Online Süreler Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Re: Online Süreler Hakkında

Mesaj gönderen Betbah »

Equalero yazdı:Arkadaşlar Resmen kendi çıkarlarınız için böyle konular açıp veya destek veriyorsunuz ki kendinizi kandıyorsunuz
Hemen siz böyle dediniz için reçete fiyatlarını düşürsünler 10 Liraya Harika olur demi bir Yetkili gelse forumun altına böyle cevap atsa bizde boşuna çektik o reçeteleri :D
+Git Loncanla çek 1.4oo 000.ooo m dediğin parayı tek başına bul çek diyen yok ki sana Tılsım bağlınmıyor ki karaktere
+Reçeteyi Çekmiş olan birine ürettir
Oda olmassa gel ankaya reçeteler bende var .
Ama sen kendi çıkarın için konuya yazma gereği duymuşsun be kardeşim :) .

Önlem olarak aşağıdaki mesajı yazmıştım atlayanların olacağını bildiğim için :)
Betbah yazdı: O bu şu nasıl almış peki gibi olaylara girmiyorum onların nasıl aldığı tartışılır. Benim anlatmak istediğim kişinin bağımsız olarak tek başına bu tılsımı üretmeye çalışıyor olmasıdır.
+ Üretmen için sana malzemeleri verdim. Çalmayacağını nereden bileceğim ?
- Ben çalmam kardeşşş sor klana herkes beni bilir tanır.
+ Peki para verecekmiyim üretmen için
- yok kardeşşş bu seferlik benden olsun.
+ Tamam eyvallah çok sağol. Buyur malzemeler.
- Tamam kardeşş hemen üretip vereyim sana

( Equalero oyundan çıkar, ben ise çaldırdığım malzemeler için bir bardak su içer ve yas tutarım.)

Görüyoruz sunucularda yazılan her 10 kelimeden bir tanesi hırsızlık ile alakalı...

Zamanında 20 milyona aldığın xenotimin şu an 4 - 5 milyona satılması da çok zoruna gidiyordur :)

Hacım dar görüşlüsün. Herkesi kendi yerine koyarak hareket ediyorsun. Yani ki herkesi kendin gibi milyarder sanıyorsun.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Betbah yazdı:
Equalero yazdı:Arkadaşlar Resmen kendi çıkarlarınız için böyle konular açıp veya destek veriyorsunuz ki kendinizi kandıyorsunuz
Hemen siz böyle dediniz için reçete fiyatlarını düşürsünler 10 Liraya Harika olur demi bir Yetkili gelse forumun altına böyle cevap atsa bizde boşuna çektik o reçeteleri :D
+Git Loncanla çek 1.4oo 000.ooo m dediğin parayı tek başına bul çek diyen yok ki sana Tılsım bağlınmıyor ki karaktere
+Reçeteyi Çekmiş olan birine ürettir
Oda olmassa gel ankaya reçeteler bende var .
Ama sen kendi çıkarın için konuya yazma gereği duymuşsun be kardeşim :) .

Önlem olarak aşağıdaki mesajı yazmıştım atlayanların olacağını bildiğim için :)
Betbah yazdı: O bu şu nasıl almış peki gibi olaylara girmiyorum onların nasıl aldığı tartışılır. Benim anlatmak istediğim kişinin bağımsız olarak tek başına bu tılsımı üretmeye çalışıyor olmasıdır.
+ Üretmen için sana malzemeleri verdim. Çalmayacağını nereden bileceğim ?
- Ben çalmam kardeşşş sor klana herkes beni bilir tanır.
+ Peki para verecekmiyim üretmen için
- yok kardeşşş bu seferlik benden olsun.
+ Tamam eyvallah çok sağol. Buyur malzemeler.
- Tamam kardeşş hemen üretip vereyim sana

( Equalero oyundan çıkar, ben ise çaldırdığım malzemeler için bir bardak su içer ve yas tutarım.)

Görüyoruz sunucularda yazılan her 10 kelimeden bir tanesi hırsızlık ile alakalı...

Zamanında 20 milyona aldığın xenotimin şu an 4 - 5 milyona satılması da çok zoruna gidiyordur :)

Hacım dar görüşlüsün. Herkesi kendi yerine koyarak hareket ediyorsun. Yani ki herkesi kendin gibi milyarder sanıyorsun.
Peki kardeş emek harcadık okdar herkezinde fiyatını bildiğibi pahalı reçelerden çektik 20m den Xeno alıp Tılsımı bastık
BB3 oh :D Ama başlıyorsun Irk kesmeye bozuyor hep güzel varıyorsun saate kasayım tek başıma bir baktın tılsım bozmuyor yüzde 300 ama nasıl olur bu hep bozması lazım bozmuyor :d o kadar emek boşa ürettikde ne oldu ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ilhamiSAHAN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ilhamiSAHAN »

Arkadaslar konu sacma sapan yerlere gitmis.. yonetici cevap vermeyeceksen kilitli konuyu.
ALDATICILAR SIZI ALLAH ILE ALDATMASIN... (Fatr 5)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön