O değilde benim en çok dikkatimi çeken şu oldu kusura bakma;
Yazılarının düzgün olmasına titizlikle dikkat ediyorsun fakat "herkez" değil "herkes", "yanlız" değil "yalnız" olacak.
Başka bir konu ise şu;
THeSpeCiaL yazdı:
Merhabalar ;
Üzgünüm dostum! Ben senin gibi ufak yaştı ki çocukların veya gençlerin yaptı eğlence faktörlerine teşvik olmuyorum. Bunları yetenek için değil gerekli kitlelerin birazdan olsa anlaması için yaptığım bir eğlence aracıydı.
Burada yer alan ufak yaşta çocuk ve gençler filan.. Mizaha dikkat çekmişsin. Facebook profilin var imzan'da. Girip bir kaç fotoğrafına baktım yazdığın yorumlarda ve kapak fotoğrafından gözüküyor ki baya baya bir ergen izlenimi bırakmışsın.
Neyse son olarak hazırladığın videoya gelelim, emeğe saygı esastır.. Ama neyi kanıtlamaya çalıştığını bilmeden, amaçsızca fakat çok aşırı emek harcadığın bir video olmuş. Forumda paylaşarak, olumlu tepki beklemen de bilmukabele hata.
xLuCaGox yazdı:O değilde benim en çok dikkatimi çeken şu oldu kusura bakma;
Yazılarının düzgün olmasına titizlikle dikkat ediyorsun fakat "herkez" değil "herkes", "yanlız" değil "yalnız" olacak.
Başka bir konu ise şu;
THeSpeCiaL yazdı:
Merhabalar ;
Üzgünüm dostum! Ben senin gibi ufak yaştı ki çocukların veya gençlerin yaptı eğlence faktörlerine teşvik olmuyorum. Bunları yetenek için değil gerekli kitlelerin birazdan olsa anlaması için yaptığım bir eğlence aracıydı.
Burada yer alan ufak yaşta çocuk ve gençler filan.. Mizaha dikkat çekmişsin. Facebook profilin var imzan'da. Girip bir kaç fotoğrafına baktım yazdığın yorumlarda ve kapak fotoğrafından gözüküyor ki baya baya bir ergen izlenimi bırakmışsın.
Neyse son olarak hazırladığın videoya gelelim, emeğe saygı esastır.. Ama neyi kanıtlamaya çalıştığını bilmeden, amaçsızca fakat çok aşırı emek harcadığın bir video olmuş. Forumda paylaşarak, olumlu tepki beklemen de bilmukabele hata.
Merhabalar ;
Senin bu yaptığın nasihatları biz yıllar önce senin ergen olarak tabir ettiğin küçük yaştaki arkadaşlarıma söylerdik. Diğer bir husus olarak ise; Emeğimi azda olsan taktir etmen güzel fakat videoyu detaylı ve farklı pencereden izlersen ne anlatmak istediğimi neler yapmak istediğimi gayet iyi anlarsın.Ne amaç uğruna çalıştığımı bir video üzerinde daha detaylı anlıyacağını umuyorum. Son olarak diğer konu ise; Ben bunları iyi yada kötü bir yorum almak için yapmadım.Ki bunu başlık altında belirttim. İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum gibi ifadelerde kullanmadım. Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar, keyifli dakikalar.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi videoda anlattığım üzere tılsım deliliğidir tutturmuş gidiyor. Bu haftaki videomda Ateş Çemberi yeteğini ön planta tuttum. Bir diğer videolarımda diğer elementler üzerine yoğunlaşacağım. Keyifli izlemeler. İyi kötü eleştirilerinize açığım. Önerilerinizede beklerim.
Not: Bu videoda ki kişi veya kişileri küçümsemek amaçlı olmadığını belirtmek isterim. Lütfen yanlış taraflara çekmeyiniz.
Konu taşınmazsa sevinirim. Eliştiri ve konu tartışmaya açıktır.
Demek istediğini çok iyi anlıyorum kardeşim fakat oyun öyle bir noktaya geldi ki artık 2331 fizikselin var diyelim ama m1 in yok trans asa için gireceksin diyelim asla almazlar içeri yani anca son bir büyü kalmıştır aramış aramış bulamamışlardır ondan sonra istemeye istemeye almışlardır yani. Zaten tılsımı getirerek iyice yeni oyuncu şansını kapattı ikv bence grup bölgesine zaten zar zor alınıyordu insanlar şimdi tılsımla iyice zorlaştı iş az değil 350m para az değil yani oyuna yeni başlamış veya bir süredir oynayan birisi için.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi videoda anlattığım üzere tılsım deliliğidir tutturmuş gidiyor. Bu haftaki videomda Ateş Çemberi yeteğini ön planta tuttum. Bir diğer videolarımda diğer elementler üzerine yoğunlaşacağım. Keyifli izlemeler. İyi kötü eleştirilerinize açığım. Önerilerinizede beklerim.
Not: Bu videoda ki kişi veya kişileri küçümsemek amaçlı olmadığını belirtmek isterim. Lütfen yanlış taraflara çekmeyiniz.
