Bağnazlık ve SON

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
combatfatigue
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Re: Bağnazlık ve SON

Mesaj gönderen combatfatigue »

Ben veda etmeyi pek beceremem.
Duygularımı da pek açığa vuramam zaten, hele bu veda çok daha zor geliyor.
Sizin Gibi Dostları kaybettikçe, Benimde Gitmem Gerekiyor Diye Düşünüyorum.
Oyun Bitmiş Durumda olsada bu dostlukları özlemle arıyorum.
Binlerce Kişi tanıdım Bu oyunda Yeni Tanışmış olsak bile ilk başta Altın harflerle yazılı adın :idea:
Neyse. Uzatmıyacağım Veda etmeyi becerememde Zaten İlk başta demiştim :)

Unutturma Kendini Bir Telefon Kadar Yakınındayım :)

Sağlıcakla...
Resim
Resim

(Eskiler'den rotasızkaptan)

<We Are the Best>
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Limonata yazdı:Salak sacma yorumlar var ya. Kaç yaşındasınız siz la ? Ergen gibi mesajlar atılmış. Parazitler oratada cirit atıyor ASSDA xD
Oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın zaten daha bir kod bile yazamayan developer var.
Hayırlısı olsun, hayatında başarılar dilerim.
Haklısın ASSDA XD
Finally
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Kin Öfke Nefret

Mesaj gönderen Finally »

Valla çok şaşırdım yemin ederim 2 hafta önce m1 çalındı. seni tanımam ama Allah razı olsun. Harbiden ilaç gibi geldi senin gibi insanlarda varmış 6 ayda üretmistim ben o tılsımı.

harbiden ne diyim bilmiyorum ama adın gibiymişin hayatında başarılar allah razı olsun tekrardan helal olsun valla dicek baska sey yok yemin ederim
eywallah sağolasın
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Limonata yazdı:Salak sacma yorumlar var ya. Kaç yaşındasınız siz la ? Ergen gibi mesajlar atılmış. Parazitler oratada cirit atıyor ASSDA xD
Oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın zaten daha bir kod bile yazamayan developer var.
Hayırlısı olsun, hayatında başarılar dilerim.
Kaç yaşındasınız siz la ? dersin anlarımda ASSDA xD nedir :D Cevap vereyim forumda sadece zevkine dolaşan insanlar onlar,''Ciddi olmalıyım,ciddi cevap vermeliyim.'' diyenler değil.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

EsTHeR yazdı:İnsanlar mutaassıptır, öyle ki bugün ülkemizin mevcut şartlar içerisinde yaşadığı sorunlar aşikardır. Bağnaz düşüncelerin hakim olduğu bir ortamda insanlara neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu göstermenin ne kadar yararı olur, doğrusu bilinmez.

İşte, mevcut platform içerisinde yer alan Arz-Lodos klanı arasındaki mücadele de rekabetten öte bir şey. Her alanda bizleri birbirimize kırdıran saplantı haline getirdiğimiz fanatik düşünceler..

Vurdumduymaz , kullanıcıların isteklerinden ırak ve tenkitlere açık olmayan yönetim anlayışının hakim olduğu sistemin küçük bir taşı olarak, her ne kadar eskilere dayanmasa bile tanışıklığımız artık birlikteliğimizin sonuna geldiğine inanıyorum.

Sahip olduğum her ne varsa, üzerine düşündüğümüz kişilere hediye etmeyi diliyoruz.

Şunu belirtmek isterim ;

Ne kadar zor şartlar altında emek verip, muazzam bir çabayla üretim yapan arkadaşların, bir tık ile sahip oldukları birçok değeri kaybetmesi ve yönetim ekibinin yaşanan talihsiz olaylarda mağdur kişilere yardımcı olmaması, insana derinden teessür vermektedir.

Hırsızların, uğursuzların aklandığı bir dönemde ; yönetimin sessiz kalması, anormal bir hadise olmasa gerek. Bu devran böyle gelmiş, yinede böyle gitmemesini ümit ediyorum.

Saygılarımla.
Üzüldüğüm tek konu insanlar ayrılırken hepsinin içinde bir burukluk ve mağduriyet olmasıdır. Ya haksızlığa uğradıkları için bırakıyorlar ya da ahlaksız kişilerin güya oyun anlayışı için.
Çok şey söyleyebilirim bu konuda fakat atılan yorumlar neticesinde herkesin okuyup da acaba ne anlatmak istiyor düşüncesine sahip olamadıklarını görüyorum öyle ki dalga geçme aşamasındalar, Sorsan eğlence diyebilirler.
Bırakmak en iyi karar,başarılar ile dolu bir hayat yaşaman dileğiyle öğretmenim.Sağlıcakla kal. :)
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Her gidiş bir vazgeçiştir sona doğru yaklaştığımız bu yollarda..
Senin de yolun açık olsun EsHTeR.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Quarizma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Quarizma »

Ben forum kullanıcısı değildim
Sana bir teşekkürü borç bildiğim için girdim.
Yönetim ekibine mail atmıştım çalınan tılsımlarımı geri vermediler.
Gökten mi gönderdiler seni kim gönderdi bilemiyorum ama önceden şeref yoksunu BeyazDenge (neşat olduğunu söylüyorlar ama bilemiyorum )benim y2 mi çalmıştı
Verdiği defansif 1*3 ile y2 + 40m aldım.
Allah gani gani razı olsun. Gergerli (Emin) onada depar III vermişsin. Tanısıklığımız yok ama hoca sağolasın.

Senin gibi değerli insanları tanımadan kaybedince daha çok üzülüyor insan.
Hayatında başarılar dilerim. Herşey için tekrardan tesekkürler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön