Oyun Hataları(Fps Düşüşü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Oyun Hataları(Fps Düşüşü)

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Yaratıklar hızlanmış ancak bizde hala lag var.Genellikle tenha vakitlerde -geceleri- holdeki yaratıkları çift m.a ile kesemediğim bile oluyor.Taşımadan önce böyle bir şey yoktu.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

EYUNAL durum düzeldi mi?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

format cdn varsa formatla kurtul en baba çözüm işte geçen benimde tren yolunda 13 12 oluyordu bastım formatı 63 oldu
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

xKaFamBeauTifuLx yazdı:format cdn varsa formatla kurtul en baba çözüm işte geçen benimde tren yolunda 13 12 oluyordu bastım formatı 63 oldu
Açıkcası ben bunu göremedim.
Holde fazla takılmadığım dan mı bilmem ama çok kolay bir şekilde kaçıyorum bazen 1-2 darbe alıyorum ama kaçıyorum sonuçta
Esadullah yazdı:EYUNAL durum düzeldi mi?
Hangi durum ?Bende bir sıkıntı yok FPS 63 den aşağı inmiyor
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

Yorumlarınız için teşekkürler.
Herkese cevap vermek gerekirse;sorun skills.dat dosyasındaymış bunu çözdüm,şuanlık bir sorun yok.Fps'nin normal halinde 16 olması olayını ise ilk sayfada paylaştığım YasinKocamanca'nın yazdığı Nvldla ekran karti ayarlarini yaparak çözmüş bulunmaktayım.Suan fps 60/63 araliginda.
Yorumlariniz icin tekrardan teşekkürler. ;)
Kullanıcı avatarı
krk31
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen krk31 »

ana serwerlar sıkıntılı yapacak bişi yok.
Kullanıcı avatarı
empire
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Watch And Learn

Mesaj gönderen empire »

EKVADOR yazdı:Yorumlarınız için teşekkürler.
Herkese cevap vermek gerekirse;sorun skills.dat dosyasındaymış bunu çözdüm,şuanlık bir sorun yok.Fps'nin normal halinde 16 olması olayını ise ilk sayfada paylaştığım YasinKocamanca'nın yazdığı Nvldla ekran karti ayarlarini yaparak çözmüş bulunmaktayım.Suan fps 60/63 araliginda.
Yorumlariniz icin tekrardan teşekkürler. ;)
Aynı sorun bende de var fps 8de kitlendi. O ayarları denedim ama olmadı. :cry:
Maximillian - Maxinova - Maxi
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

Sorunlarin gectigini fps 62 oldugunu soyledim ancak pc kapatip actiktan sonra yine fps 16da takildi.Bunu oyunda da yakiniyorum sahsen.Bikkinlik geldi pcyi garaNtiye goturecektim bu hafta sonu.Ama bugun ve dun olmak uzere pcde bir agirlik vardi,face giremiorum.Oyuna girdim fps 62 olmus olayi cozemedim,o arkadasin ayarlarinda oynuyorum.16 fps degismedi.Sorun pcde mi hic bilmiyorum.Seeninde Allah yardimcin olsun Empire
Kullanıcı avatarı
empire
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Watch And Learn

Mesaj gönderen empire »

EKVADOR yazdı:Sorunlarin gectigini fps 62 oldugunu soyledim ancak pc kapatip actiktan sonra yine fps 16da takildi.Bunu oyunda da yakiniyorum sahsen.Bikkinlik geldi pcyi garaNtiye goturecektim bu hafta sonu.Ama bugun ve dun olmak uzere pcde bir agirlik vardi,face giremiorum.Oyuna girdim fps 62 olmus olayi cozemedim,o arkadasin ayarlarinda oynuyorum.16 fps degismedi.Sorun pcde mi hic bilmiyorum.Seeninde Allah yardimcin olsun Empire
Sağolasın usta. Bu konu hakkında desteğe de mesaj attım, sorunun oyundan kaynaklanmadığını söylediler. Doğru düzgün oyun yapamıyolar sonra da suçu bizim makinelere atıyorlar.
Maximillian - Maxinova - Maxi
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

Sahip oldugum pc de LOL rahatca oynuyorum.Knight da dahi sorun yasayacagimi sanmiyorum.Ikvde oynadigim fps ise rezalet car sekerek ilerliyor 62 fps de dahi...Sorun gercekten bizim pclerde mi?Nvidia ekran kartinda mi yasiyoruz bu sorunu sadece,casper mi dandik?Suçu kime atayim?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön