot: Havalının ima ettiği şey burnu havada olmak ise ona da teşekkür ederim; saygılı bir eleştiri, şaşalı bir alay-ı vâlâdan daha evladır.
Dipnot: Havalının ima ettiği şey burnu havada olmak ise ona da teşekkür ederim; saygılı bir eleştiri, şaşalı bir alay-ı vâlâdan daha evladır.

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Eskiye nazaran şimdi kimse kalmadı ki. Yalnız İhsan kardeşimle (Atsız), pinti nam-ı diğer Eviren karrrşimin yeri ayrıdır bende.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Adını hiçbir zaman tam olarak yazamasam da GWYNBLEID ikinci olarakta Detay'dır bence. Bir de GWYNBLEID'in hep Emre Yücelen olduğundan şüpheleniyorum bir de o sunucu kanalından çıkıp genel kanalda aktif olmalı.
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Emre yücelenle muatafanın ne alakası varTOLGARDA yazdı:Adını hiçbir zaman tam olarak yazamasam da GWYNBLEID ikinci olarakta Detay'dır bence. Bir de GWYNBLEID'in hep Emre Yücelen olduğundan şüpheleniyorum bir de o sunucu kanalından çıkıp genel kanalda aktif olmalı.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
İsmini tam olarak bilmesemde GWYNBLED en sevdiğim kullanıcılardan sıralamanda görmemek üzdü 
En son 123berkay123 tarafından 08 Haz 2015 22:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
1-)MUTEFEKKIR
2_)BilgeTonyukuk
+1
2_)BilgeTonyukuk
+1
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Öncelikle Emre Yücelen olmadığımı belirtmekle beraber teşekkür ederim. İşin aslı, bu atfa nereden vardın merak etmiyor değilim
Son zamanlarda finallerimden dolayı vakit bulamadığım için foruma bir kaç dakika göz atıp çıkmaktan öte bir şey yapmıyorum.
Bahsettiğin sunucu kanalı mevzusuna gelecek olursak, çoğu zaman tartışma içerikli konulara dahil olmaktan kaçınıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki, iletileri sunucu ve genel olarak oranlamaya kalksak ve sunucu kanalının ağır bastığına kani olsaydık şuan bu cevabı yazabiliyor olmazdım
O sunucu kanalı dediğin ileti çöplüğündeki boş başlıklara ilgi ve itimat göstermediğimi söylemek isterim
Bahsettiğin sunucu kanalı mevzusuna gelecek olursak, çoğu zaman tartışma içerikli konulara dahil olmaktan kaçınıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki, iletileri sunucu ve genel olarak oranlamaya kalksak ve sunucu kanalının ağır bastığına kani olsaydık şuan bu cevabı yazabiliyor olmazdım
Konuyu açan arkadaşa böyle bir konu açtığı için teşekkür ederim. 
Bende kendi şahsı fikrim olarak bir kaç kişiyi paylaşmak isterim yalnız benimki farklı bir bakış açısı olur bunu cool olarak değilde gerçekten bir şeyler yapmışlar,katmışlar olarak paylaşıyorum.
Kimileri hatırlar,kimileri hatırlamaz ama şu oyunda eskiye dayanarak gözlemlediğimiz şu oyuna ufacık da olsa katkısı olan kişilerin listesi,şahsı fikrim budur benim gördüğüm gözlemlediğim..
Kaplan,SİLAHCI,StayAway,Voyant,HellRiderS,Erdogan,Nocomment,GaLadRim,Fuerte,MiurA,Respected,SirOnur,Lahkesis'dir..
Cool tayfasına gelirsek de GWYNBLEIDD,BilgeTonyukuk,kordugum ve SOSYALDENEY.
İyi forumlar dilerim.
Bende kendi şahsı fikrim olarak bir kaç kişiyi paylaşmak isterim yalnız benimki farklı bir bakış açısı olur bunu cool olarak değilde gerçekten bir şeyler yapmışlar,katmışlar olarak paylaşıyorum.
Kimileri hatırlar,kimileri hatırlamaz ama şu oyunda eskiye dayanarak gözlemlediğimiz şu oyuna ufacık da olsa katkısı olan kişilerin listesi,şahsı fikrim budur benim gördüğüm gözlemlediğim..
Kaplan,SİLAHCI,StayAway,Voyant,HellRiderS,Erdogan,Nocomment,GaLadRim,Fuerte,MiurA,Respected,SirOnur,Lahkesis'dir..
Cool tayfasına gelirsek de GWYNBLEIDD,BilgeTonyukuk,kordugum ve SOSYALDENEY.
İyi forumlar dilerim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.