Demek istediğini çok iyi anlıyorum kardeşim fakat oyun öyle bir noktaya geldi ki artık 2331 fizikselin var diyelim ama m1 in yok trans asa için gireceksin diyelim asla almazlar içeri yani anca son bir büyü kalmıştır aramış aramış bulamamışlardır ondan sonra istemeye istemeye almışlardır yani. Zaten tılsımı getirerek iyice yeni oyuncu şansını kapattı ikv bence grup bölgesine zaten zar zor alınıyordu insanlar şimdi tılsımla iyice zorlaştı iş az değil 350m para az değil yani oyuna yeni başlamış veya bir süredir oynayan birisi için.
Çevreyle alakalı. Yeni bir büyücü açıp 200 fiziksel ile hiçbir tılsımı olmadan full çemberlitaşa soktum defalarca üstünü öyle diziyorum
Merhabalar ;
O konuda sana sonuna kadar katılabiliyorum. Çok haklısın. Son zamanlarda biz onun öne geçmeye başladık. Tanıdık tanımadık bulunduğumuz yerde artık m1 yada y2 önem vermiyorlar. Sadece 1 kişide bile olsa yeter duruma geldik. İnşallah bunu bütün sunuculara ve herkeze aşılıyabiliriz.
Çevreyle alakalı. Yeni bir büyücü açıp 200 fiziksel ile hiçbir tılsımı olmadan full çemberlitaşa soktum defalarca üstünü öyle diziyorum
Bak kardeşim zaten orada ne yazdım oyuna yeni başlamış veya uzun süre önce bırakmış tekrar dönmüş insanlar için oyun şuan çok zor dedim bi yerlere gelmek tanıdığın yoksa eğer kıyamet asa+m1+kıyamet zırh veya ceket bunların üstünde olması lazımki adam seni içeri direk alabilsin bu böyle yalan değil bu uydurmuyorum yani oyun yeni oyuncalara kapandı şuan oyunda çevresi olan parası olan kişiler çar serilerine yeni çarlar ekliyor veya paralarına maden çekerek para ekliyor ama 100 tane yeni oyuncu başlasa belki bu yollardan geçe geçe en son noktaya varacak oyuncu sayısı 5-10 u geçmez belki o bile olmaz. Bi kıyamet asa yaklaşık 100m falan bi m1 350m bi tane zırh 60m falan 510m kaç tane yeni oyuncu çar kasıp ondan sonra oturup madenle şunla bunla 510m yapabilir şuan yani en fazla olacak şeyi söyliyeyim mi gider asa üretir zırh üretir maden çeke çeke m1 i de reel para basarak 100 liraya falan alır oynar. Bu oyun şuan kısır döngüde.
Merhabalar ;
O konuda sana sonuna kadar katılabiliyorum. Çok haklısın. Son zamanlarda biz onun öne geçmeye başladık. Tanıdık tanımadık bulunduğumuz yerde artık m1 yada y2 önem vermiyorlar. Sadece 1 kişide bile olsa yeter duruma geldik. İnşallah bunu bütün sunuculara ve herkeze aşılıyabiliriz.
Yaklaşık 1-1.5 yıl önce bırakmıştım bu oyunu şimdi geri döndüm ve eski tayfadan kimse kalmamış. üstü full sayılabilir bir büyücüm var mesela 1 hafta dolaştım oyunda kimse almadı bende sildim gittim şimdi gün içinde gelip 30 dakika foruma bakıyorum yeni güncelleme gelmiş mi diye.
Yani burda demek istediğim şu çevresi olan kazanıyor kardeşim e yeni oyuncu veya uzun zaman sonra oyuna tekrar dönen oyuncunun çevresi kolay kolay olur mu olmaz bu adamın önünde 3 ihtimal var ya oturup paşa paşa alacak arttırıcısını 2-3 ay full maden takılacak veya karakterine gidip kıyamet asa zırh falan üretip m1 i reel parayla alacak veya oyunu bırakacak başka da yapacağı birşey yok. Mesela açıkcası benim kıyamet pant harici setim full 1.5-2 sene önce bırakmıştım oyun hakkında az birşeyler biliyorum ama inanki oturup o 350 m parayı kasmak çok zor geldi bana onun için foruma bakıyorum arada sırada güncelleme var mı diye.
çok haklısınz ben konuyu açana değilde biraz sanırım uzunyıllarsonraya yazyrum gibi oldu kesinlkle adamlar üstünü dizmiş şimdide yok hidrojen düşsn yok şu olsun diye giriyo kimseede demiyo şu adamıda alalım oda dzsn üstünü sanrm çt gelelı 4 sene falan oluyo ama coğu kişide item yok tılsım yok çünkü dayanışma yok
yeni bölge getiremezler adamlar yani ben diyim 49um ama itemm yok yeni bölgeye benm gibi hazır olmayan nicelerri yeni bölge açsa adam 10 15 kişi gidebilr ben daha holde gidemzken gözü doymamış çok insan var ne yazık ki :arrow: :arrow:
yasamakoldurur yazdı:Kusura bakma ama saçmalıktan başka bir şey değil daha ateş asan yok tutmuş çemberle ilgili video çekiyorsun üstelik ahım şahım bir playerlikte göremedim
Saçma sensin. Ateş asasız da çemberci olunabilir.İlla herkes ateş asamı üretecek. Allahım ya.
maRbLey yazdı:bakin ben youtube a video koyabiliyorum deseydin daha buyuk bi yetenegini vurgulamis olurdun
Adam uğraşmış.İzleyin diye video koymuş.Şu yaptığınız yorumlara bakın.