Neyse insan olana laf anlatılır .Ben sana daha farklı şekillerde anlatıcam .ECHO yazdı:Sen gerçekten iyi deyilsin dostumLoneSome55 yazdı:Cevap yazmayacaktım ama yazıcam .Çünki insanları kandırma çabalarındasın.
Halen daha neyin kafasındasın bilmiyorum ama fotolarda gözüktü gibi ne tılsımlar taktığım ve m1 in nerde olduğunun fotolarını koydum.Bu fotoragları sana Skypeden de sana attım ve tamam tebrikler dedin.Eğer bende M1 oldugunu taktığımı düşünsen bu konuyu ben değil sen açardın.Seni rezil etmemek için açmadım bu konuyu önceden ama gördüm ki hata etmişim. Kendin kuruduğun hikayelerle kendini aklamaya çalışma çabalarını bırak artıkda azıcık olsada delikanlı gibi davran. Seni bu sunucuda ne olduğunu biliyorlar ve çok iyi tanıyorlar( yapılan yorumlarda görülmektedir ) yani kendini boşuna bu uydurduğun palavralarla insanları inandıracağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Ve son olarak kendini benimle kıyaslamayıda bırak .herkez benim ne oldugumu biliyomuş neymişim peki söylesene hepiniz koyun gibisiniz birisi ne derse kıl olan da aynı şeyi tekrarlıyor sizde
yani o kadar önemli deyilsiniz benim için anlata biliyormuyum tek başıma oynarım dalgama bakarım...Kendimi Seninle Kıylamak Konusuna Gelincede Seni bi üye olarak bile görmüyorum.Sen zamanını tek başına geçiren TLOO ve Mir e Yalakalık yaparak Xenotim Kasan Birisin..Büyücü Kullanma Yetenegin Bile Yok Seni Övenler Kendilerini Gerçekten bi yerde Görmek İsteyenlerdir... :arrow:
Konu kilitlensin.