Forumun En Cool Kullanıcıları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Forumun En Cool Kullanıcıları

Mesaj gönderen TOLGARDA »

SOSYELDENEY yazdı:Yetkililerden ricam konuyu silmemesi ve konu dışına taşımaması
:? Pek mümkün değil belki konu içerisinde Mütefekkir'i övdüğün için kıyak geçilebilir :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

"Cool" kelimesini son yıllarda sık sık duysak da, tam manasını bilmiyordum. Yalan yok. :) Şimdi şahsımın zikredildiği böyle bir konu açılınca, araştırma ihtiyacı hissettim. "Havalı olmak" ve "Karizmatik olmak" manasına geliyor, doğru mudur? :) O zaman teşekkür ederek; görünen nesne değil, gören göz güzeldir diyelim. Sevgilerimle.

Dipnot: Havalının ima ettiği şey burnu havada olmak ise ona da teşekkür ederim; saygılı bir eleştiri, şaşalı bir alay-ı vâlâdan daha evladır.
Resim
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Eskiye nazaran şimdi kimse kalmadı ki. Yalnız İhsan kardeşimle (Atsız), pinti nam-ı diğer Eviren karrrşimin yeri ayrıdır bende.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Adını hiçbir zaman tam olarak yazamasam da GWYNBLEID ikinci olarakta Detay'dır bence. Bir de GWYNBLEID'in hep Emre Yücelen olduğundan şüpheleniyorum bir de o sunucu kanalından çıkıp genel kanalda aktif olmalı.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

TOLGARDA yazdı:Adını hiçbir zaman tam olarak yazamasam da GWYNBLEID ikinci olarakta Detay'dır bence. Bir de GWYNBLEID'in hep Emre Yücelen olduğundan şüpheleniyorum bir de o sunucu kanalından çıkıp genel kanalda aktif olmalı.
Emre yücelenle muatafanın ne alakası var :)
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Fuerte'yi unutmayalım.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen 123berkay123 »

İsmini tam olarak bilmesemde GWYNBLED en sevdiğim kullanıcılardan sıralamanda görmemek üzdü :)
En son 123berkay123 tarafından 08 Haz 2015 22:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

1-)MUTEFEKKIR
2_)BilgeTonyukuk

+1
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Öncelikle Emre Yücelen olmadığımı belirtmekle beraber teşekkür ederim. İşin aslı, bu atfa nereden vardın merak etmiyor değilim :) Son zamanlarda finallerimden dolayı vakit bulamadığım için foruma bir kaç dakika göz atıp çıkmaktan öte bir şey yapmıyorum.

Bahsettiğin sunucu kanalı mevzusuna gelecek olursak, çoğu zaman tartışma içerikli konulara dahil olmaktan kaçınıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki, iletileri sunucu ve genel olarak oranlamaya kalksak ve sunucu kanalının ağır bastığına kani olsaydık şuan bu cevabı yazabiliyor olmazdım :) O sunucu kanalı dediğin ileti çöplüğündeki boş başlıklara ilgi ve itimat göstermediğimi söylemek isterim :)
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

Konuyu açan arkadaşa böyle bir konu açtığı için teşekkür ederim. :)
Bende kendi şahsı fikrim olarak bir kaç kişiyi paylaşmak isterim yalnız benimki farklı bir bakış açısı olur bunu cool olarak değilde gerçekten bir şeyler yapmışlar,katmışlar olarak paylaşıyorum.

Kimileri hatırlar,kimileri hatırlamaz ama şu oyunda eskiye dayanarak gözlemlediğimiz şu oyuna ufacık da olsa katkısı olan kişilerin listesi,şahsı fikrim budur benim gördüğüm gözlemlediğim..
Kaplan,SİLAHCI,StayAway,Voyant,HellRiderS,Erdogan,Nocomment,GaLadRim,Fuerte,MiurA,Respected,SirOnur,Lahkesis'dir..

Cool tayfasına gelirsek de GWYNBLEIDD,BilgeTonyukuk,kordugum ve SOSYALDENEY. 8-) :D

İyi forumlar dilerim.

İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön