Video Çekmek !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Re: Video Çekmek !!

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

SeRRuh yazdı:Çektiğin videolarda kp hırsızı şerruh diye bir kaç kayıt gördüm :) Makro ile kp kasarken rahatsız etmemiz epey bi zoruna gitmiş sanırım her neyse paylaştığın bu bilgi bir çok oyuncu için yararlı olacaktır diye düşünüyorum emeğine sağlık :)
Ağır fail :D :D :D
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Mesaj gönderen hakan1905 »

Kendinin ne mal olduğunu gayet biliyorsun.Açıklaman için eyvallah.Ha o küçük arkadaşlarına söyle azcık sosyal hayat nedir öğrensinler.Fotoğraflarda mevcut diğer videoda SS almak için göstericem bi ayar ordada şerruh kp diye görebilirsin gizli numaradan aramak isteyip arayamayan çocuk.Beynin o kadar küçük ki her dalgayı Macro ile ilişkilendiriyosun.Az program yaz kendine kod çıkarmayı öğren.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

hakan1905 yazdı:Kendinin ne mal olduğunu gayet biliyorsun.Açıklaman için eyvallah.Ha o küçük arkadaşlarına söyle azcık sosyal hayat nedir öğrensinler.Fotoğraflarda mevcut diğer videoda SS almak için göstericem bi ayar ordada şerruh kp diye görebilirsin gizli numaradan aramak isteyip arayamayan çocuk.Beynin o kadar küçük ki her dalgayı Macro ile ilişkilendiriyosun.Az program yaz kendine kod çıkarmayı öğren.
Kindar pislik seni :) Kullandığın makroyu 3. videonda masaüstünde açık şekilde görünüyor. Bunu bile kullandığın halde aksini iddia ediyorsun.Sosyallik senin gibi oyunda kesilince hak hırsızı diye insanlara hakaret etmek mi oluyor? Çağdaş ergenlerde bu şekilde mi ilerliyor durumlar? Gizli numaradan aramak felan bırak bu hikayeleri kullandığın makro ile kp kastırmadığımız için bu kadar ileri seviye çirkinleşeceğini bilseydik sadece blok almana sebep olur bırakırdık.Her neyse kp kastıkça bizi hatırlaman dileğiyle sağlıcakla kal :)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.

İyi forumlar..
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Enchanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enchanter »

mobilsorun yazdı:Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.

İyi forumlar..
Seni admin yapsınlar harcanma buralarda :roll:
Bad Sector Teşkilat&Meran
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

mobilsorun yazdı:Konu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.

İyi forumlar..
Hakan1905 e cevap hakkı doğduğundan kilit açılmıştır.

İyi forumlar !
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Gayet yararlı bir konu tartışma yüzünden kapatılmaması gerek. Olmuş bitmiş şeyler bunlar kin güderek hiç bişey kazanılmaz :) Dikkatimi çektiği için belirttim sadece :idea:
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SeRRuh yazdı:
hakan1905 yazdı:Kendinin ne mal olduğunu gayet biliyorsun.Açıklaman için eyvallah.Ha o küçük arkadaşlarına söyle azcık sosyal hayat nedir öğrensinler.Fotoğraflarda mevcut diğer videoda SS almak için göstericem bi ayar ordada şerruh kp diye görebilirsin gizli numaradan aramak isteyip arayamayan çocuk.Beynin o kadar küçük ki her dalgayı Macro ile ilişkilendiriyosun.Az program yaz kendine kod çıkarmayı öğren.
Kindar pislik seni :) Kullandığın makroyu 3. videonda masaüstünde açık şekilde görünüyor. Bunu bile kullandığın halde aksini iddia ediyorsun.Sosyallik senin gibi oyunda kesilince hak hırsızı diye insanlara hakaret etmek mi oluyor? Çağdaş ergenlerde bu şekilde mi ilerliyor durumlar? Gizli numaradan aramak felan bırak bu hikayeleri kullandığın makro ile kp kastırmadığımız için bu kadar ileri seviye çirkinleşeceğini bilseydik sadece blok almana sebep olur bırakırdık.Her neyse kp kastıkça bizi hatırlaman dileğiyle sağlıcakla kal :)
Sizin gibi 35 40 yaşında adamlara sövecek kadar düşük seviyeli olmanız bizi sizle uğraşmaya yeltendirdi.Loncamda olan her kişi benim adamım felen olduğunu iddia ediyorsun fakat artırıcı için geldiklerini bilmemezlikten geliyorsun.Önce edep saygı öğrenin sonra insanlarla muhattab olun.Masaüstümde recorder görmüşsün bunu senin için çekicem bakalım nasıl bir programmış.İşine yarar umarım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhabalar;

Öncelikle emeğinize sağlık hakan1905, böylesine faydalı bir konunun tartışma ortamına dönüştürülmesi hoş bir şey değil. Emeğinizin zayi olup konunuzun moderasyona uğramaması adına tartışmaya yönelik iletiler konudan silinmiştir. Tekrarından kaçınmanızı diliyor, aksi halde üzülerek konunun moderasyona uğrayacağını belirtmek istiyorum.

İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Her iddiaya elbette cevabım vardır.Bizzat masaüstümü sizlerle paylaşıyorum.Çamur at izi kalsın şeklinde düşünen bazı insancıklar var onlara hitaben bir video çektim.Her gördüğüne atlamamalı,araştırıp yorum yapmalı.Örnek videolara göz atabilirsiniz.
Örnek 1 Macro
Örnek 2 Macro

Bu da kendi videom ne işe yarıyormuş kısaca özet geçtim.Bilgisayar başında dosya işleriyle uğraşanlara tavsiyemdir.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=edrPy7A ... e=youtu.be[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön