Oyun Hataları(Fps Düşüşü)
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Oyun Hataları(Fps Düşüşü)
Yaratıklar hızlanmış ancak bizde hala lag var.Genellikle tenha vakitlerde -geceleri- holdeki yaratıkları çift m.a ile kesemediğim bile oluyor.Taşımadan önce böyle bir şey yoktu.
EYUNAL durum düzeldi mi?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
format cdn varsa formatla kurtul en baba çözüm işte geçen benimde tren yolunda 13 12 oluyordu bastım formatı 63 oldu

Yer Yetmiyor
Açıkcası ben bunu göremedim.xKaFamBeauTifuLx yazdı:format cdn varsa formatla kurtul en baba çözüm işte geçen benimde tren yolunda 13 12 oluyordu bastım formatı 63 oldu
Holde fazla takılmadığım dan mı bilmem ama çok kolay bir şekilde kaçıyorum bazen 1-2 darbe alıyorum ama kaçıyorum sonuçta
Hangi durum ?Bende bir sıkıntı yok FPS 63 den aşağı inmiyorEsadullah yazdı:EYUNAL durum düzeldi mi?
Yorumlarınız için teşekkürler.
Herkese cevap vermek gerekirse;sorun skills.dat dosyasındaymış bunu çözdüm,şuanlık bir sorun yok.Fps'nin normal halinde 16 olması olayını ise ilk sayfada paylaştığım YasinKocamanca'nın yazdığı Nvldla ekran karti ayarlarini yaparak çözmüş bulunmaktayım.Suan fps 60/63 araliginda.
Yorumlariniz icin tekrardan teşekkürler.
Herkese cevap vermek gerekirse;sorun skills.dat dosyasındaymış bunu çözdüm,şuanlık bir sorun yok.Fps'nin normal halinde 16 olması olayını ise ilk sayfada paylaştığım YasinKocamanca'nın yazdığı Nvldla ekran karti ayarlarini yaparak çözmüş bulunmaktayım.Suan fps 60/63 araliginda.
Yorumlariniz icin tekrardan teşekkürler.
ana serwerlar sıkıntılı yapacak bişi yok.
- empire
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Watch And Learn
Aynı sorun bende de var fps 8de kitlendi. O ayarları denedim ama olmadı.EKVADOR yazdı:Yorumlarınız için teşekkürler.
Yorumlariniz icin tekrardan teşekkürler.![]()
Maximillian - Maxinova - Maxi
Sorunlarin gectigini fps 62 oldugunu soyledim ancak pc kapatip actiktan sonra yine fps 16da takildi.Bunu oyunda da yakiniyorum sahsen.Bikkinlik geldi pcyi garaNtiye goturecektim bu hafta sonu.Ama bugun ve dun olmak uzere pcde bir agirlik vardi,face giremiorum.Oyuna girdim fps 62 olmus olayi cozemedim,o arkadasin ayarlarinda oynuyorum.16 fps degismedi.Sorun pcde mi hic bilmiyorum.Seeninde Allah yardimcin olsun Empire
- empire
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Watch And Learn
Sağolasın usta. Bu konu hakkında desteğe de mesaj attım, sorunun oyundan kaynaklanmadığını söylediler. Doğru düzgün oyun yapamıyolar sonra da suçu bizim makinelere atıyorlar.EKVADOR yazdı:Sorunlarin gectigini fps 62 oldugunu soyledim ancak pc kapatip actiktan sonra yine fps 16da takildi.Bunu oyunda da yakiniyorum sahsen.Bikkinlik geldi pcyi garaNtiye goturecektim bu hafta sonu.Ama bugun ve dun olmak uzere pcde bir agirlik vardi,face giremiorum.Oyuna girdim fps 62 olmus olayi cozemedim,o arkadasin ayarlarinda oynuyorum.16 fps degismedi.Sorun pcde mi hic bilmiyorum.Seeninde Allah yardimcin olsun Empire
Maximillian - Maxinova - Maxi
Sahip oldugum pc de LOL rahatca oynuyorum.Knight da dahi sorun yasayacagimi sanmiyorum.Ikvde oynadigim fps ise rezalet car sekerek ilerliyor 62 fps de dahi...Sorun gercekten bizim pclerde mi?Nvidia ekran kartinda mi yasiyoruz bu sorunu sadece,casper mi dandik?Suçu kime atayim?