ISavaşçıGüzeliI : ) Vs hakkında. .

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eyupdayii
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: İnadına Eyupdayı

Re: ISavaşçıGüzeliI : ) Vs hakkında. .

Mesaj gönderen eyupdayii »

7 Senedir Şifayim Böle Ws Oldugunu İlk Defa Görüyorum :) :)
Boşa Tatsızlık Çıkarmayın Bence Yani Tebrik Etmek Gerekir Bikemedigin Eli Öpücen Misali
Ayrıca deLiyüReKI (burak) Yani İftira Attınız Cok Ayıp Şimdiye Kadar Hırsızlık Yapmamıştır Yapmazda...

BİLGİ : Ws Atılırken item Degişmez İteme Hazırlanırken İtem Degişilir Kardeşim Bunu Sen benden iyi Biliyorsundur :)
- Kıyametin Geldiği Gün ŞİFA Diye Bağırıyolar...
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]

http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Ws ne zaman başlar iki rakip birbirine hasar verdikden sonra,arkadaşın bahanesi ironik olmuş tabii burda asıl dikkat çekici yer 2 tur ws attıkdan ve bu wslerde mağlup çıktıkdan sonra bunu dillendirmesi olmuş ;)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
xDELIYUREKx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen xDELIYUREKx »

Bide Orhanım :) diyorsun savaşcıda şöyle böyle dikkat atınca felan :) ofans açtıkdan sonra neden item degişiyosun ofans açtıgındada vs başlamıs demekdır ozaman :))
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..

deLiyüReK.

HellGuarD.^
Kullanıcı avatarı
choqpith00
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kuva-İ Milliye

Mesaj gönderen choqpith00 »

TheChucky arkadaşım gayet güzel açıklama ve kanıt, sunucuda hemen hemen herkezle şifacı vs si atmışımdır böyle saçma bi olay ilk defa görüyüroum. Çok saçma olmuş neyse iyi forumlar.
Kimi sadece savaşmak için klana girer.
Kimi menfaat için klana girer.
Kimide KLANI İÇİN ÖLMEYE GİDER.

Paşacheremstar ^^
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen TheChucky »

Sırasıyla yorum bırakan Eyupdayı , EsTeRGoNxKaNuNi , ıICheRemSTARıIı nickli arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Yorumlar gayet açıklayıcı olmuş.

Bende ilk defa bu sunucuda ve sadece bu arkadaşta, kendisinin belirttiği vs kurallarına bağlı şartlar altında düello yaptım. Hakkımla kazandığımı düşünüyorum. Herhangi bir hile veya kuraldışı bir eylem sergilemediğimi belirtmek isterim.

Diğer arkadaşımızında artık uzatmadan konuyu kapatması gerektiğini düşünüyorum.

Saygılarımı sunar;
İyi Forumlar ve iyi eğlenceler dilerim.
TheChucky

Resim

Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Prisoners Of Freedom

Mesaj gönderen themoments »

Burak koçum bence sen çok konuşma IIDeNiZII çarında bana kaybettiğin ofansif dövüşme 2 III ü ver sonra konuşalım.

Resim

Resim

Resim

Ama doğru kardeşin atmıştı bu wsyi denizin isminide hırsıza çıkarttın ama sende hala yüz yok kardeşim attı diye kendini savunmaya devam ediyorsun dostum :o

Aklının bi köşesine sok o wsyi ben attım bana kaybettin ve hala kaybettiğin tılsımı ödemedin koç
Son resime dikkat yan çara geçip gelecem diyen arkadaşımız o sırada oyundan sıvışıyor benim anlamadığım kardeşinin denizin çarının şifresini nerden biliyor ? halen wsyi kardeşim attı diyormusun la sen kendi kendine :P

Buda burak yanlış yapmaz diyenlere hitafen gelsin umarım hala başka yönden bakmazlar :geek:
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ayrıca kaybettiğin ofansif dövüşme 2 III değil = 650m dir son wsyi 350m oynadık ve kaybedersem ofansif dövüşme 2 III verecem dedin kaybettin ve kaçış o kaçış :lol:
xDELIYUREKx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Hayellerle yaşıyorsun :D benle alakalı hiç birşey yok boşa kendini avutma .d yaptıgınız adeletsizlik ortada halen konusma çabasındasın :)) kaybedince hazmedemıyorsun :D 5 t paranı kazandıgımda cıkcam dedıgım zaman çekip gittiklerini ne zaman unuttun cigerim =) biraz kaybetmeyı ögren sonra gel bana laf yap lale ;) ;)
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..

deLiyüReK.

HellGuarD.^
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Dostum şimdi bu çardaki sen değilmisin ? yani bana ofansif dövüşme 2 III kaybedip kaçan deniz değil denizin çarında oynayan sensin ve halan yalanlarlamı yaşıyorsun :lol:
xDELIYUREKx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Gerçeklerle yaşıyoruz be cigerim ama çok üzüldüm 2 tılsım 400 m bu kdar koycagını düşünseydim cidden attırmazdım bizim elamanı :D daha bide kralya büşraçık tek el atarım ben dıyo attık sonu ne oldugu ortata =))

deLiyüReK.

HellGuarD.^

“Genel Sohbet” sayfasına dön