cetinMURAT yazdı:"arz klanında sizin loncadan bi yetkili bulmak için klandan yazıyodum Zbeey nickli biri pm attı ben loncanın yetklişiyim dedi. Ona durumu acık ve net açıkladım. Onun dedi söz aynen su ee o madenler o kadar para etmezki sen haksizsin."
Konuya benim adımı dahil etmişsin,bana da bir cevap hakkı doğar o zaman. Birincisi adım Zbeey değil Zbeedy konuştuğun kişiler ile daha dikkatli olmalısın. İkincisi olayı kesinlikle çarpıtıyorsun, çünkü yukarıda da alıntısını yaptığım cümlende "Eee o madenler o kadar para etmez ki sen haksızsın" dediğimi ileri sürmüşsün,bir kere aramızda böyle bir muhabbet geçmedi azıcık erkek ol o yana bu yana dönme.Ona durumu açık ve net açıkladım demişsin.Ben sana ard arda 2 defa yazdım ilk verdiğin materyaller ne idi diye sen "ne önemi var" dedin değil mi? İşte benim sana yardım edemememin tek sebebi buydu. TTNET bağlantısı koptu,bir daha da oyuna giremedim o gün. Senin iftiran yüzünden Durukan loncamızdan çıkarıldı ama Arz Klanı neyin ne olduğunun farkına varsın istedim. altınKASA nın ne olduğunu görsün istedim herkes. DURUKAN kardeşim ben de özür diliyorum senden haksız yere günahını almış oldum.
Size tavsiyem arkadaşlar prim vermeyiniz bu ve benzeri kişilere. Kimse Fierce Loncası'nın adını veya Fierce Loncası'na ait herhangi bir elemanı karalamaya kalkmasın. Oyundaki karakteriniz açığa çıkar üzülürsünüz.
Bak kardeşim ogun sana tane tane anladım galıba anlamanda sorun var.bak ama bu sefer garanti anlıcan iyi oku .Mesela ben konuyu carpıttım diyelim.
bak sindi konuyu örnek vererek anlatcam sana bu 3 anlatısım cünkü anlamıyon ali ata bak gibi örneklerle anlatmaya çalışcam Ör 1: bi adam konusursun tıkla üret mor balyoz satıyorum dersin fiyat verirsin mesela 50m
adam sana direk cıkarır 50m verip sonra mazemeyi ver demez derki mazemeleri böl 6 6 6 bende ona göre 15 20m arasın her ticarette para koycam der sende adamın sözüne güvenirsin 6 6 mazemeleri koyarsın ve el tic 15 20m alırsın.Bu mazemelerin içinde 10m 5m mazemeler olur 100k 500k mazemede olur ama sonuçta toplam hepsi 50m dir. Dimi ? ör bitti sindi senin arkadasın yaptıgını bida yazım sana cunki senin anlama proglemin var galıba 2x2 lerle başlıcagız zirve doğru gitceyiz.
Senin loncadaki adamın dediki hepsine bi fiyat ver dedi bende 15m fiyat verdim elimdeki 10 adet tıkla üret mor balyoz mazemesine 2 kez bana mazemeleri yansıttırdı tamam alıyorum arz kaleye gel dedi. iyi gittik dediki ilk 6 mazemeyi ver 7.5 sonra 4 mazemeyi ver 7.5 vercem dedi tamam dedim. adam 6 mazemeyi verdim diyer 4 mazemeyi almadı hakaret etti. ozaman kardeşim sana mazeme felan satmıyorum dedim sana ilk 6 mazeme verdimya sen bana 7.5 verdin ya vercem paranı geri ver mazemelerimi dedim oda naş dedi. Anlamadıysan artık yorum yazma bıktım sana mevzuyu anlatmaktan anlatmaktan yeter.o zeka oyunu nasil indirdin vallaha şaşkınım.
sen gelmiş bana mazemeler neydi diyon ul4n ringo 50m mazeme olsa ne olcak 10bin mazeme olsa ne olcak ben fiyat vermisim oda kabul etmişmi tamam orda konu biter.