Konu başlığına bakacak olursak konuyu açan kişi sanki bir halt yemiş gibi gülücükler saçıyo.
Konu içeriğine bakacak olursak konuyu açan kişi arz rahatsızlık veren kişi lodos.
Rahatsızlık duyulan kişi okadar huzursuz etmiş ki kişi ve kişileri (ASLANIM İLKAN) foruma konu açıp birşeyler yapmaya çalışmaktalar.
Birde Ahmet gerekeni yapacaktır diyorlar.Ahmet lonca üyesini bir ve birden çok arşı kesti diye uyaracak bir kişi değil.Oyun bu arkadaşlar eğlenmeye bakın.
Gürkan özür dilemeni gerektirecek bir durum yok kardeşim.Bırak mızıklasınlar.
Arz - LODOS'u , LODOS arş'ı istediği yerde istediği şekilde kesme hakkına sahip.(Karşılıklı saygıdan bahsedeceksiniz.Senin işin olduğunda sen nasıl dalmalarını istemiyorsan bizde öyle istiyoruz diyeceksiniz.Benide kesebilirsiniz size tek diyeceğim söz yakalarım sizi olucaktır.)
Bende kp kastım Sazobali isimli karakteri kastım.(312 000)
Kankalarxbxex isimli karakteri kastık 3 kişi.(750 000)
Mehcannn isimli karakteri kastık 3 kişi.(554 000)
Daha var onlar bana saklı kalsın :mrgreen:
Ve birçok arş ve lodos geldiler ve izin vermediler.Kaç tane konu açmışımdır acaba?
Arz var arş var
Eğer bir kişi sizi rahatsız ediyorsa yapmanız gerekenler:
1)Oyun içersinde "Şikayet Et" butonunu kullanabilirsiniz.
2)Ekran görüntüsünü alıp İKV Destek ile irtibata geçebilirsiniz.
NOT:Cumartesi ve Pazar günü birde Sazobali ile uğraşıcaksınız kp kasanlar.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
SAZOBALII yazdı:Konu başlığına bakacak olursak konuyu açan kişi sanki bir halt yemiş gibi gülücükler saçıyo.
Konu içeriğine bakacak olursak konuyu açan kişi arz rahatsızlık veren kişi lodos.
Rahatsızlık duyulan kişi okadar huzursuz etmiş ki kişi ve kişileri (ASLANIM İLKAN) foruma konu açıp birşeyler yapmaya çalışmaktalar.
Birde Ahmet gerekeni yapacaktır diyorlar.Ahmet lonca üyesini bir ve birden çok arşı kesti diye uyaracak bir kişi değil.Oyun bu arkadaşlar eğlenmeye bakın.
Gürkan özür dilemeni gerektirecek bir durum yok kardeşim.Bırak mızıklasınlar.
Arz - LODOS'u , LODOS arş'ı istediği yerde istediği şekilde kesme hakkına sahip.(Karşılıklı saygıdan bahsedeceksiniz.Senin işin olduğunda sen nasıl dalmalarını istemiyorsan bizde öyle istiyoruz diyeceksiniz.Benide kesebilirsiniz size tek diyeceğim söz yakalarım sizi olucaktır.)
Bende kp kastım Sazobali isimli karakteri kastım.(312 000)
Kankalarxbxex isimli karakteri kastık 3 kişi.(750 000)
Mehcannn isimli karakteri kastık 3 kişi.(554 000)
Daha var onlar bana saklı kalsın :mrgreen:
Ve birçok arş ve lodos geldiler ve izin vermediler.Kaç tane konu açmışımdır acaba?
Arz var arş var
Eğer bir kişi sizi rahatsız ediyorsa yapmanız gerekenler:
1)Oyun içersinde "Şikayet Et" butonunu kullanabilirsiniz.
2)Ekran görüntüsünü alıp İKV Destek ile irtibata geçebilirsiniz.
NOT:Cumartesi ve Pazar günü birde Sazobali ile uğraşıcaksınız kp kasanlar.
İçindekilerini döktün valla Hafta sonunu çok merak edıyorum :mrgreen:
batman bende varım vallaha katılıyorum corexmelankolia ya doğru sölüo kp açlarının 100 de 80 i lodos tabi bunun dışında olanlar var onlar kendilerini biliyorlar.