Neyine yardım edeceksin büyük ihtimal ortağıyla oynuyordu postayı çaktı buna yakın çevremde bu tip olaylar arkadaşlarımın başına geliyor önce kanka ayagı çekiyolar sonra şifreyi istiyorlar insan saf oluncada veriyor sonraki durum bu arkadaş gibi oluyor.Konuya yazacagım son ileti iyi forumlarShowtimememo yazdı:"İnsanların sorunlarına yardımcı olanlar toplumumuzda daima iyi insanlar olarak kabul görmüştür."Ayrıca burada bir arkadaşımızın emek verdiği bir değerin bir anda yok olması sebebiyle onu teselli etmeyi amaçlayan insanlarla tartışma çıkarmak tamamen mantık dışı bir davranıştır.Şu anda söyleyeceğim cümlenin benim görüşüm olduğunu savunmuyorum fakat bu yaptığınız küstahlık olarak görülmektedir.yasamakoldurur yazdı:Harbi komedisiniz millete şifre dagıtsam bende söylemem tabi haklısınız diğer bir hususta internette neyligi belirsiz programlar indirirseniz bilgisayarınıza keylogger bulaşırsa çarı yine kaptırırsınız ben neden kaptırmıyorum çarımı çokmu ezigimTOLGA yazdı:Hatırlarsınız 2010 senelerinde Ecel Getiren gibi silahları ve asaları üretmek çok zordu ki hatırlıyorsanız Kadim Hidra Pençesinin 100M ve Menekşe Elmasında 60M civarında fiyatta satıldığını hatırlarsınız. İşte o zamanlarda ben Ecel Getiren'i ürettikten 1 gün sonra hesabım çalındı ve karakter transfer hakkı kullanılarak başka hesaba aktarıldı. Ben şifremi ablama vermedim, kime vereyim ki çalsın? Böyle konuşup insanın sinirini bozmayın adam şu anda ne haldedir kim bilir...yasamakoldurur yazdı:Millete şifrelerinizi veriyorsunuz sonra çarım soyuldu diye geziyorsunuz 5 senedir ikv oynuyorum çarım hiç soyulmadı çünkü şifremi benden başka kimse bilmiyor
Eşya iadeye başvurusan bu gibi durumlar için bir seferlik yardım ettiklerini biliyorum bence bir dene. Eğer yardım alırsan hesabının ve e-mail hesabınında şifresini değiştirmeyi unutma. İyi forumlar diliyor ayrıca geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
HESABIM SOYULDU
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HESABIM SOYULDU
Arkadaşım adama bir "Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun." de geç. İnsanın sinirini bozma. Ben de indirmedim yine de çalındı, hırsız olan istediğini elbet alır. Boş boş konuşma delirtme adamı!yasamakoldurur yazdı:Harbi komedisiniz millete şifre dagıtsam bende söylemem tabi haklısınız diğer bir hususta internette neyligi belirsiz programlar indirirseniz bilgisayarınıza keylogger bulaşırsa çarı yine kaptırırsınız ben neden kaptırmıyorum çarımı çokmu ezigim
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
ICodeMaSTeRI yazdı:Nickim : ICodeMaSTeRI Önce hesabım çalındı , sonra itemler çöpe attılar
Karakter Adı: ICodeMaSTeRI
Sunucu:Tılsım
Seviye:49
Giden İtemler:
• Kıyamet Asa(^)
• Kıyamet Alevi Ceket
• Kıyamet Alevi Pantolon
• Kıyamet Alevi Eldiven
• Kıyamet Alevi Ayakkabı
• Kıyamet Amplifikatör
• Sıfır Kelvin Asa
• Sıfır Kelvin Asa
• Sıfır Kelvin Ceket
• Sıfır Kelvin Pantolon
• Sıfır Kelvin Eldiven
• Sıfır Kelvin Ayakkabı
• Sıfır Kelvin Amplifikatör
• Cehennem Ceket
• Cehennem Pantolon
• Cehennem Eldiven
• Cehennem Ayakkabı
• Cehennem Amplifikatör
• Necleus Amplifikatör
Atılan itemlerin konusu burası değil.Geçmiş olsun fakat itemlerinin iadesi için desteğe başvuruda bulunman yeterli olacaktır.Bir form dolduruyorsun yanlış hatırlamıyorsam eşyaların adı ele geçme tarihi (tahmini yaklaşık bilmiyorsan sorun olmuyor) eşyaların atılma tarihi (tahmini yaklaşık) gibi şeyler
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

ICodeMaSTeRI yazdı:Nickim : ICodeMaSTeRI Önce hesabım çalındı , sonra itemler çöpe attılar
Karakter Adı: ICodeMaSTeRI
Sunucu:Tılsım
Seviye:49
Giden İtemler:
• Kıyamet Asa(^)
• Kıyamet Alevi Ceket
• Kıyamet Alevi Pantolon
• Kıyamet Alevi Eldiven
• Kıyamet Alevi Ayakkabı
• Kıyamet Amplifikatör
• Sıfır Kelvin Asa
• Sıfır Kelvin Asa
• Sıfır Kelvin Ceket
• Sıfır Kelvin Pantolon
• Sıfır Kelvin Eldiven
• Sıfır Kelvin Ayakkabı
• Sıfır Kelvin Amplifikatör
• Cehennem Ceket
• Cehennem Pantolon
• Cehennem Eldiven
• Cehennem Ayakkabı
• Cehennem Amplifikatör
• Necleus Amplifikatör
Skype tan ulaş bana furkan kanka
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
-
ICodeMaSTeRI
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
Destege hala cevap gelmedi.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Şifreni Birisine Vermediğin Sürece Yönetim Dışında Kimse Hesabına Giremez..Ya Fake Bir Linke Tıkladın Ya da Şifreni Verdin..Bu İşleri Çok İyi Bilirim
Diğer Oyunlarda Bazı Kombinasyonlar Geçerli Oluyor Ama Bu Oyunda Malesef yok Öyle Bir Şey
Geçmiş Olsun
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
ICodeMaSTeRI yazdı:Destege hala cevap gelmedi.
Başıma geldiğinden biliyorum bu iade süreçlerini , cevap verilmeden önce araştırılıyor falan ucunu bırakma sakın desteğin 2 gün içerisinde geri dönülmez ise tekrar yollayın gibisinden bir şeyi vardı 2-3 günde bir yollamanı tavsiye ederim.Ben öyle yaptım en sonunda gereken iadelere kavuşmuştum
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası