İkv yi bıraktığımda aklımda kalacak şeyler;
1-sığınak atarken suzix bilmem ne bayan büyücüye tanışalım mı falan yazdığımda "Tanışak birader adım Emrah" yazması ve o anda 1 dk hiçbirşey yapmayıp ondan snra nefes loncasındaki yani kendi loncamdaki Xxemrahxx 'ı loncadan atacam diyişimi unutmucam
2-Nefes loncası ile ilk sese geldiğimde ses değiştirme programını yanlışlıkla açıp selamun aleyküm vs vs diyip ondan snra derya ablanın bana abi demesi ASDASD
3-İlk nefes loncasıyla daha doğrusu en yakın mahalle arkadaşımla seste konuşurken sesimi tanıyamayıp sen kimsin lan dediğinde ben o ses değiştirme programı açıkken " Ben Hun Devletinin Kurucusu Altarın oğlu Tarkanım ! diyişimde en az 20 dk gülme seslerini unutmayacağım.
iki sene önce tanıştık , ve gerçekten gerçek hayattakilere bile ibret olabilecek dostluğumuz her gün biraz daha ilerliyor . inşallah 1 ay sonra izmirdeyim , oradada gorusecez.
acur efendi sen şeftalide vitaminken ben forumu trollüyordum . Biraz Objektif ol.
Bu arada oyunda bir çok ortamda bulunduk ,ve kendi adıma bu sunucuda başından beri doğru bir tutum sergileme
ye çalıştım . evelallah kimseden bir
cekincemiz yok.
Temmuzu bekleyin
Ekin Dağ
Bitirici/BeLCiKLixJoKeR
BeLCiKLixJoKeR yazdı:iki sene önce tanıştık , ve gerçekten gerçek hayattakilere bile ibret olabilecek dostluğumuz her gün biraz daha ilerliyor . inşallah 1 ay sonra izmirdeyim , oradada gorusecez.
acur efendi sen şeftalide vitaminken ben forumu trollüyordum . Biraz Objektif ol.
Bu arada oyunda bir çok ortamda bulunduk ,ve kendi adıma bu sunucuda başından beri doğru bir tutum sergileme
cekincemiz yok.
Temmuzu bekleyin
Ekin Dağ
Bitirici/BeLCiKLixJoKeR
Paşam sen sınavına çalış hadi LYS' ye ne kaldı şurda
BeLCiKLixJoKeR yazdı:iki sene önce tanıştık , ve gerçekten gerçek hayattakilere bile ibret olabilecek dostluğumuz her gün biraz daha ilerliyor . inşallah 1 ay sonra izmirdeyim , oradada gorusecez.
cekincemiz yok.
Temmuzu bekleyin
Ekin Dağ
Bitirici/BeLCiKLixJoKeR
Çalışıyorum , tahsil utanılacak bir şey değil . Dagdaki çalı da olsan , forumdaki trollde olsan en iyisi ol demiş bir bilirkişi. Beceriksiz atıflarinla kendi seviyendekileri tahrik edersin .
edit:edebiyat ve felsefeye iyi calismisım herhalde
cekincemiz yok.
Temmuzu bekleyin
Ekin Dağ
Bitirici/BeLCiKLixJoKeR
Çalışıyorum , tahsil utanılacak bir şey değil . Dagdaki çalı da olsan , forumdaki trollde olsan en iyisi ol demiş bir bilirkişi. Beceriksiz atıflarinla kendi seviyendekileri tahrik edersin .
edit:edebiyat ve felsefeye iyi calismisım herhalde
ayrıca bu güzel konu kitlenmesin diye daha fazla cevap vermeyecegim herkese iyi forumlar.
''Dagdaki çalı da olsan , forumdaki trollde olsan en iyisi ol'' Diyen bilirkişiyi gerçekten merak ediyorum :mrgreen: Tahrik olmamış olsan bana açıklama yapma zahmetine bile girmezdin merak etme
iyi forumlar