Ah be yunusum ihtiyarım ne zaman döneceğiz o eski güzel günlere başka sunucudan adam geldimi onlara meydan okuyup attığınız vs leri izlemek onun verdiği heyecan hiç bir şeyde yoktu )) Sen ismail enes fahreddin yakup daha unuttuklarım..Çok özledim kardeşim çok...
yunus yazdı:Ah be yunusum ihtiyarım ne zaman döneceğiz o eski güzel günlere başka sunucudan adam geldimi onlara meydan okuyup attığınız vs leri izlemek onun verdiği heyecan hiç bir şeyde yoktu )) Sen ismail enes fahreddin yakup daha unuttuklarım..Çok özledim kardeşim çok...
Ben Döndüm Kardeşim Sizi Bekliyorum İsmail Gelsin Bi onuda Çekecem az kaldı
citroenn yazdı:kavga etmeyin herkes herkesi yenebilir sizde o kapasite var onemli olan arkadaslik o
haklısın kardeşim Takmıyorum bu tip şeyleri yok bana posta koymuş yok bilmem napmış hiç oralı bile deyilim oyundaki konumumuz belli bizim biz bi karakteri 5 amca oğlu ile oynamıyoruz millet gibi tek çar tek kişi olarak meydan dayız en azından kesilince yok kardeşim vardı yok kuzenim girmiş yok bilmem emmimin oglu çarımın şifresini deyiştirmiş falan filan biz bize yeteriz gökhanım salla
citroenn yazdı:kavga etmeyin herkes herkesi yenebilir sizde o kapasite var onemli olan arkadaslik o
haklısın kardeşim Takmıyorum bu tip şeyleri yok bana posta koymuş yok bilmem napmış hiç oralı bile deyilim oyundaki konumumuz belli bizim biz bi karakteri 5 amca oğlu ile oynamıyoruz millet gibi tek çar tek kişi olarak meydan dayız en azından kesilince yok kardeşim vardı yok kuzenim girmiş yok bilmem emmimin oglu çarımın şifresini deyiştirmiş falan filan biz bize yeteriz gökhanım salla
Faruk İki Büyü Bozmayla Ws attını sanıyosun Konuşturma Beni Git işine :?