Ağır failSeRRuh yazdı:Çektiğin videolarda kp hırsızı şerruh diye bir kaç kayıt gördümMakro ile kp kasarken rahatsız etmemiz epey bi zoruna gitmiş sanırım her neyse paylaştığın bu bilgi bir çok oyuncu için yararlı olacaktır diye düşünüyorum emeğine sağlık
Video Çekmek !!
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: Video Çekmek !!
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kendinin ne mal olduğunu gayet biliyorsun.Açıklaman için eyvallah.Ha o küçük arkadaşlarına söyle azcık sosyal hayat nedir öğrensinler.Fotoğraflarda mevcut diğer videoda SS almak için göstericem bi ayar ordada şerruh kp diye görebilirsin gizli numaradan aramak isteyip arayamayan çocuk.Beynin o kadar küçük ki her dalgayı Macro ile ilişkilendiriyosun.Az program yaz kendine kod çıkarmayı öğren.
Gizlenmiş İçerikGöster

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Kindar pislik senihakan1905 yazdı:Kendinin ne mal olduğunu gayet biliyorsun.Açıklaman için eyvallah.Ha o küçük arkadaşlarına söyle azcık sosyal hayat nedir öğrensinler.Fotoğraflarda mevcut diğer videoda SS almak için göstericem bi ayar ordada şerruh kp diye görebilirsin gizli numaradan aramak isteyip arayamayan çocuk.Beynin o kadar küçük ki her dalgayı Macro ile ilişkilendiriyosun.Az program yaz kendine kod çıkarmayı öğren.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.
İyi forumlar..
İyi forumlar..
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Seni admin yapsınlar harcanma buralarda :roll:mobilsorun yazdı:Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.
İyi forumlar..
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Hakan1905 e cevap hakkı doğduğundan kilit açılmıştır.mobilsorun yazdı:Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.
İyi forumlar..
İyi forumlar !
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Gayet yararlı bir konu tartışma yüzünden kapatılmaması gerek. Olmuş bitmiş şeyler bunlar kin güderek hiç bişey kazanılmaz
Dikkatimi çektiği için belirttim sadece :idea:
Sizin gibi 35 40 yaşında adamlara sövecek kadar düşük seviyeli olmanız bizi sizle uğraşmaya yeltendirdi.Loncamda olan her kişi benim adamım felen olduğunu iddia ediyorsun fakat artırıcı için geldiklerini bilmemezlikten geliyorsun.Önce edep saygı öğrenin sonra insanlarla muhattab olun.Masaüstümde recorder görmüşsün bunu senin için çekicem bakalım nasıl bir programmış.İşine yarar umarım.SeRRuh yazdı:Kindar pislik senihakan1905 yazdı:Kendinin ne mal olduğunu gayet biliyorsun.Açıklaman için eyvallah.Ha o küçük arkadaşlarına söyle azcık sosyal hayat nedir öğrensinler.Fotoğraflarda mevcut diğer videoda SS almak için göstericem bi ayar ordada şerruh kp diye görebilirsin gizli numaradan aramak isteyip arayamayan çocuk.Beynin o kadar küçük ki her dalgayı Macro ile ilişkilendiriyosun.Az program yaz kendine kod çıkarmayı öğren.Kullandığın makroyu 3. videonda masaüstünde açık şekilde görünüyor. Bunu bile kullandığın halde aksini iddia ediyorsun.Sosyallik senin gibi oyunda kesilince hak hırsızı diye insanlara hakaret etmek mi oluyor? Çağdaş ergenlerde bu şekilde mi ilerliyor durumlar? Gizli numaradan aramak felan bırak bu hikayeleri kullandığın makro ile kp kastırmadığımız için bu kadar ileri seviye çirkinleşeceğini bilseydik sadece blok almana sebep olur bırakırdık.Her neyse kp kastıkça bizi hatırlaman dileğiyle sağlıcakla kal
Gizlenmiş İçerikGöster

Merhabalar;
Öncelikle emeğinize sağlık hakan1905, böylesine faydalı bir konunun tartışma ortamına dönüştürülmesi hoş bir şey değil. Emeğinizin zayi olup konunuzun moderasyona uğramaması adına tartışmaya yönelik iletiler konudan silinmiştir. Tekrarından kaçınmanızı diliyor, aksi halde üzülerek konunun moderasyona uğrayacağını belirtmek istiyorum.
İyi forumlar dilerim.
Öncelikle emeğinize sağlık hakan1905, böylesine faydalı bir konunun tartışma ortamına dönüştürülmesi hoş bir şey değil. Emeğinizin zayi olup konunuzun moderasyona uğramaması adına tartışmaya yönelik iletiler konudan silinmiştir. Tekrarından kaçınmanızı diliyor, aksi halde üzülerek konunun moderasyona uğrayacağını belirtmek istiyorum.
İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Her iddiaya elbette cevabım vardır.Bizzat masaüstümü sizlerle paylaşıyorum.Çamur at izi kalsın şeklinde düşünen bazı insancıklar var onlara hitaben bir video çektim.Her gördüğüne atlamamalı,araştırıp yorum yapmalı.Örnek videolara göz atabilirsiniz.
Örnek 1 Macro
Örnek 2 Macro
Bu da kendi videom ne işe yarıyormuş kısaca özet geçtim.Bilgisayar başında dosya işleriyle uğraşanlara tavsiyemdir.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=edrPy7A ... e=youtu.be[/youtube]
Örnek 1 Macro
Örnek 2 Macro
Bu da kendi videom ne işe yarıyormuş kısaca özet geçtim.Bilgisayar başında dosya işleriyle uğraşanlara tavsiyemdir.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=edrPy7A ... e=youtu.be[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster