Sancakda durum
- MrMorgan
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: San Antonio Spurs
Re: Sancakda durum
Daha dün 3 el Metroit 1'ine vs attım,3.0 kazandım.Sen bana zevkine vs atalım gel dedin. Cahil insana ne anlatsan boştur,sana burda 10 post daha öyle demedin desek,kendini üste çıkartmaya çalışacaksın.Senin şu durumuna uygun şöyle bir söz var "Eşşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir." Eminönü,kuklacı,teşkilat,meran,köşk,anka'da bile bulundum.Karakterimin nickini "MrdexteR", "PINKFLOYD" olarak aktarıcaz diye zorunluluk yok,görmemen normaldir.Bir ikicisi,parasına vs atanlar belki bazıları zevkine bakar,ben ise aldığım paraya bakarım.Zevkler ve renkler tartışılmaz. Daha bizden buraya yazı yazan olmayacak,çok güveniyorsan bizim yerimiz belli. Parasına / Tılsımına / Yüklü miktarda hol madenine vs atarız (istediğin vs şekiliyle). Haydi eyvallah.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Yerimiz belli diyon turnuvadan sonra sunucu gezceğim felan ayagı
Kazan gel bı sunucuda denk gelelim atarız tılsımına felan raad ol 
- MrDexter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sunucuları tek karakteriyle gezecek,bütün loncayı aktarıpta gezecek hali yok değil mi ? Merak etme sancak sunucusunda büyücü sınıfında "Suskunlar" dışında kimse kazanmadıacarrr yazdı:Yerimiz belli diyon turnuvadan sonra sunucu gezceğim felan ayagı![]()
![]()
![]()
Kazan gel bı sunucuda denk gelelim atarız tılsımına felan raad ol
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Tek çarla kendini ve loncanı dolaştırcak halin yok neden ozaman turnuvadan sonra 2.ci kez sunucuları dolaşıcam dedin mademMrMorgan yazdı:Revenge carıyla bana sadece zevkine,tılsımsız vs atalım denildi.7 rakipte 7 galibiyet yapmak,büyük bir başarı değil. Kendine çok güveniyordun,neden klana parasına vs atan büyücü yazmadın? Bu arada sür eşşeğini niğdeye değil. Ben sancakta benle parasına vs atan kalmadı diye,bütün sunucuları dolaşıp parasına vs attım. Sunucu şampiyonası geçtikten sonra tekrar sunucuları dolaşıcam parasına vs için. Görüşmek üzere![]()
- MrDexter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Orda demek istediğim belli,sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun. Tek karakterimle vs atıcağım için,neden bütün loncamı yanımda getireyim ki demek istedim. Sizin gibilere ne anlatsak boştur.
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Tamam. :shock:MrDexter yazdı:Orda demek istediğim belli,sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun. Tek karakterimle vs atıcağım için,neden bütün loncamı yanımda getireyim ki demek istedim. Sizin gibilere ne anlatsak boştur.