Beyaz Köşk Klan Savaşları Fikstürü Neden Yok !!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
NenYa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: Beyaz Köşk Klan Savaşları Fikstürü Neden Yok !!!

Mesaj gönderen NenYa »

Şuan başında bulunduğunuz oyun zaten bitmiş durumda.Ayakta kalma sebebiniz etkinlikler bunun farkına varmanız lazım artık.Bu sunucularda etkinlik olmaması sizin aleyhinize.Yeteri kadar ertelediğiniz bu etkinlikte varacağınız sonuç buysa ve çözüm bu kadar basitse size yazılan her olumsuz yoruma katılıyorum.Her ne yazılırsa yazılsın haksız taraf sizsiniz.Her konuda en basit çözüme gidiyorsunuz.Bu zihniyetle 10 yaşında çocukta yönetebilir bu oyunu.Yaratıcılık denen faktör sizde sıfır.Yapılan her şikayete verilen cevabın içeriği aynı.Yeter artık kopyala yapıştır yaptınız.Bize iptal olması için daha önemli sebeplerle gelin.
Impx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Impx »

utanıyorlar bence "üşendik" demek için nasıl saçmalayacaklarını şaşırdılar bu sebepten (:
BOLDTIMEE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen BOLDTIMEE »

Ve bu kadar şikayet isteğe rağmen bir şeyler düzeltilmiyor.Nenya'ya katılıyorum buraya yazan bir çok kullanıcıya katılıyorum.Bazı cümlelerin tekrarları çok oluyor oyuncu hakları diye bir şey yok.Biz bu oyunu oynuyorsak dinliceksiniz eminim sesini çıkarmaya korkuyorlar bir etkinliktende sıyrılma düşüncesinde olan ikv yönetim ekibini kınıyorum.Zamanı gelince oyunda büyük boşluklar göstercez o zaman kaybeden siz olcaksınız ve bu kafayla tanıdığım çoğu kişi oyunuda bıraktı.En büyük darbeyi vurduğumuzda oyuncularla ilgilenceksiniz haklarını korumak zorunda kalcaksınız,sadece bütün loncalar toplanıp oyuna girmese 1 hafta boyunca oyuncular kaybetmez bir şey bunuda yaptık zamanında hatırlatma olsun tehlike büyük

“Genel Sohbet” sayfasına dön