Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
- anchieville
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
Re: Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
Kazandığıma dair mail aldım fakat ödeme numaraları tutmuyo nasıl olacak
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
keşke öle yapsaymışım :? adamlar 1 tane çeker kazanır. baksana yönetimin seçtigi kadar akçe çekmişimdarkkniqht1 yazdı:O kadar kaçe çekecegıne 5 tane 6.yıl paketi alırdın yıne bi III kademe tılsıma sahıp olurdun oyunda hallederek o kadar para benim bile zoruma gitti![]()
1.272241
2.269363
3.267131
4.267128
5.266426
6.266424
7.265717
8.265711
9.265698
10.263945
11.263099
12.251862
13.258034
14.255675
15.253051
16.251985
17.251718
18.251672
19.251670
20.250491
21.250127

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Çekilişi neye göre yapıyorsunuz Sayın İKV YÖNETİMİ Anlamıyorum ?
''Unutmayın her Playstore alışverişi bir çekiliş hakkı demek !'' bu lafı söyleyen sizlersiniz ?
Çektiğim 35.000 akçe , 4 adet 6. yıl paketi , 2 adet çemberlitaş paketi boşuna gitti .
Daha ne kadar çekmemiz (sömürmeniz) gerekiyordu keşke başta söyleseydiniz . !
:arrow: YAZIKLAR OLSUN..!
''Unutmayın her Playstore alışverişi bir çekiliş hakkı demek !'' bu lafı söyleyen sizlersiniz ?
Çektiğim 35.000 akçe , 4 adet 6. yıl paketi , 2 adet çemberlitaş paketi boşuna gitti .

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: R U S
Kazanan arkadaşlara isteyecekleri tılsımlar hayırlı uğurlu olsun. Herzamanki gibi kendi adıma şanssızlık demekten başka birşey gelmiyor elimden.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Nerull son zamanlarda ki iletilerin neden playstore ile alakalı acaba?
yüzlerce sayfa "Oyun gelişecek mi?" sorunlarına cevap vermeyip,Playstore çekilişleri hakkında açıklama yapıyorsun.
yüzlerce sayfa "Oyun gelişecek mi?" sorunlarına cevap vermeyip,Playstore çekilişleri hakkında açıklama yapıyorsun.
ve niceleri...
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- caglar666
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Acedemy Of War
ya bir cevap verseniz kazandığıma dair mesaj geldi maile ama sipariş numaraları uymuyor ne biçim yönetim bu bir bakın şua hataya ya
Ortaklasa 12 adet kutuyu bir gunde cektik ve bir cekilis numarasi bile tutmadi.YaLnIzKaLp yazdı:Çekilişi neye göre yapıyorsunuz Sayın İKV YÖNETİMİ Anlamıyorum ?
Belki 2 tane ceken adama 2 tilsim bile gelmistir ama hakedene 1 adet bile gelmedi.
İkv bu sans faktorunu bozmadigi surece kaybedecek.
Playstore hesabimi ve o mail adresini kapatiyorum bir daha akce almak mi asla bayram cikisi o kadar beddua ve kufur yiyen yoneticilerimizede selamlar.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Kazanan arkadaşları tebrik ederim şimdiden hayırlı olsun .
Bizzat bende 8 adet IKV 6. yıl paketi satın aldım ama nafile ki böyle olaylarda hiç bir zaman şansımın tuttuğunu görmedim henüz..Üzüldüğüm nokta burası değil üzüldüğüm nokta yeteri kadar oyunun ilgi görmemesi .. Sizce de biz oyuncular bu değeri hak etmiyormuyuz sayın yöneticiler ?
Bizzat bende 8 adet IKV 6. yıl paketi satın aldım ama nafile ki böyle olaylarda hiç bir zaman şansımın tuttuğunu görmedim henüz..Üzüldüğüm nokta burası değil üzüldüğüm nokta yeteri kadar oyunun ilgi görmemesi .. Sizce de biz oyuncular bu değeri hak etmiyormuyuz sayın yöneticiler ?
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
0LIVERA yazdı:Ortaklasa 12 adet kutuyu bir gunde cektik ve bir cekilis numarasi bile tutmadi.YaLnIzKaLp yazdı:Çekilişi neye göre yapıyorsunuz Sayın İKV YÖNETİMİ Anlamıyorum ?
Belki 2 tane ceken adama 2 tilsim bile gelmistir ama hakedene 1 adet bile gelmedi.
İkv bu sans faktorunu bozmadigi surece kaybedecek.
Playstore hesabimi ve o mail adresini kapatiyorum bir daha akce almak mi asla bayram cikisi o kadar beddua ve kufur yiyen yoneticilerimizede selamlar.
Yazik ya baska birsey soylenmez. Dedigin gibi sans faktorunu bozmadiklari surece kaybederler. Ben hesabi kapattim bile cok lazim olsa bile cekmem akce giden 200 lirama acirim.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'